Partyflock
 
Nieuws · juli 2015
­ Nederland
Afrojack krijgt in Madame Tussauds zijn eigen wassen beeld. De wereldberoemde Nederlandse dj deelde eerder al een foto op Twitter en nu heeft Madame Tussauds het nieuws bevestigd.
Na een aantal legendarische shows in Escape is het tijd voor één van de USA house pioniers om weer terug te keren in een Amsterdamse DJ booth. Ondanks een zeer druk reis schema tussen Ibiza, Miami, Vegas en de rest van de wereld weet Roger Sanchez zijn weg terug te vinden naar Escape met een midzomer-show op vrijdag 31 juli!
Bassleader is back
vrijdag 31 juli 2015
Zaterdag 7 november keert Bassleader terug naar België's grootste en beste indoor locatie: het Sportpaleis in Antwerpen, voor velen ook bekend van Reverze, het andere indoor mega harder styles event van Bass Events. Dit jaar neemt de fenix je mee naar een bevroren ondergrondse wereld waar de vijf elementen tot leven gewekt zullen worden. Waag je aan een tien uur durende zinderende show waarbij de maar liefst 16 dj's en live acts de ijskristallen van het plafond zullen knallen!
Na vier weken van voorrondes zijn de deelnemers vrijdag 31 juli aanbeland bij de finale van de Alphense DJ Contest 2015 in De Speaker! Twaalf dj's en producers hebben er om gestreden en er is flink wat talent gespot, maar door de vakjury zijn er uiteindelijk vier DJ's geselecteerd om het tegen elkaar op te nemen in de finale. Sambrosa, Dj Mug en The Dark-Joker zullen het vrijdag 31 juli tegen elkaar opnemen in de grote zaal van De Speaker.
Kort & Bondig
donderdag 30 juli 2015
Lees hier de kleine, korte nieuwsberichten die niet 'het nieuws' haalden. Kort nieuws, snippets, aankondigingen van releases, roddel & achterklap......we verzamelen het voor je! Deze week nieuws over Bart B More, Don Diablo, Kris Kross Amsterdam, Energyzed, Regain.
Vrijdag 14 augustus strijkt het concept van Detroit Swindle na succesvolle edities in Londen, Parijs en Leeds weer neer daar waar het allemaal begonnen is: op de dansvloer van Studio 80. Deze zomernacht belooft extra heet te worden met de mannen van Radio Noet-Noet all night long in de tweede zaal, die hun eigen kijk op alles dat Afro is neerzetten. Daarbij hebben Roman Rauch uit Oostenrijk, Nachtbraker en Detroit Swindle zelf natuurlijk de decks van de grote zaal in handen.
Menno Solo bij Beachclub Fuel
woensdag 29 juli 2015
Op zaterdag 15 augustus zal Menno de Jong zijn marathon DJ set skills weer vertonen bij Beachclub Fuel op het Bloemendaalse strand. Trance liefhebbers kijken elk jaar uit naar deze unieke kans om het beste van de huidige Trance, maar ook de classics van vroeger te horen terwijl de zon onder gaat achter de DJ booth.
Denken jullie ook nog vaak terug aan die goede oude tijd? Missen jullie die speciale vibe nog wel eens? Of krijgen jullie ook weer de kriebels als jullie enkele klassiekers voorbij horen komen zoals: 'Big Orgus', 'Tranceballers', 'Speed Talking' en 'I Feel Like Dancing'?
2004 Back on the floor zorgt ervoor dat jullie nog een keer terug in de tijd kunnen gaan. Op zaterdag 17 oktober zullen 'The legends of Wuustwezel' Het o zo geweldige gevoel nog eens terughalen!
Kleine welpjes worden groot. Aanstaande zaterdag viert Cheetah haar eerste verjaardag. Precies een jaar geleden nodigde Marcel Vogel Sassy J, Eddie C, Mr. Mendel en KC The Funkaholic uit voor voor de eerste editie van zijn clubavond in Studio 80. Eén jaar, vele memorabele avonden en een tal van topartiesten verder, is Cheetah uitgegroeid tot een vaste prik bij veel muziekliefhebbers.
