Partyflock
 

Harder Faster Louder

afbeelding Harder Faster Louder
concept
Concept van .
AdresWesterhoven
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Harder Faster Louder is een nieuw concept van DN Events. Dit concept zal zich richten op de genre's: hardcore, uptempo, frenchcore & terror. Ook willen we een podium bieden voor talenten. Om zo hen een kans te geven hun skills aan het publiek te laten zien. In samenwerking met Warriors of the Core zullen we ervoor zorgen dat dit een succes wordt.

De eerste editie zal plaatsvinden onder de naam Harder Faster Louder – A Passion 4 The Core. De passie voor de muziek delen we allemaal. De sfeer in de zaal, de gemoedelijkheid van de bezoekers, de harde beats die knallen uit de speakers, kortom het samen een zijn op een feest!

Uitgaansagenda Harder Faster Louder

Laatste feest was op zondag 16 april 2017: Harder Faster Louder, De Kattendans, Bergeijk
Nieuws
Op eerste paasdag, zondag 27 maart 2016 gaan de deuren van theater de De Kattendans open voor een nieuwe editie van Harder Faster Louder! Naar aanleiding van het uitverkochte succes van vorig jaar hebben DN Events en Warriors of the Core besloten om hun krachten weer te bundelen voor een nieuwe avond gabbermuziek in Bergeijk.
Op eerste paasdag, zondag 5 april 2015 gaan de deuren van Theater de De Kattendans open voor het nieuwe concept Harder Faster Louder! Dus als jij niet vies bent van een heerlijk beuk feest mag je deze zeker niet missen!