Partyflock
 

Temptation Events

afbeelding Temptation Events
organisator
SiteSite temptation-events.nl
E-mailinfo@temptation-events.nl
AdresNederland
Oprichting2011
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Temptation Events is een ervaren party & event organisatie welke stijlvolle en sfeervolle feesten organiseert op unieke en exclusieve locaties voor een specifieke doelgroep vanaf 25+ gebaseerd op muziek, lifestyle en beleving.

Met meer dan 15 jaar ervaring het dance-, party- en dj circuit is Temptation een ervaren party organisatie met verschillende dance & lifestyle event concepten zoals Classic Temptation, Pure Ibiza, Impulze, 4Energy en Novo Temptation. Daarnaast organiseert Temptation ook intiemere exclusieve lifestyle feesten voor specifieke doelgroepen op exclusieve locaties met een stijlvolle ambiance.
Nieuws
A Fabulous Xmas Night
23 oktober 2017
1
In samenwerking met Dresscode.­nl gaat Partyflock maandelijks op zoek naar de leukste feestjes met een dresscode. Hier is november geen uitzondering op. Bereid je dus voor op een maand vol feesten met een dresscode!
Temptation Airlines neemt je mee naar een geweldig en waanzinnig feest op een unieke locatie, namelijk Hangar Wings op Rotterdam Airport. Een heerlijk feest waar je jezelf waant tussen de piloten, stewardessen en toeristen met bestemming Temptation!
Na het heerlijke Xmas @ The Castle vorig jaar gaat Temptation dit jaar zichzelf overtreffen met een chique topfeest op een zeer exclusieve locatie in de Randstad! Ze gaan het jaar uitknallen met de allerlekkerste Xmas Party ever waar je nog van zal nagenieten!
Na de onvergetelijke openingsparty Pure Ibiza van 13 juni jl. in Kijkduin, gaan we een heerlijk en spetterende najaarsfeest van Temptation tegemoet met alweer de 5e editie van Pure Ibiza op een zeer exclusieve locatie aan zee, namelijk de immens populaire beachclub WIJ te Scheveningen. Temptation Events is een van de weinige dance event organisaties die deze superlocatie heeft weten te strikken voor dit heerlijke feelgood feest!

2 waarderingen

BasSas
zeer goed