Partyflock
 

Passie

concept
Concept van .
E-mailinfo@trwevents.com
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

A sexy clubnight in town! Maak je klaar voor het nieuwste, heetste en meest sexy event van de stad… Passie! Passie brengt je elke 2 maanden de beste dj's in combinatie met verrassende acts en entertainment. Passie is sinds 9 november 2008 gestart en heeft een stormachtige groei doorgemaakt. Begonnen in The Thalia te Rotterdam, terecht gekomen in Scheveningen bij de hipste strandtent en een XL editie in de Maassilo Rotterdam. Overal druk, overal gezellig. Passie is een feest wat staat voor vrouwvriendelijkheid. De eerste 100 dames hebben gratis entree en tijdens elke editie is er wel een actie waarbij ze in de watten worden gelegd.

Uitgaansagenda Passie

Laatste feest was op zaterdag 4 augustus 2018: Crazy Sexy Cool, Zuiderpark, Rotterdam
29 oktober 2011
Foto's, Passie, 29 oktober 2011, Maassilo, Rotterdam
aftermovie
Passie
'14

aftermovie
Passie
'13

aftermovie
Passie
'13

aftermovie
Passie
'13

aftermovie
Passie
'12

aftermovie
Passie
'12

aftermovie
Passie
'11

trailer
Passie
'11

aftermovie
Passie
'11

Nieuws
In samenwerking met Dresscode.­nl gaat Partyflock iedere maand op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. Ook in juli staan er een reeks fantastische feesten op de agenda, waarbij een opvallende outfit zeker niet mag ontbreken.
Na de uitverkochte strandopening keert Passie & La Mode op zaterdag 9 juli terug in location=18886] Scheveningen. Passie & La Mode, het concept waarbij zon, zee, strand en fashion met elkaar gepaard gaan.
Als er één land vol met Passie zit dan is het Brazilië wel! Met swingende moves, het wereldwijd bekende Braziliaanse carnaval, de mooiste vrouwen en de oneindige passie voor ritme is het niet gek dat 'Brazil' een thema van Passie zou worden! Ben jij klaar voor Passie – the Brazilian – edition?
All you need is... Passie! Op vrijdag 14 februari, de meest liefdevolle dag van het jaar, komt de TRW met een speciale Valentine Edition van Passie! Op wie richt jij je Cupido-pijlen? TRW richt haar pijlen in ieder geval op jullie!
Staat 'meer feesten' ook tussen jouw goede voornemens? Start dan op vrijdag 10 januari met Passie in Rotterdam! Bij Passie is het feest gegarandeerd met o.a. Vaiks L & Rowses, Ferdows, Toni Rodrigues, The Freshmen, Gione, Ricky Rigters, MC Dirty B & Vikesh.
Passie vierde haar vijfarig bestaan met een uitverkocht huis aan het Stadhuisplein in Rotterdam. Een goede start om het succes van Passie door te zetten! Ben jij klaar voor de volgende Kamasutra editie?
Er is er een jarig, hoera, hoera! Vijf jaar geleden begon Passie op de zondag in Villa Thalia Rotterdam aan een reeks succesvolle evenementen. Na edities in Villa Thalia, Barefoot, Purple, Maassilo, Panama, Bloomingdale en Corso staan Passie nu op het punt om op de taart 5 kaarsjes uit te blazen. Passie zal dit op vrijdag 11 oktober doen in een gloednieuwe locatie The VIP Room!
Zon, zee, strand &... Passie! Haal je teenslippers maar uit de kast: zondag 1 september staat er een nieuwe editie van Passie on the beach voor je klaar! Decor voor dit zomerse event zal Beachclub Bloomingdale aan de Zeeweg (94) in Bloemendaal zijn.
Op zaterdag 22 juni is Passie voor de tweede keer het decor van de Corso Rotterdam op de Kruiskade 22 in Rotterdam. Met een spetterend live optreden van Phatt en een heerlijke combinatie van verschillende dj's is de organisatie van TRW er weer helemaal klaar voor: it's Passie time!
Passie naar een nieuwe locatie! Met Corso Rotterdam heeft TRW een locatie gevonden die nog beter aan de eisen van het evenement voldoet. Met ruimte voor live optredens en een intiemere setting zal zondag 19 mei de eerste editie van Passie in deze Rotterdamse hotspot plaatsvinden.