Partyflock
 
­ Nederland

Laatste informatie en timetable Delusion
Mental Illness

gepubliceerd door , op
Delusion
16 december 2013
FeestDelusion · Mental Illness
Datumzaterdag 25 januari 2014
WinactieDelusion actiegesloten
LocatiePaard Site
Zaterdag is het, na maanden van voorbereiding, tijd voor de tweede editie van Delusion. De artiesten, BML Events en het Paard zijn er klaar voor en voor de bezoekers lijkt het weer een avond te gaan worden om nooit te vergeten. Lees onderstaand bericht goed door voor de timetable en verdere belangrijke informatie.

Timetable


Kaartverkoop
Voorverkoop tickets kosten €13. Deze zijn nog te bestellen via koop tickets, de website van het Paard (www.paard.nl) of loop langs bij de Primera. De voorverkoop is geldig tot zaterdagavond 19:00 uur. Hierna gaat de deurverkoop in werking. Aan de deur kosten de tickets €16 (ex fee).

Anthem
Voor Delusion - Mental Illness is er een speciaal anthem gemaakt door Vantage Point en D-Mind. Het anthem ga je uiteraard horen op Delusion. Kan je niet wachten om hem te horen?



Camera
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet deze niet te delen met BML Events via social media! Er zal ook een professionele filmer aanwezig zijn. Als je hem voorbij ziet lopen; stop niet met dansen!

Leeftijd
Je moet minimaal 16 jaar oud zijn om de wereld van Delusion te betreden. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden om zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt om op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen. Houd er rekening mee dat ook aan de bar om legitimatie gevraagd kan worden.

Vervoer
Of je nu met het openbaar vervoer of de auto komt. Je vindt hier alle informatie over het bereiken van het Paard.