Partyflock
 
­

Temptation Events presents Pure Ibiza The closing party

anoniem gepubliceerd op
flyer Pure Ibiza
FeestPure Ibiza · The Closing Party
Datumzaterdag 26 september 2015
LocatieWIJ Site
Na de onvergetelijke openingsparty Pure Ibiza van 13 juni jl. in Kijkduin, gaan we een heerlijk en spetterende najaarsfeest van Temptation tegemoet met alweer de 5e editie van Pure Ibiza op een zeer exclusieve locatie aan zee, namelijk de immens populaire beachclub WIJ te Scheveningen. Temptation Events is een van de weinige dance event organisaties die deze superlocatie heeft weten te strikken voor dit heerlijke feelgood feest!

Laat je meevoeren met de ultieme sfeer van het bekende party-eiland Ibiza en geniet van de zonnige beats uit clubs zoals Pacha, Amnesia, Ushuaia & Space! Drinks, bubbels, cocktails, gezellige partypeople en heerlijke muziek zullen zorgen voor de juiste uitdagende Ibiza ambiance wat je van Temptation Events gewend bent. Chillen, loungen en dansen aan zee, dat is Pure Ibiza.

Met een top line-up aan dj's, bubbles, cocktails en veel meer, zal Temptation Events jou en alle partypeople weer een superfeest bezorgen wat je van hun gewend bent!
Des Santos
Lady Saxalott
Salvador Deep
Brian Comva
Cor Forman
DJangos
St.OK
& support acts

Doors open: 19.00 till late
(only entrance age 25+)

Dresscode:
Hippie & Ibiza Stylee:

Tickets:
Regular Ticket € 35,00

* tickets alleen online verkrijgbaar, geen doorsale
* only entrance age 25+

De early bird tickets zijn uitverkocht.

Tickets en info: Temptation events.­nl

Let op: bestel je tickets tijdig want de feesten van Temptation Events zijn meestal ruim van te voren uitverkocht!

En dan nog even dit:
Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen wij zorgen voor een overkapping van de party & dance area dus partygarantie is verzekerd!

Beachclub WIJ is goed bereikbaar direct aan de Strandweg te Scheveningen (2 minuten lopen) en er is gelegenheid voor gratis parkeren.