Zaterdag 1 augustus organiseren Girlesque events en Closure een nieuw feest. Liefde voor electronische muziek is de basis. Het gemis aan een goed technofeest in het centrum van Amsterdam met vooral een gay publiek is de aanleiding.
De namen van het Suikerbeat-podium op Breda Barst zijn bekend. Gerd, Awanto 3, Anil Aras, U Know The Drill, KERK!, Eb & Vloed, Alamaison, Mia More, Flamboyant, D-Ribeiro, Philou Louzolo en Whistle & Twitch draaien op het dancepodium. Hiermee is de muzikale line-up van Breda Barst compleet.
Na vijf jaar Extrema Outdoor Belgium komt de organisator met het nieuwe concept Extrema Noir. Het indoor festival vindt plaats op 10 november in Waagnatie Antwerpen. Extrema Noir brengt de volgende generatie van topproducers en -artiesten uit de underground elektronische muziek-scene. Het nieuwe festival telt twee zalen met een gelimiteerd aantal bezoekers.
Zondag 16 augustus is Beachclub Vroeger aan het Bloemendaalse strand het decor van het meest sarcastische en opwindendste feest van 't land: Ex Porn Star, de Pool Party editie. Begin dus nu alvast met je sexy badkleding uit te zoeken, aan je kleurtje te werken en je billen klaar te maken om mee te schudden, want.. Chicky the Hitmachine heeft voor ons het lekkerste entertainment, de vetste dj's en de nodige verrassingen geregeld, maar dan natter.
Op 6 september is het weer zo ver: het Blaue Laguna Open Air festival heeft echt alles wat een veeleisende partyganger zich alleen in zijn stoutste dromen kan wensen. Op de eerste plaats de Blaue Laguna met 1 kilometer zandstrand aan een idyllisch meer met drinkwaterkwaliteit. Ten tweede een massa gelijkgestemde technoliefhebbers die lekker uit hun dak willen gaan. En tenslotte natuurlijk de godfather van de techno scene Sven Väth, die hier een extended set zal draaien.
SFX heeft gisteren aangekondigd haar bedrijfsvoering te gaan wijzigen om zo de focus te verleggen naar merkniveau. Vooral Beatport zal een zeer belangrijk merk moeten gaan worden.
De Belgische politie heeft afgelopen weekend tijdens het Dour Festival een enorme drugsvangst gedaan. De recordvangst leidt ertoe dat Tomorrowland, dat komend weekend plaatsvindt, eveneens een grootscheepse controle kan verwachten. Tijdens Dour werden 192 agenten ingezet om op drugs te controleren.
Het groene gras is gemaaid. Op het strand wordt het zand netjes aangeharkt. De tenten en buitenpodia worden opgebouwd en de speakers worden opgehangen boven de nu nog zo rustige Maarsseveense Plassen. Zaterdag breekt dan eindelijk het moment aan: Ultrasonic Festival! Een ongelooflijke dikke line-up verdeeld over 5 stages een prachtig festivalterrein, 3 foodcourts met heerlijke hapjes uit alle windstreken, gratis zweefmolens en andere kermisattracties en natuurlijk: jullie: fijne festivalminded mensen die naar Ultrasonic zijn gekomen om te feesten!
Het Nederlandse trio, Kraak & Smaak, staat bekend om hun unieke house, disco, funk en electronica live sound dat goed te horen is op hun meest recente single 'All I Want Is You'. Op woensdag 14 oktober trappen ze Amsterdam Dance Event af in de Oude Zaal van de Melkweg met een show vol nieuw materiaal en bijzondere gasten. De voorverkoop is gestart.
Amsterdam Live On Stage is op zaterdag 25 juli terug op Sportpark Riekerhaven met optredens van o.a. GoldFish, Jett Rebel, Thomas Jack. Het festival vindt voor de derde keer plaats na 2 eerder onvergetelijke edities. Met 3 stages is het dit jaar weer een smeltkroes van verschillende stijlen. Pop, Dance, tropical house en rock komen allemaal aan bod.
