Partyflock
 
­ Nederland

Miss(ed )? Go Missins

gepubliceerd door , op
Miss(ed )? Go Missins
11 maart 2007
FeestMissins · First desire
Datumzaterdag 24 maart 2007
LocatieFour Reasons
Er zullen drie edities volgen: bekende deejays die Leiden aandoen tijdens deze drie Missins edities zijn onder andere: Dazzle, bekend van o.a. Fast Forward parade en Trance energy. Mike S, Mr. Pleasure-island en crazyland himself, Artento Divini van de dance-producties 4lb, Xtra Large en remixen voor o.a. Roy Gates! Eric van Kleef bekend van Slam FM en zijn programma Clubbins. M.A.B., voor de meeste leidenaren zeker geen onbekende en bekend van Lexion, Happy Dayzz en Xl. Missins, jouw verlangen op een gemis ! Lekker Stampen met je voeten op de beat ! Een zonde, zoals Hank en Tremenda zelf zeggen, dat in Leiden al jaren niet meer een goed indoorfeest is geweest. Samen zijn zij op zoek gegaan naar een vette locatie en deze hebben ze gevonden: Four Reasons !! Pas geheel en in stijl verbouwd tot een ambiance die uitnodigt om aan de verlangen van de bezoekers te voldoen.

Beide deejays Tremenda en Hank zijn al voor menig feest binnen de Dutch dansscene verantwoordelijk geweest, en staan garant voor een avond musical freedom and pleasure van een hoogstaand kaliber. Hank, die voorheen op veel grote hardhouse feesten draaide heeft zijn muziekstijl wat meer richting progressive house en tech/hardtrance gestuurd en begint in deze scene ook al snel naam te maken. Hij staat bekend om zijn zeer goede muziekkeuze met een uiterst verfijnde smaak. Eenmaal in control draait hij alles superstrak, en weet hij musicloving people naar een ongekend nivo mee te nemen. Je moet het ervaren en erin opgaan zegt Hank zelf. Tremenda, steeds vaker geboekt in de grote clubs van Nederland gaat als een rocket ! Voor velen al een bekendere naam en steeds vaker opgesteld in de meest prominente line-ups. Hij deelt rake klappen uit met zijn aanstootgevende en oppeppende draaistijl. Tremenda die zijn naam heeft vertaald naar een ondeugende, maar geweldige energiegevende boost van muziek staat altijd met een enorm enthousiasme achter de decks. Keer op keer weet hij iedere zaal helemaal los te krijgen en geniet daar zelf ook verschrikkelijk van.

De avond van 24 maart zal zijn sins ondervinden door de musical energy flows van o.a. Mike S, Tremenda, Hank, Pjoter en Sebastian Sleebos( van o.a. City Hall). Dit belooft dus your Missed fireworks !! Voor de vips onder ons, hebben wij een VIP balkon ingericht including: comfort, seats and sofas, een eigen bar, gratis prive toilet, gratis garderobe, champagne, fruit, ijsjes en een live mixed cd van Tremenda of Hank toe !! En dit alles met een riant zicht over de dancearea! Voor de bezoekers die het meest opvallen door hun vrolijke gestamp, outfit of enthousiasme zullen er nog eens 50 live gemixte cd’s van bovengenoemde heren uitgedeeld worden! Verder wil de organisatie vermelden dat de muntprijs lekker laag is, 1 euro 80, samen met de lage entree, moet je dit feest niet Missen !! We zien jullie graag op 24 maart.

7 opmerkingen

Missins??! Dit mag je nie MISSEN!!! :banana:
laatste aanpassing
Jippieeee... eindelijk loss :bounce: