Partyflock
 

BML Events

afbeelding BML Events
organisator
AdresDen Haag
Nederland
KvK55821367
Oprichting1 februari 2011
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

BML Events is een organisatie die Hardstyle en/of Hardcore feesten organiseren in Den Haag en omgeving. De organisatie bestaat uit een jonge groep liefhebbers van beide muziekstromingen en laat dit tot uiting komen d.m.v. het organiseren van kneiterharde feesten; met één doel voor ogen: de liefde voor de muziek tot uiting laten komen.

Uitgaansagenda BML Events

Laatste feest was op zaterdag 21 juni 2014: Delusion, Paard, Den Haag
Nieuws
Op zaterdag 10 mei 2014 keert Beukgevaar terug in het Paard in Den Haag. Met een kneiterharde line-up zal BML Events het concept nieuw leven inblazen. Voor de gelegenheid wordt deze achtste editie gehouden in de grote zaal van het Paard; een primeur!
Zaterdag is het, na maanden van voorbereiding, tijd voor de tweede editie van Delusion. De artiesten, BML Events en het Paard zijn er klaar voor en voor de bezoekers lijkt het weer een avond te gaan worden om nooit te vergeten. Lees onderstaand bericht goed door voor de timetable en verdere belangrijke informatie.
Beukgevaar
28 mei 2013
Aanstaande zaterdag is het zover; Beukgevaar: Guess who's back! Maanden van voorbereiding zijn er geweest om het laatste hardcore-feest in de Bazart tot de hardste ooit te maken. De Bazart gaat er mee stoppen en BML Events is er trots op dat ze diverse feesten hebben kunnen organiseren in dit bijzondere jongerencentrum.
Op 15 juni 2013 is het befaamde Paard in Den Haag het podium voor een gloednieuw hardstyle concept. Het feest Delusion is door BML Events op de kaart gezet om Den Haag weer eens goed kennis te laten maken met 'the harder styles in dance music'.
Het is bijna zover! Het nieuwe concept Legend van BML Events staat op de deur te kloppen. Op 26 januari zullen de deuren geopend worden en zal er een nieuw tijdperk beginnen voor menig hardcore-liefhebber. 3
Op 26 januari 2013 zal het Paard in den Haag het theater zijn van de hardste beving ooit gemeten in Nederland. Maak je klaar voor Legend; The Begin of a new Era. 4
BML Events en Vendettah bundelen krachten. Op 30 november 2012 zal Danssalon inCasa vol staan met ware liefhebbers van de hardste muziekstroming die dit vaderland kent. 3
Laatste update Innovator
27 september 2012
Over een week is het dan eindelijk zover. inCasa in Leiden zal dan vol staan met stampende en energieke hardcoreliefhebbers vanuit heel Nederland en omstreken. BML Events is deze weken druk bezig met de voorbereidingen van Innovator met als doel het feest tot zijn hoogste level te brengen.
Na succesvolle edities van het concept Beukgevaar is BML Events nu terug met een gloednieuw hardcore concept. 5
Beukgevaar V
12 mei 2012
Nog maar een ruime maand en dan is het tijd voor echt 'Beukgevaar'! Met deze laatste editie van Beukgevaar gaat BML Events even laten zien wat nou echt geknal is. Alle voorbereidingen zijn in volle gang. Social media word overspoeld met berichten, maar ook is de voorverkoop echt van start gegaan. 3

4 waarderingen

partymania
Het ging in het begin goed maar nu oh oh wat een .....­
DJ Ressur­ection
top:respect:
partywizard
hij is jong en ambitieus vol goede ideeen ga zo door
:bounce:*­Mevrou­wtjeSt­uiterT­eef*­:bounce:
Toppieeee