Partyflock
 

KoH Events

afbeelding KoH Events
organisator
AdresRosmalen
Nederland
KvK64839737
Aanwezigheidfacebookpageyoutubeyoutube
Nieuws
Deze avond viert Genius zijn 35e verjaardag en hoe! Voor deze avond hebben ze een monsterline-up geselecteerd die een ware schokgolf teweeg zal brengen. Ruim 25 grootheden uit de classics, early-rave, freestyle en hardcore scene hebben ze samen weten te brengen in drie area's met een waanzinnig decor wat moet zorgen voor complete chaos rondom Den Bosch op 9 april.
This is it
8 mei 2010
Dit is het evenement waar menigeen dagen, maanden misschien wel jaren op heeft gewacht. Een eenmalig evenement die z’n weerga niet zal kennen op 22 Mei 2010. Deze avond zal de geschiedenis in gaan als Dreamcatcher.
Het is het legendarisch jaar 1994......... Vrijdagavond naar de Goldfinger....Het weekend is begonnen met de beste houseclassics. Zaterdagavond naar de Club X en dan zondagmorgen naar de Zino om daar het weekend af te ronden. Wie kent dit legendarische gevoel..? Dit is het gevoel waar elke houseveteraan wel eens naar terug verlangt. Oude “gabbers” komen samen om dit samenhorigheids gevoel te delen zoals het vroeger ging.Een gevoel wat niet meer herkenbaar is tegenwoordig. 3
King of House
2 februari 2010
Na een uitverkochte en overweldigende vorige editie van Kings of House komen de heren van Kings of House terug met inmiddels alweer de 3e editie van dit gevestigde Dance-event in Den Bosch. En om nogmaals duidelijk te maken waar Kings of House voor staat: Een hip en intiem dance-event waarbij de massa niet telt maar waar de bezoeker de aandacht op zich neemt en zich thuis voelt. 1
Kings of House NYE 2010
26 november 2009
Na een succesvolle editie afgelopen herfst en, zoals beloofd, komt KoH Events terug met een spectaculaire editie van het nu al veel besproken danceconcept in Den Bosch. En wel met Oudjaarsnacht: King of House NYE 2010. Waarvan velen dachten dat zo’n soort dance-evenement niet haalbaar was in Den Bosch, knallen ze nu dubbel zo hard het nieuwe jaar in met volle flessen champagne om in 2010 wederom duidelijk te maken waar Kings of House voor staat. 3
Den Bosch is zaterdag 12 september het decor voor alles wat met luxe, glitter en glamour te maken heeft. Daar komt nog bovenop dat KoH Eventsmisschien wel Den Bosch mooiste lokatie uitgezocht heeft voor dit ware spektakel. Een oude fabriek die omgetoverd word tot een waar paleis.

3 opmerkingen

 
Artiest Square
"Kings of House" is een nieuw concept in Den Bosch wat zich
onderscheid in prijs en sfeer.

Dit concept is bedacht door een nieuwe
organisatie uit Den Bosch, die aanvoelt wat hun gasten willen.

Deze avond 12 september 2009 ben jij het middelpunt bijgestaan door de beste house-grooves
van 4 meesterlijke dj's met hun lekkerste en verfrissende beats.

Wat jou te wachten staat: Een sfeervolle avond vol glitter, glamour en royalty!!!

Feel VIP-Feel Royal and Welcome to the Kingdom

VIP = 1 free royal drink + free cloakroom + royalty picture

Dresscode : Delicious / Glitter / Glamour

VIP tickets(10 euro) verkrijgbaar bij

Passarelle Suppa Store
Leeghwaterlaan 131
5223 DS Den Bosch ( achter C- Station)

Kaarten ook te koop op via michaelvannies@me.com t.a.v Kings of House of via 0641462586
Geheel nieuw evenement in ’s-Hertogenbosch

Kings of House

’s-HERTOGENBOSCH – Op zaterdag 12 september vindt een geheel nieuw evenement plaats in de Talent Factory: Kings of House. De sfeervolle Talent Factory vormt deze avond het decor voor een waar house spektakel. Wie houdt van house muziek en zin heeft in een koninklijk avondje uit vol glitter en glamour, mag Kings of House niet missen. “Feel Royal!”

