Partyflock
 

You-Dance

afbeelding You-Dance
organisator
SiteSite you-dance.nl
E-mailinfo@you-dance.nl
AdresVlasmarkt 3
4331 PC
Middelburg
Nederland
KvK20140089
Aanwezigheidfacebookpage
Medewerkers
Nieuws
Heb jij het nieuws al gehoord? Het festivalseizoen 2021 gaat er toch echt aan komen! En dat betekent dat wij op 17 en 18 juli de 20ste editie van City Of Dance kunnen vieren. OH YES!
We gaan uit van het beste scenario en verwachten komende zomer het 20ste jubileum van het festival met onze trouwe bezoekers te kunnen vieren. Verbinding is wat we op dit moment het meeste nodig hebben. Ruim 95% van de tickethouders van vorig jaar heeft ervoor gekozen om het gekochte ticket te behouden voor de 2021 editie. Resterende tickets zijn zaterdag 13 februari in de verkoop gegaan.
Met 200 artiesten verdeeld over 7 stages, onderscheidt het driedaagse muzikale pretpark 'City of Dance' zich in 2019 als hèt dancefestival van Zuidwest Nederland. City of Dance vindt plaats van 19 t/m 21 juli 2019 op het festivalterrein Oude Veerseweg in Middelburg. De festival programmering is dit jaar breder dan ooit met namen als Frenna, Jay Hardway, Bizzey (live), Pig&Dan, Yung Felix, Tony Junior en Snollebollekes. 1
Met 200 artiesten verdeeld over 8 stages, onderscheidt het 3-daagse muzikale pretpark 'City of Dance' zich in 2019 als hét dancefestival van Zuidwest-Nederland. City of Dance vindt plaats van 19 t/m 21 juli 2019 op het festivalterrein Oude Veerseweg, Middelburg.
Met 200 artiesten verdeeld over 8 stages, onderscheidt het 3 daagse muzikale pretpark 'City of Dance' zich in 2018 als hèt dancefestival van ZuidWest Nederland. City of Dance vindt plaats van 13 t/m 16 juli 2018 op het festivalterrein Oude Veerseweg.
City of Dance
1 maart 2018
Het creatieve crossoverfestival biedt in 2018 een driedaags muziekfestijn aan de Zeeuwse Costa.
Members of Hardstyle host zaterdag 15 juli de (Raw) Hardstyle stage tijdens City of Dance Festival - hét festival van het zonnige Zeeland! Bereid je voor op een dag keihard rammen, de beste artiesten, heerlijk weer, mooie mensen, snoeiharde basses, kicks, synths en snares!
City of Dance festival is in loop der jaren uitgegroeid tot een festivalweekend boordevol muziek, creativiteit, kleur en liefde!
Net als elk ander jaar is op het City of Dance Festival in het o zo zonnige Zeeland het hoofdgenre EDM en House muziek. Maarrrrr dat betekent niet dat er geen rekening is gehouden met de vele hardstylers in en rondom Zeeland. Speciaal voor deze mensen word er weer een geweldige stage neergezet op het festivalterrein gehost door Members of Hardstyle en The Candy Club met de beste namen uit de scene zoals: artist=67220], E-Force, The Prophet, Audiofreq, Deepack, NSCLT, Mental Theo, Mark with a K, The Darkraver vs Reza, Pat B, Lowriderz, Dr Phunk, Chaos en nog vele meer!
City of Dance Weekender, het grootste en meest sfeervolle festival van Zuidwest Nederland gaat na 15 jaar een grote stap zetten. De bezoekers kunnen nu heel weekend feesten op de meeste uiteenlopende stromingen binnen de elektronische Dance muziek. Van house tot hardstyle, van techno tot drum & bass en van latin tot hardcore en freestyle. Er is echt voor ieder wat wils! Op de City of Dance Campsite kun je volledig verzorgd overnachten om geen uurtje van het muzikale pretpark te missen.

10 waarderingen

KZuidweg1984
Super dat ze prijzen weggeven.­ Jammer dat ze niet goed informeren waardoor je de helt van de prijzen misloopt.­
Smoking Gun
ge-weldig!
czajka
goede organisatie goede feeste mooie aankleding!
AwiMusic
strakke organisatie
x-BORNTOSHINE!-x
kben fan van deze organisatie :P
Martijn || Music In Control.­nl
leuk zeg, flink betalen voor een FLUT feesie! Nooit meer You Dance!
DJ REZA
hele lieve mensen...:-)
priss-92
hele goede organisatie, organiseert grote events, zou er juist heel veel van verwachten
Sith Lord
volgende keer de kaartjes gekoper en een andere bedrijf het licht en geluid doen.­ mij bedrijf fotolichengeluid
Rownage
zou er ook niet teveel van verwachten

5 opmerkingen

top organisatie! Doet het heel goed, en organiseert top feesten!
hey czajka,
als t zo'n slechte organisatie is..­waarom staat the ballroom dan wel op je agenda???
nix beters te doen zeker?!
ballroom was n goed feest, belooft welwat
Ballroom 2010 in Goes was helemaal de bom, ik ben klaar voor de City of Dance!! Dat zal een vet feestje worden!