Partyflock
 

Road Show Festival

Road Show Festival
9 februari 2023
festival
SiteSite roadshowfestival.nl
AdresNederland Nederland
Linkfacebookpage
Vroegere naam
  • Desperados Road Show Festival, tot 1 februari 2023

Uitgaansagenda Road Show Festival

Laatste feest was op donderdag 27 juli 2023: Ilovesilentdisco.nl, Spoorzone 013, Tilburg

Statistieken

27·feesten
27·in het verleden
3·nieuwsberichten
1·video
1·winactie
13·bezoekers
8·unieke bezoekers
34Partyflockfans
goed·stemresultaat (4.7 stemmen)

Nieuws

Het langstdurende gratis festival van Nederland heeft 10 dagen lang de Spoorzone op zijn kop gezet, in totaal trok deze editie in 2019 zo'n 39.500 bezoekers. Veel bezoekers kwamen uit Tilburg, "maar via ons zogenaamde vroegboeksysteem zagen we dat er ook veel festivalgangers vanuit Eindhoven, Breda, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen en Rotterdam deze kant op zijn gekomen." meldt de organisatie.
De organisatie van Desperados Road Show festival maakt vandaag haar line-up bekend met daarbij ook de bekendmaking van maar liefst 11 hostende partijen: Rewind - Disco Snolly - Herrie met Gerrie - Soepel by Desperados - Sjannies schuurtent - Smerrig - Q-music the party fout! - Vroeg pieken - Café de Puinhoop - Ik mis de zeroes & De grootste silent disco van Tilburg (RBG).
Het langst durende festival van Nederland komt dit jaar weer naar Tilburg tijdens de Tilburgse Kermis van 19 tot en met 28 juli. De grootste feestconcepten van Nederland nemen tien dagen op rij de podia van de Desperados Road Show in de Tilburgse Spoorzone over.