Partyflock
 
­

Kings of House NYE 2010

gepubliceerd door , op
Na een succesvolle editie afgelopen herfst en, zoals beloofd, komt KoH Events terug met een spectaculaire editie van het nu al veel besproken danceconcept in Den Bosch. En wel met Oudjaarsnacht: King of House NYE 2010. Waarvan velen dachten dat zo’n soort dance-evenement niet haalbaar was in Den Bosch, knallen ze nu dubbel zo hard het nieuwe jaar in met volle flessen champagne om in 2010 wederom duidelijk te maken waar Kings of House voor staat.

Een avondje stappen voor het wat oudere publiek,waarbij de aankleding van de lokatie hoog in het vaandel staat met de beste lichtshows en de lekkerste house-grooves. Deze keer staat ook de gezelligheid weer hoog in het vaandel so 'dress 2 impress'. KoH Events heeft voor oudejaarsnacht wederom gekozen voor de Talent Factory. Dit vanwege z’n klassieke uitstraling wat toch de nodige sfeer met zich meebrengt.
Daarbij komt nog eens dat er nu voor een unieke opstelling van het licht en geluid is gekozen om de sfeer helemaal ten goede te laten komen. En om het nieuwe jaar goed in te gaan zal er voor 00.00 uur gratis champagne geschonken worden.

Deze nacht zal de Talent Factory het decor zijn waarbij de beste dj’s hun acte de presence zullen geven. Kings of House resident dj’s Leonardo en Mike Morella zullen de aftrap maken tot in het nieuwe jaar met Sonny Black als opvolger. Daarna zal een van de meest begeerde dj van het zuidelijk halfrond z’n opwachting maken: Francois. Verdere uitleg over deze artiest is overbodig!

Als afsluiter van deze NYE editie heeft KoH Events gekozen voor een duo waar Nederland nog veel over gaat horen. Met remixes van Jean, Peran, Jeroenski en Marc Benjamin is dit producer/dj duo Remaniax waardig genoeg om Kings of House NYE 2010 af te mogen sluiten tot in de vroege uurtjes. So be there and feel royal.

Kaartverkoop startte op zaterdag 14 november bij alle VVK adressen en op de website www.kingsofhouse.nl.

3 opmerkingen

Goed bezig mannen :respect:

Maak er iets moois van

Ps doe Ruben (Zarr) de groeten van me :D
ga zo door mannen! op deze mannier van aanpakken komen jullie er wel....

(k)