Partyflock
 
­ Nederland

A Fabulous Xmas Night

gepubliceerd door , op
Op 27 december (3e kerstdag) presenteert Temptation Events een waanzinnig en stijlvol Xmas van het jaar A Fabulous xmas night op een unieke, spannende en bijzonder mooie locatie

Wijnfort Lent (naast Nijmegen)

De partylocatie is uitermate geschikt voor onze exclusieve feesten met de monumentale ruimtes en spannende mysterieuze catacomben waar van alles te doen zal zijn deze avond/nacht en heeft ruime parkeergelegenheid.
Deze locatie is makkelijk bereikbaar vanaf de A15, A12 en A73.

27 december aanstande Wijnfort Lent

  • Wervelende top DJ line-up
  • Supporting acts
  • Sfeervolle party area "a winter wonderland"
  • Ice bar
  • Sexy xmas angels
  • Bubbels, cocktails & cold drinks




Op 5 minuten afstand van deze locatie zit het nieuwe Van der Valk hotel waar je een kamer kunt boeken via de Van der Valk site om je avondje uit compleet te maken. Boek je kamer bij Van der Valk Nijmegen.

We hebben 27 december maar 1 doel en dat is een "Lachen on the face" feeling en er weer een mooie en gezellige avond van te maken met zijn allen... nog terugdenkend aan onze vorige edities van Temptation moet dit zeker lukken!

Het thema is dit keer Fabulous, dit betekent dat je geheel los kan gaan met je meest fabuleuze sexy outfit met high heels en veel bling bling (zowel voor de heren als dames) gezien en gezien worden!

Colors: red, black, wit, zilver en goud

Wil je er bij zijn?
Wil jij een hele lekkere avond geheel in Xmas stijl beleven op een zeer exclusieve locatie op op 3e kerstdag bestel dan nu nog je tickets temptation-events.nl/tickets.

Alleen toegang voor happy partypeople 23+ en zich houdend aan de dresscode.

Geen geldig ticket is geen toegang (no doorsale!)

1 opmerking