Partyflock
 
­ Nederland

This is it
Kings of House Classics

gepubliceerd door , op
Dit is het evenement waar menigeen dagen, maanden misschien wel jaren op heeft gewacht. Een eenmalig evenement die z’n weerga niet zal kennen op 22 Mei 2010. Deze avond zal de geschiedenis in gaan als Dreamcatcher.

KoH Events is inmiddels een gevestigde organisatie in Den Bosch waar niemand meer omheen kan. Een succesvolle formule met een oude ijzerfabriek als lokatie met de mooiste aankleding en decors en de modernste licht en geluidstechnieken.
Met een 20+ publiek als doelgroep is dit een zeer gewaardeerd concept.

This is it, This is “Kings of House Classics Classics”
Mede door de grote vraag van het Kings of House Classics publiek om dit concept in Den Bosch neer te zetten is besloten om dit event eenmalig neer te zetten. Daarbij komt nog eens dat de organisatie “KoH Events” in Mei 1 jaar bestaat. Reden dus voor een geweldig feest in de Talent Factory in Den Bosch! Met inmiddels 3 uitverkochte events achter de kiezen is het brein achter het Kings of House Classics concept een gewaardeerde organisatie bij het publiek geworden. Kings of House Classics Classics pakt anders uit als alle andere Kings of House Classics concepten. Deze avond zal lekker “Back to Basic”worden. Geen luxe en champagne maar lekker industrieel zoals het 10 jaar geleden was.

En met een line-up om van te smullen.
Remaniax zal de avond openen met club classics. Daarna zal heer en meester Dj Francois zijn opwachting maken met zijn bekende Zino sound! Na Francois maakt Goldfinger Dj M zijn entree binnen Kings of House Classics Classics. De verwachtingen van Dj M liggen hoog, mede omdat hij het boegbeeld was rondom Den Bosch binnen het uitgaansleven in de Goldfinger.

Als afsluiter heeft de organisatie gekozen voor de koning van de “Classics”. Niemand minder dan Dj Yves heeft de eer om Kings of House Classics Classics af te mogen sluiten zoals hij alleen dat maar kan.”Back to the Bonzai” De avond zal ondersteund worden met de vocalen van Mc Square. Inmiddels zijn de laatste 150 kaarten in de verkoop. Er is besloten tot een maximum van 500 kaarten voor deze avond. Dat de vraag naar kaarten hoog was is inmiddels gebleken. Dus voor mensen die nog geen kaartje hebben, wees er snel bij!

Voor meer info en voor tickets: www.kingsofhouse.nl of www.timoco.nl