Kort & Bondig
donderdag 16 juli 2015
Lees hier de kleine, korte nieuwsberichten die niet 'het nieuws' haalden. Kort nieuws, snippets, aankondigingen van releases, roddel & achterklap......we verzamelen het voor je! Deze week nieuws over Thomas Newson, Joey Dale, Devin Wild, DJ Mag Top 100, Alex Mine, Richie Hawtin, Martin Garrix, Matisse & Sadko,Ben Gold, Ruben de Ronde, Manse & Stasius.
Na twintig edities in de Gentse Vooruit en later Flanders Expo verhuist het festival naar het Zuidfranse Montpellier. Daar vindt het festival dit jaar op 19 december plaats.
Na succesvolle shows in London, Ibiza, Vegas, New York en Miami keert Nicky Romero weer terug naar Nederland en trapt hij zoals gewoonlijk weer officieel het jaarlijkse Amsterdam Dance Event af met zijn innovatieve Protocol event in de legendarische Melkweg.
Het Lloyd Multiplein aan de Maas in Delfshaven zal op zaterdag 22 augustus dienen als het schouwtoneel van het nieuwe Rotterdams underground festival: Tegenstroom Festival. Het wordt georganiseerd door Tegenstroom in samenwerking met drie gerenommeerde Rotterdamse organisaties: Triphouse Rotterdam (één van de bekendste collectief van Rotterdam), Strobe (bekend in de techno scene van feesten in Perron en Factory 010) en All Eyes On (een Rotterdamse clubavond, georganiseerd door Guido van Dieren, waarbij een smeltkroes van kwalitatieve muziek wordt geserveerd). Wij spraken hen over deze fuif.
De steeds weer ondergesneeuwde initiatiefwet die woekerprijzen bij secondary ticketing moet tegengaan, moet na de zomer door de Eerste Kamer worden geloodst. Dat meldt SP-Kamerlid Jasper van Dijk in de Volkskrant.
Op zaterdag 15 augustus wordt in Rotterdam de tweede editie van Blijdorp Festival georganiseerd in het Roel Langerakpark, direct naast Diergaarde Blijdorp. Het evenement krijgt dit jaar een extra stage gehost door Rotown en Motel Mozaique. Op deze stage wordt meer ruimte gecreëerd voor elektronische live acts en bands.
Madonna gaat in haar nieuwste videoclip helemaal los op de beats van Sander Kleinenberg. De Nederlandse dj (43) maakte op verzoek van de Queen of Pop een remix van haar hit Bitch I'm Madonna. Hij twijfelde geen seconde. 'Voor mij is dit de ultieme revanche.'
Strictly RAM - De officiële kick-off van zijn 'Forever Love' Worldtour.Dit unieke evenement staat vast en zeker al in vele agenda's vermeld. Strictly RAM zal in Beachclub Fuel absoluut weer een hoogtepunt worden deze zomer. Naast RAMs twintigjarig jubileum staat het feest toch vooral in het teken van zijn aankomend artiestenalbum 'Forever Love'. De wereldtour die aan het album vast hangt begint dus op zaterdag 25 juli in Bloemendaal aan Zee.
Eden Ibiza presenteert met trots 'The Soundgarden Ibiza'. The Soundgarden Ibiza avonden vertalen Nick Warren's wereldberoemde stijl als DJ, kenmerkend zijn de diepe, soms melodieuze en soms rauwe of melancholische klanken.
Op Internet is nogal wat ophef ontstaan rond David Guetta. Hij zou bij een stal in Ibiza een paard hebben gehuurd voor het gehele zomerseizoen. En niet om een lekker strandritje te maken. Het paard moet elke donderdag Pacha betreden om tijdens een drukke uitgaansavond David Guetta naar het podium te brengen.
Vandaag blaast Mary het stof van een klassiek concept: de vinylclub. Omdat ieder rondje weer anders is. Elke maand zal een team van muziekverslaafden en liefhebbers van de nacht een must-have op vinyl cureren, die jij vervolgens – hoppa – in de bus krijgt. Reken op een spannende selectie die niet alleen goed, maar later hopelijk essentieel blijkt te zijn voor elke house- en technocollectie.
Op zaterdag 22 augustus organiseert High Energy Events nog een dik outdoor evenement waar jij als liefhebber écht bij moet zijn! RAWdefinition – Where The Freq Are We?! Een unieke samenwerking tussen High Energy Events en Frequencerz op een zeer exclusieve (strand)locatie.
