Partyflock
 

Uitgaansagenda 2dj2 Events

Laatste feest was op woensdag 3 oktober 2007: Oktoberdance, La Rocka, Leiden
22 september 2007
Foto's, Missins, 22 september 2007, Palazz, Woerden
24 maart 2007
Foto's, Missins, 24 maart 2007, Four Reasons, Leiden
Nieuws
Missins
24 juli 2007
Eindelijk is ie er dan, de datum voor het derde feest van 2dj2 Events; Missins the Neonic !! Op 22 september gaat het gigantisch los in Woerden! Er zal uitgepakt worden met een super line up die uit zijn voegen barst van het talent. De deejays die hun sound zullen serveren aan het publiek zijn: Iwan , Hank, Tremenda, MEM, Peter Blikman, en niemand minder dan Ko-c. 7
Missins
10 mei 2007
Want Missins staat nog bij de bezoekers op het netvlies gebrand als een verrassend, nieuw goed feest in een vette locatie. Omdat Four Reasons in Leiden dat zéker is. Het oude theater met balkon is een locatie wat een toegevoegde waarde is voor ieder feest en dus ook voor Missins, hier moet je een keer geweest zijn om dat te kunnen bevestigen. 11
Er zullen drie edities volgen: bekende deejays die Leiden aandoen tijdens deze drie Missins edities zijn onder andere: Dazzle, bekend van o.a. Fast Forward parade en Trance energy. Mike S, Mr. Pleasure-island en crazyland himself, Artento Divini van de dance-producties 4lb, Xtra Large en remixen voor o.a. Roy Gates! Eric van Kleef bekend van Slam FM en zijn programma Clubbins. M.A.B., voor de meeste leidenaren zeker geen onbekende en bekend van Lexion, Happy Dayzz en Xl. Missins, jouw verlangen op een gemis ! 7

17 waarderingen

(Y)
wimkeboy
Was helemaal top 22 sept.!!Mr dat kan ook niet anders met 2 van die kanjers!Keep up the good work,jullie komen er wel!(K) :bounce: :cheer:
Dj Mario H
Ja gezellie en altyd feest en lol, dus de volgende feestjes ben ik er ook weer ;)
2DJ2 Events
Iedereen bedankt voor het bezoeken van Missins! De partypeople & dj's maken het feest, dus iedereen bedankt (f)... en tot onze volgende Missins! :cheer:
Happyhorse
De feesten die jullie organsiren vinden we echt geweldig!!
:)As
Het feest Missins in Palazz/Woerden was heerlijk:D Super muziek!!
marcoscha
op de goede weg bezig erg naar mn zin gehad
Willem Hazerswoude
gewoon echt een top feest .
nr1m@@ntje
2 kanjers van dj's die gewoon lekker hun zelf zijn en blijven en dat siert hun echt!!! en wat de feesten die ze tot nu toe hebben georganiseerd waren toppie!!! leuke sfeer, gezellige partypeople,de muziek toppie dus zou zeggen HANK EN GIANNI keep on going :cheer: :banana:
Robbert Ladiges
Top organisatie! pas een feest meegemaakt maar er werd ook alles aan gedaan om het er zo top uit te laten zien. Tot nu toe niks aan te merken op deze organisatie! ga zo door jongens!
eerste MISSINS bezocht in Palazz heb een superavond gehad, kerels ga zo door met organiseren , in een woord TOP
Heerlijk feesie, met toppie DJ',S ging echt weer helemaal uit mijn dak geweldige sfeer en partypeople , see you soon.
Missins was een top feesie in Palazz. Er werd heerlijk gedraaid door oa Tremenda, Hank, Ko-C. De aankleding was ook echt super! Leuke mensen die allemaal in het wit of in felle kleuren kwamen. Volgende keer zeker weer aanwezig!
Sandra Hazerswoude
heb het altijd heerlijk naar mn zin bij hun feessies, hangt altijd een zeer relexte sfeer. zijn toppertjes:d op naar het volgende feessie
pinkkylie &­ R
heerlijk enthousiaste organisatie , ik ben blij dat ik bij 1 van hun feestjes mocht zijn !!!
waardeloos?!?! ach dat kan helemaal niet joh het is gewoon helemaal goed die feesten die gegeven worden ,ik heb het in ieder geval erg naar mijn zin steeds:D:cheer:
Ms Space
Er staan opeens binnen een dag 5 x waardeloos ... beetje verdacht ;-)

1 opmerking

 
echt een super organisatie!!! met super leuke en ORGINELE thema's!!! altijd super avonden met 2dj2 events!