Partyflock
 
­ Nederland

This is XS in Club NL

gepubliceerd door , op
This is XS
20 juli 2011
Na alweer drie edities is gebleken dat 'This is XS', het kleine zusje van de grotere This is Amsterdam avonden, een welkome toevoeging is aan het Amsterdamse nachtleven. Bezoekers van de laatste editie kunnen dit ongetwijfeld beamen waar Sander Kleinenberg, Redondo en Ferreck Dawn in een volle C|ub NL een nieuwe betekenis gaven aan 'het weekend inluiden'.

Vanavond staat alweer de volgende editie op het programma en dit keer zal Yves Eaux zijn plaats achter de draaitafels innemen. Deze Nederlandse dj/producer reist al jaren de wereld over om op te treden in 's werelds grootste club. Ook op productiegebied is Yves geen onbekende gezien zijn releases op gerenommeerde labels als Kling Klong, Noir, Spinnin' en dus ook op This is. Op andere This is avonden (Melkweg / AIR) is al gebleken dat de handjes moeiteloos de lucht in gaan op zijn diepe, techy klanken.

Dan Sanders, label manager van This is Recordings en zeker geen onbekende voor NL, zal deze donderdag ook de dj booth betreden om zijn funky en melodieuze geluid ten gehore te brengen.

Zoals iedereen inmiddels van de XS edities gewend is staat er ook deze editie een Mystery Guest op het programma. Wie dat zal zijn zal tijdens de avond blijken.

Bankhangen op deze donderdagavond zit er dus niet in. Om 23:00 gaan op de Nieuwezijds Voorburgwal 169 de deuren open en het feest gaat door tot 03:00. Tot middernacht is de entree gratis, daarna 5 euro.