Partyflock
 

Desperados Road Show brengt langst durende festival van Nederland naar Tilburgse Kermis

gepubliceerd door , op
Het langst durende festival van Nederland komt dit jaar weer naar Tilburg tijdens de Tilburgse Kermis van 19 tot en met 28 juli. De grootste feestconcepten van Nederland nemen tien dagen op rij de podia van de Desperados Road Show in de Tilburgse Spoorzone over. Bijvoorbeeld Smerrig, maar ook Q-music the Party FOUT! en Tilburgs grootste Silent Disco. Daarnaast zijn er talloze foodtrucks, een grill & chill area, een zwembad en meer entertainment. De toegang is gratis.

Tien festivaldagen op rij: het langst durende festival van Nederland tijdens de grootste kermis van de Benelux is al een attractie op zich. Tien dagen lang breken de meest gestoorde DJ's en artiesten van het land The Highway en The Junction compleet af. Inderdaad: het festival heeft vanaf dit jaar twee hoofdpodia, met elke dag een ander genre. Succesvolle concepten van Tilburgse bodem zoals Soepel by Desperados, Disco Snolly, Ik Mis de Zeroes en Sjannies Schuurtent zorgen voor een ongekend goede vibe, net als de collectieven Rewind, Smerrig en Café de Puinhoop van Puinhoop Kollektiv zijn van de partij.

Ook Tilburgs grootste Silent Disco komt wederom naar Desperados Road Show Festival.

Q-music the Party FOUT!
Dit jaar verwelkomt de Desperados Road Show tijdens de Tilburgse Kermis op dinsdag 23 juli (traditioneel omgedoopt tot de 'kermiscarnavals dinsdag' van de Tilburgse Kermis) de Q-music the Party FOUT! met heel veel "foute" muziek en meezingers op het podium. De organisatie roept iedereen op om die dag zo fout mogelijk gekleed naar de kermis toe te komen.

Uitbreiding
Dit jaar heeft de Desperados Road Show dus een tweede area: the Junction. Ook hier vinden elke dag andere feestjes plaats. Daarnaast barst de befaamde Wunderbar weer dagelijks uit z'n voegen. De mainstage van vorig jaar heet dit jaar "The Highway" en wordt een stuk groter, maar bezoekers kunnen nog steeds naast de DJ op het podium los gaan. Er komt een grote grill & chill area, waar het publiek de beste zomerse BBQ-gerechten kan verorberen, en DJ's draaien er vinyl. Kermisgangers moeten vooral hun zwembroek niet vergeten zodat ze een lekkere plons in het zwembad kunnen nemen.

De beste vakantie van je leven
Zwemmen, lekker eten, 10 dagen lang feesten met de grootste artiesten, daar hoeft vanaf heden niemand meer een dure vakantie voor te boeken. Mede hierdoor noemt de organisatie het festival "een mogelijkheid tot de beste vakantie van je leven". Via de website van de Road Show is het mogelijk om direct een vakantie in Tilburg boeken. Een zogenaamde "passe-partout" biedt de bezoeker 10 dagen lang gegarandeerd toegang tot het festivalterrein (ook als het vol is, zoals vorig jaar meerdere malen het geval was). Daarnaast krijgt hij toegang tot speciale gedeeltes op het terrein en komt er een extra snelle bar voor passepartout houders. Met een knipoog krijgt de vakantieganger van de organisatie ook extra beenruimte, een vliegticket en mag hij 25kg handbagage meenemen.

Desperados Road Show derde editie
Het langst durende festival van Nederland vindt voor de derde keer tijdens de Tilburgse Kermis plaats en breidt net als de twee voorgaande jaren weer uit. In 2017 streek de Desperados Road Show voor het eerst neer naast het MIDI Theater. Het jaar daarop moest het noodgedwongen verkassen naar de Spoorzone, waar de capaciteit verdubbeld werd.