Partyflock
 
­ Nederland

Laatste update Innovator

gepubliceerd door , op
Innovator
26 augustus 2012
FeestInnovator · Time for something different
Datumwoensdag 3 oktober 2012
WinactieInnovator actiegesloten
LocatieinCasa
Over een week is het dan eindelijk zover. inCasa in Leiden zal dan vol staan met stampende en energieke hardcoreliefhebbers vanuit heel Nederland en omstreken. BML Events is deze weken druk bezig met de voorbereidingen van Innovator met als doel het feest tot zijn hoogste level te brengen.
BML Events maakte eerder bekend dat o.a. Triax en Partyraiser de grote gasten zijn van deze nu al spetterende avond, maar laten de BML's residents N-ergetic en MC D-Lyric niet vergeten worden die op 3 oktober alles uit de kast zullen halen.

Ook de Profreaks zullen een speciale set verzorgen, maar ook een ware Innovator warming-up set! Deze set is te downloaden via de verschillende downloadportals. Deze set zal aankomende zaterdag (29-09-2012) van 21:00 – 22:00 te horen zijn op FEAR.FM.

BML Radio
BML Events is bezig met de een online radioshow. Elke maand wordt er een show gehouden om extra aandacht te trekken onder het publiek van de hardere stijlen. Op 4 & 5 oktober zijn de volgende edities. Voor meer info ga naar deze site.

Timetable


Parkeren/Openbaar vervoer:
De organisatie raadt iedereen aan om met het openbaar vervoer te komen. Innovator valt tijdens 'Leidens Ontzet', een volksfeest in het centrum van Leiden. Er zijn in de nabije omgeving van inCasa weinig geschikte parkeerplaatsen te vinden. Via Leiden Centraal Station is inCasa gemakkelijk met de voet te bereiken.

BML Events
BML Events is naast Innovator nog met veel meer innovatieve projecten bezig. Zo is er een nieuwe website in de maak, liggen er veel nieuwe concepten klaar en zijn de contacten met clubs en producers/dj's is in korte tijd gestegen tot een hoog aantal. Ook gaat BML Events zich vanaf 2013 bezighouden met hardstyle en zodoende zorgt BML Events, in combinatie met hardcore, vanaf volgend jaar voor gloednieuwe concepten met een frisse en creatieve insteek.

It's time for something different, it's time for Innovator!