Partyflock
 
­ Nederland

Warriors Of The Core en DN Events present Slapen Is Voor Mietjes

gepubliceerd door , op
Zondag 29 maart 2015 zijn Warriors of the Core en DN Events weer terug met een nieuwe knallende editie van Slapen is voor mietjes. Ook deze editie zal weer plaatsvinden in het vertrouwde club Fifties, in Eindhoven. Deze locatie staat bekend om zijn duistere uitstraling en geluid van hoge kwaliteit. Natuurlijk geven Warriors of the Core & DN Events hun eigen draai aan het decor en de lichteffecten. Wegens het overweldigende succes van de vorige keer gaat Slapen is voor mietjes dit keer door tot 15:00!

Line-up
System Overload
'Feestje, Dak eraf, Geef maar gas!' is de welbekende tekst uit de monster track van System Overload. Met de geweldige remix van de 'F. NøIzE ft. Glen X - Superman' stond hij wekenlang op #1 in de hardtunes top 10. Momenteel is hij weer druk bezig om nieuwe tracks te maken waar wij natuurlijk niet op kunnen wachten maar hij zal er ongetwijfeld wat van draaien op Slapen is voor mietjes!

Spitnoise
Wie nog nooit van hem heeft gehoord het afgelopen jaar toch echt onder een steen geleefd! Vorig jaar stond hij op Pandemonium, Harmony of Hardcore en Army of Hardcore om maar een paar feesten op te noemen. Ook heeft hij zijn eigen resident show bij Toxic Sickness radio en behoort hij sinds kort bij de Footworxx familie!

Darkangel
Deze duistere engel draait al heel wat jaartjes mee en met optredens op o.a. Pandemonium, Bassrulers en J'adore le frenchcore is ze zeker geen onbekende in de hardcore scené. Van mainstream tot frenchcore deze dame weet er wel raad mee!

Psycho Killer
Deze artiest is resident bij Toxic Sickness radio waar hij elke maand zijn 'Harder Faster Louder' show heeft. Vorig jaar draaide hij o.a. op Pandemonium. Hij staat bekend om zijn knallende en opzwepende uptempo setjes. Momenteel is hij druk in de studio bezig om zijn eigen sound te creëren en om samen met andere artiesten nieuwe producties te maken.

Iniga
Zij heeft zich al eerder bewezen op voorgaande edities van Slapen is voor Mietjes. Begin dit jaar is er een liveset uitgezonden op Toxic Sickness Radio, samen met dj Lady Bex. Ze is onder meer bekend van haar optredens bij 'Girls do it Harder' en 'Female Mayhem' . Haar stijl is het beste te omschrijven als lekkere uptempo met een vleugje humor.

Critical Damage
Je zou kunnen zeggen dat hij bij het meubilair van Slapen is voor mietjes hoort. Deze artiest kenmerkt zich door een brede muziekkeuze van mainstream en millenium tot uptempo en frenchcore, hij draait het allemaal. Toch richt hij zich de laatste tijd meer op uptempo en frenchcore. Dus maak je maar klaar voor een stevig potje uptempo en frenchcore geweld!

Amisha
Wie aan haar denkt, denkt aan uptempo en terror! Zij is resident bij '[organization=PFSquad Events]' en heeft al op verschillende grote evenementen gestaan zoals: 'Pokke Herrie' en 'Pussy Motherfuckers'. Maak je maar klaar voor een stevige terror set, want wij kunnen nu al verklappen dat het evenement zal afsluiten!

Sjammienators
Deze jongens hebben al verschillende leuke tracks op hun naam staan zoals: 'Brutus' en 'Sacrifice'. In februari is hun nieuwste track: 'Life's a bitch' gereleast op Partyraiser Records. Wie hun in januari heeft horen draaien op Toxic Sickness radio weet dat deze mannen kunnen rammen en 29 maart gaan ze ook weer zo knallen!

Noize Destructor
Deze artiest heeft zijn debuut gemaakt op de vorige editie van Slapen is voor mietjes. Hij heeft zich eigen daar zo goed bewezen dat we hem deze editie weer gevraagd hebben. Ondertussen is hij nog te horen geweest op Toxic Sickness radio, is hij te gast geweest bij Kasparov in zijn 'Infected By Madness Radio Show' en draaide hij op Hakkûhgat!

Leag
Deze artiest draait stiekem ook al heel wat jaartjes mee en één ding is zeker, hij kan draaien als een malluh! Van millennium hardcore tot frenchcore, hij mixt het allemaal! Het liefste draait hij toch uptempo en frenchcore, dus dat is dan ook precies wat hij gaat doen 29 maart.


Mc Barricade
Ook is er bij Slapen is voor mietjes altijd ruimte voor nieuw talent. Deze keer is het aan mc Barricade om zich eigen te bewijzen. Dit nieuw mc talent is maandelijks te horen in de 'Epic' Tilburg en afgelopen carnaval heeft hij op de 'Hotbox' area van hakkûhgat mogen mc'en.

Vervoer& Locatie
Het adres is: Lijmbeekstraat 173, 5612 NC, Eindhoven. Dit is op circa 10 min lopen vanaf station 'Beukenlaan' en 15 min. lopen vanaf station Eindhoven centraal. Parkeren kan het beste in de 'Anthony van Leeuwenhoeklaan' of in de parkeerhavens aan de 'Steenstraat' het parkeren is hier gratis! Voor meer info kun je terecht op de website:www.sivm.nl

Garderobe
Er is een garderobe aanwezig, maar let op deze is geheel op eigen risico.

Legitimatie
Dit feest is toegankelijk voor 18+. Bij twijfel kan er om legitimatie worden gevraagd.

Entree
De entree bedraagt €5 en er is alleen deurverkoop. Wees er dus op tijd bij want vol = vol!