Partyflock
 
­ Nederland

Missins

gepubliceerd door , op
Missins
24 juli 2007
FeestMissins · The neonic edition
Datumzaterdag 22 september 2007
WinactieMissins actiegesloten
LocatiePalazz
Eindelijk is ie er dan, de datum voor het derde feest van 2dj2 Events; Missins the Neonic !! Op 22 september gaat het gigantisch los in Woerden! Er zal uitgepakt worden met een super line up die uit zijn voegen barst van het talent. De deejays die hun sound zullen serveren aan het publiek zijn: Iwan , Hank, Tremenda, MEM, Peter Blikman, en niemand minder dan Ko-c.

Missins doet dit keer de Palazz aan te Woerden. Deze locatie is steeds meer en meer in trek bij partyorganisaties vanwege de unieke sfeer die het pand bied en de free parkingplaatsen lekker voor de deur, kan je zo binnenvallen. Tijdens deze Missins zal er een heel mooi lichteffect gecreëerd worden, zodat het net weer even anders beleefd zal worden dan iedereen gewend is, gewoon echt lekker anders ! Iedereen wordt aangeraden om witte kleding aan te trekken zodat de belichting en de effecten met neon het best uit zullen pakken,.wat gegarandeerd ook weer hele mooie foto’s oplevert! Het is geen must, maar wel slim om zo gedressed te komen, dan kom je echt goed voor de dag. De organisatie voorspelt dan ook:‘Kom in het wit en je staat er gekleurd op’ Heb je thuis nog leuke neon kleding of neon speeltjes, dan moet je die natuurlijk ook gewoon meenemen !

De deejays zullen Palazz doen trillen op zijn grondvesten...
Iwan bekend om zijn feestelijke stampers, die al menig dansvloer heeft doen shaken. Hank, resident van Decisions, ook steeds vaker te horen zal met zijn tech-tribal trance flink de gang erin pompen op Missins !! Zit je er eenmaal in, dan laat Hank je voeten niet met rust, dus lekker knallen en genieten! Tremenda, bekend om zijn vrolijke en energieke sound weet altijd weer de boel lekker op te liften en een heerlijk sfeertje erin te gooien. Op meerdere feesten met meerdere zalen wist hij het publiek naar zijn zaal te trekken, waar het daarna helemaal los ging.

Dit gaat ook op voor MEM, de man met de lekkere en verassende plaatjes waar je de benen niet stil bij kunt houden, dus party party !
Dan niemand minder dan Peter Blikman, deze dj heeft al op vele feesten gestaan, en is met regelmaat in Polen om ze daar goed te verwennen met zijn stevige electro sound. Als laatste maar zeker niet de minste: Ko-c bekend van ondermeer Crazyland feesten, die gigantische lekkere setjes neer kan zetten ! Stuk voor stuk allemaal super deejays, die jullie op zaterdag 22 september flink zullen laten zweten en laten genieten met hun sound !

Zoals je gewend bent van 2dj2 Events; een zeer betaalbare prijs voor een kaartje, voor maar 10 euro ga je helemaal losss !! Het motto van de organisatie: ”What you want, we have and what you see is what you get, so come and get it” ! Oftewel; bij Missins geen drie zalen.. gewoon één, en die blijft open dus de dj’s die aangekondigd worden komen ook ! Dus kom naar Missin want daar gebeurt het, daar kun je getuige zijn van de neonic uitbarsting van muziek en plezier . Duszzz 200% feestgarantie !!!!

Don’t Miss it….. See you @ Missins

7 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
Zin in!!Dit gaat ongetwijfeld weer een superklapper worden:bounce: . Don't miss(ins)it!!!!
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
Eerste x draaien in The Palazz..... Heb er super veel zin in...
dit wordt zeker een superknalfeest...


wat een goede dj,draaien er die avond
 
tremenza we gaan knallen:)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 12 september 2007 om 00:46:
tremenza we gaan knallen

dat gaan we zeker doen ik heb er nu al zin in :bounce:

en moppie hij heet tremenda maar we weten wie je bedoelt :lol:
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Afterdreams
oeoeoeo we gaan weer helemaaal losss hiero!!!
ECHT WEL!!!!
:bounce: