Partyflock
 
­ Nederland
Element Neophyte Records is niet algemeen zichtbaar!

Beukgevaar viert derde verjaardag in Paard van Troje

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 10 mei 2014 keert Beukgevaar terug in het Paard in Den Haag. Met een kneiterharde line-up zal BML Events het concept nieuw leven inblazen. Drie jaar geleden begon de organisatie met het concept in de Bazart (16 april 2011) en om te vieren dat ze deze lange tijd al warmlopen voor dit energieke concept gaat het nu groots aangepakt worden. Voor de gelegenheid wordt deze achtste editie gehouden in de grote zaal van het Paard; een primeur!

Aan de line-up zal het niet liggen. Om te beginnen; Nexes, lid van Neophyte Records, o.a. samengewerkt met Tha Playah en geweldige platen uitgebracht als 'Stardust' en 'Playing the Cards'. Voor de frenchcore halen ze Chrono naar Den Haag; lid van Megarave Records. Hij werkte o.a. samen met Dr. Peacock en draaide ook op Pandemonium 2013 met hem samen. Vanuit het buitenland komt Hellter Skellter op bezoek in Den Haag. Befaamd om heerlijke uptempo sets en de Duitser werkte o.a. al samen met Darkcontroller.

Ook de residents van BML Events zijn weer aanwezig: Maxtreme zal samen met Spitnoise het podium betreden en N-ergetic neemt Tharoza mee. Talentvol en in het oog springend: LinQ; opkomend, maar zeer talentvol, lid van het duo Low Profile. Host van de avond is de eigen MC D-Lyric.

Line-up
Nexes
Chrono
Hellter Skellter
Maxtreme & Spitnoise
N-ergetic & LinQ
TBS
MC D-Lyric

Kaartverkoop
VVK: €7,50 (ex)
DVK: €12,50 (ex)
Te koop via Paylogic, Primera en www.paard.nl