Astrid Berkhout

“Het is niet zomaar een house event,” vertellen Michael van Nies en Leonardo Qehaj, initiatiefnemers van de splinternieuwe organisatie Square Entertainment en tevens het brein achter het Kings of House concept. “Het is vooral een avondje uit waarbij je lekker kunt dansen op de beste house grooves. Het motto is ‘feel royal’. Bezoekers moeten zich deze avond koninklijk voelen. Om dat te bereiken, wordt de Talent Factory - oorspronkelijk natuurlijk een oude fabriek - op 12 september omgetoverd tot een waar paleis. We kunnen maximaal 400 mensen kwijt. De aankleding van de zaal wordt heel luxe. Schitterende lichteffecten maken het geheel compleet. Bezoekers worden uitgenodigd om zich zelf ook lekker op te tutten. De dresscode is ‘delicious, glitter en glamour’. Maar het belangrijkste is dat je je lekker op je gemak voelt, dus je mag ook gerust in je spijkerbroek komen.” Vier meesterlijke dj’s zullen tijdens Kings of House de avond tot een succes maken: Mike Morella, Leonardo, Ricardo Moreno en … Jordy Lishious. Jordy Lishious is bekend van verschillende nationale en internationale evenementen. “Er komt ook een champagnebar waar je verschillende, betaalbare soorten champagne kunt proeven. MC Apster treedt op als host; hij pept het publiek op en praat de avond aan elkaar.”

Vernieuwend

“Met Kings of House richten we ons met name op mensen tussen de 20 en 50 jaar. De muziek is belangrijk op deze avond maar eigenlijk gaat het vooral om de sfeer, de ambiance die wordt gecreëerd. Bij house evenementen denken mensen vaak aan grootschalige evenementen met stamp muziek, maar Kings of House kenmerkt zich juist door intimiteit. Het publiek moet zich speciaal voelen.” De prijs van een kaartje voor Kings of House is bewust laag gehouden. “In de voorverkoop kosten VIP kaartjes slechts 10 euro. VIP’s krijgen op 12 september een warm onthaal. Je ontvangt een gratis glas champagne en wordt door een professionele fotograaf op de foto gezet. Deze ‘Royalty Pictures’ komen later op de website én op Hyves te staan, waar je de foto kunt downloaden. Vervolgens word je begeleid naar de koningszaal waar je de rest van de avond kunt genieten van house muziek.” Overigens worden gedurende de avond tevens filmpjes gemaakt door een cameraman; ook deze zijn na de avond te zien op Hyves. De kaartverkoop voor het evenement loopt tot nu toe heel goed. “Het loopt storm. Kennelijk hebben mensen behoefte aan een evenement als dit. Sinds begin jaren ’90 zijn we house liefhebbers in hart en nieren. We zijn zelf actief als dj en draaien al circa 14 jaar mee in de dance scène. We vonden het wel tijd worden voor iets vernieuwends.”

Toekomst

“’s-Hertogenbosch loopt achter als het gaat om dance muziek. Het wordt ook niet ondersteund door het beleid van de gemeente. Steden als Tilburg, Breda en Eindhoven zijn veel verder op dat gebied; daar worden veel dance feesten georganiseerd. Met Kings of House willen we ’s-Hertogenbosch eindelijk op de kaart zetten als het gaat om dance muziek!” Michael en Leonardo roemen speciaal Ruben Zarr om zijn hulp bij het evenement. “Mede dankzij zijn steun is dit mogelijk.” Kings of House is het eerste evenement van Square Entertainment maar in 2010 staat er nog veel meer te gebeuren. Wat precies, dat blijft uiteraard een verrassing. “De bedoeling is dat we voortbouwen op het Kings of House concept. We zijn al in onderhandeling met de gemeente om een vergunning te krijgen voor een outdoor event op een buitenlocatie. Voor oud en nieuw hebben we eveneens al plannen. We zijn heel benieuwd hoe de eerste editie van Kings of House avond gaat verlopen. Als het aanslaat, zijn we nog meer gemotiveerd om verder te gaan!” Kaarten (10 euro) kun je kopen bij Passarelle Suppa Store (Leeghwaterlaan 131 te ’s-Hertogenbosch, achter centraal station) en bij Slijterij De Slijter (Moleneindplein 112 te Vught). Voor meer informatie: www.kingsofhouse.nl. Check it out want via Partyflock kun je twee keer twee VIP kaarten winnen.

Michael en Leonardo maken zich hard voor ’s-Hertogenbosch als “upcoming dance city
Organisatienaam Square Entertainment is veranderd in Kings of House sinds 20-02-2010.­
Voor alle vorige evenementen kijk onder de oude organisatienaam Square Entertainment.­