Studio Stekker Festival breidt dit jaar uit! Voorafgaand aan het festival trekken de artiesten zich een week lang terug in de studio's van Kytopia, wat interessante samenwerkingen oplevert. Daarnaast is de hele week gevuld met exclusieve evenementen.
Adam Beyer, Loco Dice, Mano le Tough, DJ Koze, Bart Skils en nog éénenveertig andere helden staan op 29 augustus op de tiende verjaardag van Voltt Loves Summer. Op zes podia, zowel open air als in tenten, zal de dag muzikaal perfect worden opgebouwd van dub naar house, deephouse en opzwepende techno. Op de extra stage die er dit jaar bij is gekomen, zal aandacht zijn voor experiment en muzikale diepgang. Let the music do the talking <3
Op vrijdag 7 augustus organiseert Luc Belaire de eerste editie van de Luc Belaire borrel, met als kick‐off een zomerse strandborrel in Bloemendaal aan Zee. Het Franse merk tovert van 16:00 – 24:00 uur Beachclub Vroeger om tot een exclusief borrel-walhalla waar je absoluut bij wil zijn!
Kort & Bondig
donderdag 9 juli 2015
Lees hier de kleine, korte nieuwsberichten die niet 'het nieuws' haalden. Kort nieuws, snippets, aankondigingen van releases, roddel & achterklap......we verzamelen het voor je! Deze week nieuws over Jackpackers, Mr. Belt & Wezol, Audiotricz, Marc Marzenit, Henry Saiz, Martin Garrix, Matisse & Sadko, Oliver Heldens. Marc Marzenit, X-Pander & Sub Zero Project.
Vanaf 22.00u zal de loopbrug naar de Summercruise dalen om iedereen te verwelkomen op het deck. Uiteraard zal er ook gevaren worden en de beste latin beats komen van de artiesten Leroy Styles, Undercontrol, Marlldexx, Chris Rox & Jasper Clash en MC Patrick Brown!
's Hertogenbosch maakt zich op voor het meest zomerse 90's event van het jaar. Midden in het centrum op de Parade barst op 24 juli vanaf 18.00 het feest los. Parade Open Air neemt je back to the 90's. Een dag later, zaterdag 25 juli, is 't eindelijk zo ver. 's Hertogenbosch ontvangt de top van Nederlands DJ's gemixt met het aanstormend talent van dit moment.
Liberate is terug! Na het succes van de eerste editie in Showtime pakt Liberate het dit keer groots aan met een heerlijke poolparty in I'Cugini Vlaardingen! Liberate staat voor een mini-festival sfeer met een deep house, tech-house, progressive en EDM sound vol melodische, opzwepende en euforische tracks.
Metz On The Beach gaat opnieuw internationaal! In augustus op zondag de 23e trek je de zomer nog even door naar een keihard hoogtepunt met een speciale 'Summer Closing' en The Reall House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Strandclub View te Rockanje.
Aankomend weekend zal het Brabantse Berghem een walhalla zijn voor de dance-liefhebber, want dan is de eerste editie van het Beatz of Berghem festival een feit! Op zowel vrijdag 10 juli als zaterdag 11 juli zullen veel grote namen hun beste dj set ooit neerzetten!
Traditiegetrouw brengt Ferry Corsten ook dit jaar weer een bezoek aan Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee. Dit jaar mag echter iedere verwachting over boord en kunnen alle herinneringen aan de voorgaande edities worden opgeschoond. Het wordt namelijk vetter dan ooit! Ferry Corsten wordt op zondag 23 augustus bijgestaan door niemand minder dan de Britse cultheld Paul Oakenfold. Ja, je leest het goed! Deze twee grote namen zullen gezamenlijk garant staan voor een spectaculair event waarbij Fuel met een grote buitenstage werkelijk alles uit de kast zal halen.
Maandag 20 juli organiseert Draaimolen voor de derde keer het gratis Holy Pink Festival. Traditiegetrouw vindt dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.000 feestgangers op af komen. Overal in Tilburg zijn deze dag gratis evenementen georganiseerd en hier speelt ook Draaimolen jaarlijks op in. Holy pink onderscheidt zich van de andere evenementen door zich puur te richten op kwalitatieve house en techno.
