Partyflock
 
­ Nederland

This is XS in Club NL

gepubliceerd door , op
This Is XS
24 augustus 2011
Het internationaal gerenommeerde This is label van Sander Kleinenberg is in het begin van deze zomer begonnen met een XS versie van de grotere This is events en na vier succesvolle edities met oa. Sander Kleinenberg, René Amesz, Redondo en Yves Eaux is het op 1 september alweer tijd voor editie vijf in de NL aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam. En zoals iedereen wel onderhand van This is gewend is staan er deze editie weer louter top artiesten achter de decks.

Wat te denken van Eelke Kleijn. Deze Rotterdam vliegt al jaren de hele wereld over om zijn unieke sound te laten horen in de grootste clubs. Grootheden als Sasha, Hernán Cattáneo, Nick Warren zijn al jaren fan. Ook This is houdt Eelke al jaren in de gaten en heeft onlangs ook zijn single 'Monkey Movin' uitgebracht. This is is dan ook blij dat Eelke een gaatje in z'n volle agenda heeft kunnen vinden om in een intieme setting zijn unieke geluid te laten horen.

Een andere artiest die ook zeer goed bezig is met oa. releases op Toolroom en Spinnin' is Ferreck Dawn. Zijn tracks 'Kabeya', 'Sometimes', 'Satrinxa' en de verse Toolroom singles 'Wannabe' en 'Nyunzu' kenmerken de rijzende ster van de 26-jarige Freek Coppens. Als dj weet Ferreck Dawn altijd de juiste combinatie te vinden van soulful techno en catchy tech-house, iets wat deze zomer al gebleken is op festivals als Extrema Network Outdoor en Lakedance en als support voor grote namen als James Zabiela en Sander Kleinenberg.

Love Girls, zeker geen onbekende op het This is label en de This is events, zal de avond opwarmen. Waar men normaliter gewend is dat deze heren de zaal vullen met energie zal deze keer de NL gevuld worden met lage BPM's en cosmic disco.

Start je weekend zoals het hoort en kom op 1 september naar de NL! Om 23:00 gaan op de Nieuwezijds Voorburgwal 169 de deuren open en het feest gaat door tot 03:00. Voor 00:00 is de entree gratis, daarna 5 euro.