Partyflock
 

DN Events

afbeelding DN Events
organisator
AdresWesterhoven
Nederland
Oprichting1 december 2012
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloudyoutube
Medewerkers

Informatie

DN Events is een organisatie die zorgt voor verschillende hard dance concepten. Onze concepten groeien mee met de veranderingen die de muziek scene doormaakt. Ook proberen we zoveel mogelijk de wensen van ons feestend publiek te vervullen.

Sinds december 2012 heeft DN Events al verschillende evenementjes georganiseerd. Waaronder een aantal in samenwerking met verschillende jongerencentra. Ons doel is om evenementen te organiseren voor het feestend publiek, tegen schappelijke prijzen. We proberen elke behoefte te vullen met ons team dat bestaat uit; podiumbouwers, licht en geluidstechnieken, barpersoneel & de promotiegroep.

Uitgaansagenda DN Events

Laatste feest was op zondag 16 april 2017: Harder Faster Louder, De Kattendans, Bergeijk
Nieuws
Op eerste paasdag, zondag 27 maart 2016 gaan de deuren van theater de De Kattendans open voor een nieuwe editie van Harder Faster Louder! Naar aanleiding van het uitverkochte succes van vorig jaar hebben DN Events en Warriors of the Core besloten om hun krachten weer te bundelen voor een nieuwe avond gabbermuziek in Bergeijk.
Slapen Is Voor Mietjes
4 november 2015
Zondag 15 november is het dan eindelijk zover, de eerste early rave editie van 'Slapen is voor mietjes'! Deze editie zal weer in de vertrouwde club Fifties plaatsvinden, Warriors of the Core en DN Events zullen deze club om toveren tot een ware gabber tempel! Zoals jullie gewend zijn is er uiteraard ook weer een dikke lasershow aanwezig, deze zal verzorgd worden door 'ScanLight lasersystems'. Hier nog even alle info op een rijtje.
Op eerste paasdag, zondag 5 april 2015 gaan de deuren van Theater de De Kattendans open voor het nieuwe concept Harder Faster Louder! Dus als jij niet vies bent van een heerlijk beuk feest mag je deze zeker niet missen!
Zondag 29 maart 2015 zijn Warriors of the Core en DN Events weer terug met een nieuwe knallende editie van Slapen is voor mietjes. Ook deze editie zal weer plaatsvinden in het vertrouwde club Fifties, in Eindhoven. Deze locatie staat bekend om zijn duistere uitstraling en geluid van hoge kwaliteit.
's Ochtends vroeg wanneer de vogeltjes beginnen te fluiten en de deuren van Club Fifties open gaan, zullen de eerste mainstream beats door de speakers knallen. Vervolgens zullen deze beats worden opgevolgd door de snelle bpms van de uptempo hardcore. Want op zondag 14 december organiseert Warriors of the Core een nieuwe editie van Slapen Is Voor Mietjes.
Vrijdag 14 juni organiseert DN Events i.s.m. Jongerencentrum Pulse een nieuw concept, namelijk: Invaderz. Deze avond zullen alle hardere stijlen aan bod komen, en is er natuurlijk gedacht aan een spetterende lichtshow. Natuurlijk zullen DN Events en Jongerencentrum Pulse deze keer ook weer beginnende talenten een kans geven om zich te laten zien aan het publiek.

1 opmerking