website tracking softwareweb statistics
Partyflock
 

Pleasure Lounge

afbeelding Pleasure Lounge
organisator
AdresArnhem
Nederland
PostadresPostbus 4092
6803 EB
Arnhem
KvK58690883
Oprichting1 september 2012
Aanwezigheidsoundcloud
Informatie
Pleasure Lounge is een house, dance, trance, club party voor 30 plussers en heeft iedere zes weken een editie in discotheek Max Brothers in Arnhem.
Tevens twee maal per jaar een buiten editie aan de Rhederlaagse meren onder de naam "Pleasure Lounge Summer Splash"
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Pleasure Lounge
Laatste feest was op vrijdag 29 december 2017: Pleasure Lounge, 5th Avenue, Arnhem
Statistieken


x
48·feesten
48·in het verleden
4·nieuwsberichten
30·video's
1·winactie
1090·bezoekers
365·unieke bezoekers
211Partyflockfans
7.1 KFacebooklikes
124·albumfoto's
1·opmerking
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (316 stemmen)
Nieuws
Pleasure Lounge is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie. Zij organiseren evenementen voor het volwassen publiek in diverse exclusieve locaties in binnen en buitenland. Een concept dat de afgelopen jaren mede door de residentie van DJ Maus een groot succes is geworden.
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In mei staan er weer veel opvallende en coole feesten en evenementen op de agenda. Ook hebben we twee vette festivals tijdens Hemelvaart en een zomerse party voor de tweede Pinksterdag voor jullie gevonden!
Een aantal weken geleden werd bekend dat Pleasure Lounge organisator Edwin Stokkink een ernstige vorm van kanker heeft. Omdat Edwin op dit moment hard aan het strijden is om zichzelf te genezen hebben zijn vrienden en achterban van Pleasure Lounge hun krachten gebundeld om voor Edwin, Wilma en zijn dochters Isa en Laura een onvergetelijke avond te organiseren.
Pleasure Lounge staat voor gezellige mensen, open minded, goede house, club, trance, progressive en dance muziek en diverse DJ's. Het heeft een ongekende sfeer. Iedereen is welkom. Het is met recht het gezelligste 30 plus feestje van Nederland. Pleasure Lounge heeft zes wekelijkse party's in Arnhem en tevens enkele malen per jaar een party outdoor buiten Arnhem. Het twee jarig bestaan van Pleasure Lounge vieren ze op 15 november 2014. Deze editie mag je niet missen!
1 waardering
Brother Lou-E
(Y)

1 opmerking