Partyflock
 

Little Mountain Productions

AdresOostenburgervoorstraat 44-46
1018 MR
Amsterdam
Nederland
KvK28100417

Uitgaansagenda Little Mountain Productions

Laatste feest was op vrijdag 19 oktober 2012: This is us, Stanislavski, Amsterdam
10 maart 2012
Foto's, This is, 10 maart 2012, Huize Maas, Groningen
19 december 2009
Foto's, This Is™ Amsterdam, 19 december 2009, Paradiso, Amsterdam
Nieuws
This is Us
5 oktober 2012
De prachtige Stanislavski balzaal van de Stadsschouwburg zal worden gehost door Sander Kleinenberg, die voor de gelegenheid een aantal van zijn favoriete artiesten heeft uitgenodigd zoals de Belgische retro meester Kolombo, maar ook Nederlandse helden Kraak & Smaak en alleskunner Johnny de Mol.
This is...not Miami
22 september 2012
Hoewel de zomer net afgelopen is hoeven de Hawaï shirts, bermuda's en hotpants de kast nog niet in, want op 17 oktober wordt dit jaar voor de allerlaatste keer de zomer gevierd. This is opent het Amsterdam Dance Event met een geheime 'pool party'.
This is ... Not Artis
14 augustus 2012
Op zaterdag 8 september is de hoogste dierentuin ter wereld te vinden in Amsterdam. De Canvas op de 7e aan de Wibautstraat is dan namelijk het toneel van wilde figuren die niet vies zijn van een portie 'safari disco'.
Zaterdag 7 juli a.s. organiseren Interlab Music en This is in co-productie met Nederland's beste strandtent De Staat een strandfeest om je vingers bij af te likken. Met een onvervalste This is label avond is Sander Kleinenberg weer terug in de Haagse regio.
Op zaterdag 7 juli zoekt 'This is' het Scheveningse zand weer eens op, en wel bij De Staat. Met haar vrije ligging, de laidback vibe en het allerleukste publiek van Scheveningen is De Staat uitermate geschikt voor hysterische 'This is' strand praktijken.
This is not smaak
5 april 2012
Ugly sweaters, wolven shirts, camping smokings, witte sokken, crocs en vooruit, ook dat kroontje. Ze mogen allemaal schaamteloos aangetrokken, omgedaan en opgezet worden op Koninginnennacht (29 april), want Sander Kleinenberg's This is label komt naar de Canvas met This is not smaak.
This is XS in Club NL
30 augustus 2011
Het internationaal gerenommeerde This is label van Sander Kleinenberg is in het begin van deze zomer begonnen met een XS versie van de grotere This is events.
This is XS in Club NL
4 augustus 2011
Na alweer drie edities is gebleken dat 'This is XS', het kleine zusje van de grotere This is Amsterdam avonden, een welkome toevoeging is aan het Amsterdamse nachtleven. Bezoekers van de laatste editie kunnen dit ongetwijfeld beamen waar Sander Kleinenberg, Redondo en Ferreck Dawn in een volle C|ub NL een nieuwe betekenis gaven aan 'het weekend inluiden'.
Zaterdag 16 juli wordt een memorabele dag voor Sander Kleinenberg en zijn eigen This Is label. Voor het eerst zal This Is de Lakeside stage hosten tijdens Extrema Outdoor.
This is XS
6 juli 2011
Op donderdag 7 juli zal de Nederlandse 'superstar dj' Sander Kleinenberg op zijn eigen This is XS avond, het kleine zusje van de grote This is clubavonden, in Club NL te bewonderen zijn. Ondanks een intensief tour schema weet de Amsterdammer op deze donderdag toch een gaatje vrij te maken om in een unieke intieme setting het Amsterdamse publiek te trakteren op een dj set. 1