Partyflock
 
­

King of House

gepubliceerd door , op
Na een uitverkochte en overweldigende vorige editie van Kings of House komen de heren van Kings of House terug met inmiddels alweer de 3e editie van dit gevestigde Dance-event in Den Bosch. En om nogmaals duidelijk te maken waar Kings of House voor staat: Een hip en intiem dance-event waarbij de massa niet telt maar waar de bezoeker de aandacht op zich neemt en zich thuis voelt. Met een oude fabriek als lokatie die omgetoverd word tot een waar dance-paleis en waar moderne technieken gebruikt worden om de beste lichtshows te presenteren. Daarbij een mix van de beste dj’s en het Kings of House gevoel is af!!! Zaterdag 20 maart is het dan zover,en deze keer met een speciale editie.

Kings of House presents Remaniax
Na 2 vorige editie’s en afgaand op de trouwe Kings of House bezoekers met een goed luisterend oor heeft de organisatie besloten om dit dj/producer duo aan te stellen als resident van het Kings of House concept. In de randstad is dit duo inmiddels al bekend door te draaien in de grootste clubs en met remixen van o.a. Jean,Jeroenski,Calvin Harris enz enz. Na op de vorige editie’s van Kings of House gedraaid te hebben en met hele goede reactie’s van het publiek is deze samenwerking tot stand gekomen tussen beide partijen. Kings of House is dan ook trots op Remaniax die de rode draad is binnen dit concept. Remaniax heeft deze avond gast dj’s uitgenodigd waarvan zij vonden dat die niet mochten ontbreken op het Kings of House concept. Marc Benjamin heeft zijn respect al verdient binnen de house/club scene en zal deze avond Remaniax ondersteunen zoals hij dat als geen ander kan. En dan is er Skitzofrenix. Deze gast heeft de hele wereld al rond gereisd om zijn muziekale talenten ten gehore te brengen en heeft geen verdere uitleg nodig. Deze avond is hij afgereisd naar Den Bosch.Welcome at Kings of House...... Dit beloofd dus weer een top editie te worden!!!

Kaartverkoop voor dit evenement is inmiddels gestart via www.timoco.nl en alle BelCompagny winkels en bij onderstaande adressen:
Passarelle - Leeghwaterlaan 131 5223 DS Den Bosch
Pieter van Os - Snellestraat 44 5211 EN Den Bosch

1 opmerking

De FHM-buurmeisjes verkiezing 2010 is weer van start gegaan:

Ik vraag jullie om te stemmen op Blondie, als volgt:
beoordeel haar met 5 sterren op:
http://www.bm2010.nl/buurmeisjes/Blondie.html#

OF/EN:

sms BM Blondie naar 2211
0,90 cent P.O.B:

Bedankt!