Partyflock
 

Next Monday's Hangover

afbeelding Next Monday's Hangover
concept
SiteSite nextmondayshangover.nl
E-mailinfo@nextmondayshangover.nl
AdresAtlantisplein 1
1093 NE
Amsterdam
Nederland
Oprichting5 maart 2011
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloudyoutube

Informatie

Where the emotive storytelling vocals and melodies of indie music meet the hypnotising characteristics of deep electronica.

Also co-initiator of festivals 'De Zon', 'Buiten Westen' and 'Oranjebloesem'.
Nieuws
Op 27 april vindt de zesde editie van Oranjebloesem plaats. Het grootste underground Koningsdag-festival van Nederland verhuist dit jaar naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. Dat belooft een gouden feest met historische lading.
Hét alternatief op Koningsdag vindt vrijdag 27 april weer plaats op Blijburg Amsterdam met Colin Benders, Dekmantel Soundsystem, Fjaak, Job Jobse, Jungle By Night, KiNK, Omar Souleyman, Palms Trax en vele anderen.
met o.a Moodymann, DJ Koze, Stephan Bodzin, Kiasmos, Worakls, Gerd Janson, Daniel Avery en vele anderen!
Op 27 april vindt de vierde editie van Oranjebloesem plaats. Al drie jaar maakt Oranjebloesem het verschil op Koningsdag door van de stadse drukte weg te blijven en een feilloze line-up neer te zetten. Dit jaar wordt het festival op Blijburg nog breder door naast het vaste underground electronic programma meer live acts dan gewend aan te bieden. Oranjebloesem is hét alternatief op Koningsdag.
Nu steeds meer clubs, podia, labels en organisaties hun plannen voor ADE bekendmaken kan de nieuwe club aan de Jan van Galenstraat niet achterblijven. Met headliners als Âme, Dixon, Oscar Mulero, John Talabot, Roman Flügel, Mano le Tough, ROD, Tripeo geeft de club een duidelijk signaal af.
Op zaterdag 20 september vormt creatieve vrijplaats en stadsoase Roest het toneel voor het begin van Next Monday's Hangover's indoor seizoen. Op deze droomlocatie, die al lang bovenaan de verlangslijtlijst van de organisatie staat, geven onder andere Robag Wruhme, de Pachanga Boys en DJ Tennis acte de présence. 1
Buiten Westen, hét festival voor vrije geesten en geluiden vindt dit jaar voor de derde keer op rij plaats in het Westerpark, ditmaal op zaterdag 19 juli. Binnen een mum van tijd heeft het festival zich geprofileerd als een vrijzinnig en eigentijds evenement en na twee uitverkochte edities ligt de lat dit jaar weer hoger.
Buiten Westen, het festival voor 'vrije geesten en geluiden', keert op zaterdag 20 juli terug in het Westerpark. Een programma vol muzikanten, kunstenaars, ambachtelijke cateraars en andere jonge creatievelingen zorgt er voor dat creatief talent en cultuurliefhebbers elkaar dit jaar weer in het mooie volkspark te Amsterdam West vinden.
Na vorig jaar voor het eerst een event te hebben georganiseerd in de Jaap Edenhal in Amsterdam keert NMH dit jaar terug met een line-up die vele malen groter en sterker is. Onder andere de Duitsers Apparat, Pantha du Prince (met een live set) en Dominik Eulberg reizen af naar Amsterdam om dit indoor festival van glans te voorzien.
Op de eerste dag van het jaar neemt Amsterdamse evenementenorganisatie Next Monday's Hangover intrek in de spannendste locatie van de stad met een line-up vol lokale en internationale house- en techno-helden.