Partyflock
 
­ Nederland

Missins
Het 2e antwoord op je verlangens

gepubliceerd door , op
Missins
10 mei 2007
FeestMissins · Second desire
Datumzaterdag 19 mei 2007
WinactieMissins actiegesloten
LocatieFour Reasons
Want Missins staat nog bij de bezoekers op het netvlies gebrand als een verrassend, nieuw goed feest in een vette locatie.

Omdat Four Reasons in Leiden dat zéker is. Het oude theater met balkon is een locatie wat een toegevoegde waarde is voor ieder feest en dus ook voor Missins, hier moet je een keer geweest zijn om dat te kunnen bevestigen.

De dj’s verspreiden hun sounds vanaf het machtige podium , de sounds die zo gemist worden in Leiden waar te weinig goede feesten gehouden worden.

Daarom wil Missins dat gemis van en verlangen naar deze sounds en beats en het feesten tot in de late uurtjes voor de 2e keer (second desire) bentwoorden en invullen met een feest met een TOP- line up.

Dazzle ( Trance Energy) )
Artento Divini( Pleasure Island, Slam FM )
Tremenda ( Crazyland, Planet Delight)
Hank ( Crazyland, UW-XP)
NoFear ( Ground Zero)

In tijden niet zo’n goede line up gezien in dit genre in Leiden. Er is gekozen voor dj’s die een specifiek, eigen stijl hebben en ook ‘vernieuwend’ willen en kunnen draaien. Van sexy electric club beats tot de meeslepende en stoere techtrance/hardtrance sounds, het zal allemaal verspreid worden vanaf dat machtige podium. En, net zoals de vorige keer, zal iederen los gaan op die heerlijke beat in een ambiance van gemoedelijkheid en gezelligheid.

Natuurlijk komen de residents Hank en Tremenda ook weer aan bod en het wordt steeds meer duidelijk dat deze 2 dj’s, ieder op hun eigen specifieke manier, hun naam aan het vestigen zijn. Tremenda die al op meerdere feesten ervoor zorgde dat de bezoekers de hoofdzaal verlieten omdat ze hoorden dat hij in de 2e zaal aan het draaien was. En Hank was bijvoorbeeld dé grote verrassing als afsluiter op de laatste Planet Delight in de Lexion waar toen de hele zaal losging op zijn pompende techtrance.

Kortom, een mix van grote namen met getalenteerde opkomende dj’s. En, net zoals de vorige keer, zal iederen in Leiden dus ook weer los gaan op die heerlijke beat want die beat blijft maar komen… die stop je niet!

Houd je van goede muziek en ben je benieuwd naar deze top locatie en wil je helemaal los gaan dan is het zeker een aanrader om naar dit feest te komen! Ook al omdat de prijzen (voorverkoop 10 euro, deur 12,50 euro) betaalbaar zijn.

De voorverkoop is op 4 mei begonnen en is niet meer op 2 locaties maar alleen bij Plato records in Leiden. Helaas is J & T records (het andere voorverkoopadres) opgehouden te bestaan en daarom is hier, logischerwijs, geen voorverkoop meer.

Dus, voldoe aan je verlangens en het gemis en ga feesten op Missins op 19 mei in Leiden.

11 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
Allemaal komen dus!!!!Dit gaat weer een knaller worden(y)
 
Lijkt me wel weer leuk dit.. Dazzle :bounce:
Jammer dat we niet kunnen , maar de line up en het enthousiasme van de dj's spreekt voor zich , dit is echt een aanrader !!!
volgende x zijn wij er ook bij !!! :yes:
Wordt een gekkenhuis.. :yes: :banana:

Kaartjes sinds 4 mei te verkrijgen bij Plato, Vrouwensteeg 4-6 Leiden (zijstraat haarlemmerstraat tegenover H & M )

Bring it on ...
Uitspraak van pinkkylie & R op donderdag 10 mei 2007 om 12:46:
maar de line up en het enthousiasme van de dj's spreekt voor zich , dit is echt een aanrader !!!

Niets meer aan toe te voegen.. Leiden op z'n kop voor de 2e keer :bounce:
 
Werkzaam bij 2dj2 Events
Artiest Tremenda
Tja......wat moet ik hier nog aan toe voegen....
het word gewoon weer super net als de eerste,

dus.......


JE ZOU WEL GEK ZIJN OM NIET TE KOMENNNN !!!!!
 
Gaan met die banaan..
Gaat een topfeestje worden:jaja: Alleen zonder mij dit keer, ik ga ff een paar dagen relaxen in Bretagne:)
 
zo tweede feestje van missins....
gaat super worden lekker thuis feestje!!!!!