Partyflock
 
­ Nederland

Passie op zaterdag 22 juni in Corso Rotterdam

gepubliceerd door , op
Passie
29 mei 2013
Op zaterdag 22 juni is Passie voor de tweede keer het decor van de Corso Rotterdam op de Kruiskade 22 in Rotterdam. Met een spetterend live optreden van Phatt en een heerlijke combinatie van verschillende dj's is de organisatie van TheRealWorldEvent er weer helemaal klaar voor: it's Passie time!

Phatt, ook bekend onder zijn echte naam Ricardo Burgrust, is een Nederlandse zanger, songwriter, componist en producer. Over het algemeen zingt hij onder de naam Phatt en gebruikt hij zijn echte naam als hij produceert, schrijft en componeert. Phatt was lid van de RMXCRW. Hij werkt samen met artiesten als Candy Dulfer, Glennis Grace, Anouk, Chaka Khan en Rick Ross. Phatt zingt soul- en R&B-nummers en is vocalist voor dance- en hiphopacts. Hij zal speciaal voor Passie een live show weggeven: dit mag je niet missen!

Naast Phatt hebben Fullscale, Diamondspin, The Freshmen, Cincity's Yazz, Sepehr, Ravitez en Gione in de DJ booth. Fullscale is een graag geziene gast in de Jimmy Woo en draait deze zomer op Latin Village Festival. Diamondspin is geen onbekende in Rotterdam, deze eclectische urban koning zal ook op Passie zijn draaikunsten verdwenen. The Freshmen bestaat uit DJ Biba en MC GreenEyez. Ze hebben in 2008 hun krachten gebundeld en treden nu al jaren samen op. In oktober 2011 heeft The Freshmen hun eerste officiële single 'Money' uitgebracht in samenwerking met prominente rappers van Nederlandse bodem, Nino, Keizer & Kalibwoy. Sindsdien gaat het hard met deze jongens! De dames van Cincity's Yazz complementeren samen met Sepehr, Ravitez en Gione de line-up.

Vorige editie!


Speciaal voor de dames: de eerste 100 vrouwen hebben gratis entree. Passie staat zoals altijd bekend om zijn goede sfeer en vrouwvriendelijkheid. Wil jij hier ook bij zijn? Koop dan je kaartje in de voorverkoop voor €17,50 (ex fee) via de website koop tickets en www.the-real-world.nl. Ook kan je terecht bij alle vestigingen van Primera. Voor een complete lijst van alle Primera winkels kijk je op www.primera.nl.