Partyflock
 

Kingstreet Events

Organisatie is opgeheven.
afbeelding Kingstreet Events
organisator
AdresKoningstraat 21-A3
6811 DG
Arnhem
Nederland
KvK58690883
Aanwezigheidvimeo

Informatie

Kingstreet Events is organisator van evenementen en diverse bijeenkomsten en culinaire concepten.

Naast de diverse eigen concepten exploiteren wij exclusief een unieke locatie in natuurgebied Meijnerswijk te Arnhem, te weten "T Veerhuis" Slechts vijf minuten van het centrum gelegen aan de Rijn.

Uitgaansagenda Kingstreet Events

Laatste feest was op zaterdag 11 februari 2017: Pleasure Lounge, Rubirosa, Oberhausen
Statistieken
56·feesten
56·in het verleden
5·nieuwsberichten
32·video's
1·winactie
1036·bezoekers
338·unieke bezoekers
5Partyflockfans
642Facebooklikes
124·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (265 stemmen)
Nieuws
Pleasure Lounge is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie. Zij organiseren evenementen voor het volwassen publiek in diverse exclusieve locaties in binnen en buitenland. Een concept dat de afgelopen jaren mede door de residentie van DJ Maus een groot succes is geworden.
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In mei staan er weer veel opvallende en coole feesten en evenementen op de agenda. Ook hebben we twee vette festivals tijdens Hemelvaart en een zomerse party voor de tweede Pinksterdag voor jullie gevonden!
Een aantal weken geleden werd bekend dat Pleasure Lounge organisator Edwin Stokkink een ernstige vorm van kanker heeft. Omdat Edwin op dit moment hard aan het strijden is om zichzelf te genezen hebben zijn vrienden en achterban van Pleasure Lounge hun krachten gebundeld om voor Edwin, Wilma en zijn dochters Isa en Laura een onvergetelijke avond te organiseren.
Pleasure Lounge staat voor gezellige mensen, open minded, goede house, club, trance, progressive en dance muziek en diverse DJ's. Het heeft een ongekende sfeer. Iedereen is welkom. Het is met recht het gezelligste 30 plus feestje van Nederland. Pleasure Lounge heeft zes wekelijkse party's in Arnhem en tevens enkele malen per jaar een party outdoor buiten Arnhem. Het twee jarig bestaan van Pleasure Lounge vieren ze op 15 november 2014. Deze editie mag je niet missen!
De Arnhemse dancescene bruist op dit moment... de elektronische muziek fanaten weten hun weg te vinden naar allerlei leuke feesten. Future City Sounds zit tussen het hele commerciële mainstream en de diepe underground in. Ze toveren een van de meest unieke locaties van Arnhem om tot een ware nachtclub met allure.