Partyflock

LET

 
LET (afbeelding)
organisator
SiteSite letamsterdam.nl
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube
Vroegere namen
  • Les Enfents Terribles, tot 25 mei 2019
Informatie
Les Enfants Terribles is a collection of seriously fun-minded dance lovers.

We're rebels, who believe in doing things our own way. At our parties and in our agency we strive to create the ultimate comfort zone, for our guests and for our artists. Whether in TrouwAmsterdam, during our independent LET parties or at Wave Festival our eye for detail leads us to offer you a unique dance floor experience. This is our passion and this is our story. Come feel our vibe!
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda LET
Laatste feest was op zaterdag 1 september 2018: LET, Shelter, Amsterdam
Statistieken


x
37·feesten
37·in het verleden
5·nieuwsberichten
2·video's
826·bezoekers
455·unieke bezoekers
56Partyflockfans
10.9 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (87 stemmen)
Nieuws
Voor hun zesde deelname aan het Amsterdam Dance Event nodigt LET op zaterdag 22 oktober Nachtdigital uit. Het Duitse festival in Olganitz, dat dit weekend weer plaatsvindt, wordt al jaren bezocht door de Amsterdamse organisatie. Een selectie van artiesten die de afgelopen drie jaar op het festival stonden zijn dit jaar uitgenodigd om in H7 Warehouse tijdens ADE te draaien. Op zondag sluit LET het Amsterdam Dance Event af in stijl met een veertien uur lange technomarathon.
LET x ADE 2015
14 oktober 2015
Na de succesvolle lancering van LET Recordings met JP Enfant's 'Dreaming Backwards' EP is er genoeg reden voor een feestje voor de Amsterdamse organisatie. En welk moment is er beter om dat te doen dan tijdens het roemruchte Amsterdam Dance Event met niet één, maar twee feesten?
LET vroeg aan voorman JP Enfant om een avond te cureren waarbij hij één artiest mocht uitnodigen voor een drie uurrset. Zowel qua artiest als qua locatie kreeg hij de vrije hand. Zijn keuze: Detroit legend Luke Hess (FXHE, DeepLabs) in OT301. "Op deze manier kunnen we voor een selecte groep liefhebbers een warme Detroit Techno avond neerzetten waar je als programmeur alleen maar van kunt dromen", aldus Jan Pieter.
Na een succesvol en goed ontvangen HYTE x LET editie, afgelopen vrijdag in Warehouse Elementenstraat, strijkt LET voor hun volgende feest op zaterdag 21 maart neer in Closure. Met Luke Slater, Viktor Palmer en JP Enfant wordt een van de nieuwste locaties in het Amsterdamse nachtleven de volgende stop voor de drie organisatoren van Les Enfants Terribles.
Verscholen tussen de bergen van het Bulgaarse hoogland, omringd door woeste bossen en blauwe luchten, ligt de prachtige Troyan-vallei. Deze pittoreske omgeving zal van woensdag 22 tot en met zondag 26 juli het decor zijn van IZTOK Festival: een nieuw Nederlands initiatief, dat garant staat voor vijf dagen feest, avontuur, vrienden, vakantie en bovenal vrijheid.