Vanaf vandaag kan er worden gestemd voor de nummer 1 DJ van de DJ Mag Top 100 DJs Poll, de grootste muziek "poll" ter wereld. De nummer 1 DJ zal gedurende de vrijdagavond van Amsterdam Music Festival, op 16 oktober aanstaande, in de Amsterdam ArenA bekend worden gemaakt. Stemmen kan tot en met 14 september via djmag.com/top100djs.
Pleasure Island is op 19 september en zal het festivalseizoen afsluiten met een heerlijk in en outdoor festival. Een festival waar je door kunt feesten tot 06:00 uur in de ochtend. En voor de hardere stijlen liefhebbers heeft de organisatie een extra leuke hosting: Oldschool Gangsters. Deze hosting zal bomvol zitten met oldskool en de beste namen uit die tijd. De allerlaatste early bird kaarten zijn nu in de verkoop!
Het schitterende recreatiedomein De Lilse Bergen, net over de Belgische grens, zal op 19 september helemaal in het teken staan van Sunset Festival. Sunset is toe aan haar vijfde editie en is ondertussen uitgegroeid tot hét Belgische dancefestival waarmee de zomer wordt afgesloten.
Duncan Stutterheim heeft vrijdag de Frans Banninck Cocqpenning van de gemeente Amsterdam ontvangen.
Stutterheim is de man achter grote dancefeesten als Sensation, Mysteryland en Welcome to the Future en is oprichter van het succesvolle evenementen- en mediabedrijf ID&T.
The moment is here! De complete line-up van Crazy Sexy Cool is bekend. Met maar liefst vijf stages ben je op zaterdag 8 augustus 2015 van harte welkom op onze geweldige nieuwe locatie: het Zuiderpark in Rotterdam! Met o.a. Benny Rodrigues, Dyna, FeestDJRuud, Girls Love DJs, The Artful Dodger, Jayh Jawson, Kenny B, Gio, Joey Daniel, Bolier en ChildsPlay hebben ze een supergevarieerde line-up samengesteld met verschillende stijlen.
Summer Love on the beach
donderdag 2 juli 2015
Remember those days? Ouderwets lekker feesten zoals het vroeger aan het strand was. Gratis entree en met je blote voetjes dansen in het zand tot de zon ondergaat op de muziek van de DJ's. Heerlijk genieten van een cocktail, zomers drankje of lekker eten. Snuffelen bij de gezellige kraampjes, de tijd staat even stil...Those days are here again!
Ben jij een veelbelovende 'bedroom' producer/DJ die dag en nacht aan zijn carrière bezig is en het big time wilt maken in deze extreem competitieve EDM industrie? Dan is hier je kans om ontdekt te worden en om wat hulp te krijgen tijdens deze lange rit. DCC Studios geeft samen met Magnetic Magazine en V-Moda een vet prijzen pakket weg dat jou zal helpen je DJ/Producer carrière te kickstarten.
31 juli 2015
Afrojack vereeuwigd in was door Madame Tussauds
Roger Sanchez vanavond in Escape Amsterdam
Bassleader is back
Vanavond finale Alphense DJ Contest in de Speaker
30 juli 2015
Kort & Bondig
Detroit Swindle's clubnacht The Great Escape keert terug naar thuisbasis Studio 80
29 juli 2015
Menno Solo bij Beachclub Fuel
2004 back on the floor · The Legends of Wuustwezel
28 juli 2015
Cheetah viert verjaardag in Studio 80
25 juli 2015
Delta: verenigd door techno tijdens Gay Pride
24 juli 2015
Gerd, Awanto 3, Anil Aras en meer op het Suikerbeat podium van Breda Barst
23 juli 2015
Extrema Outdoor Belgium lanceert indoor festival
Ex Porn Star · Pool Party @ BC Vroeger
21 juli 2015
Blaue Lagune verhuist naar Wachtendonk
SFX verandert bedrijfsvoering · Focus meer naar merkniveau
Drugsvangst op Dour leidt tot strenge(re) controles op Tomorrowland
20 juli 2015
Ultrasonic Festival 2015 · all you need to know
Kraak & Smaak tijdens ADE in de Melkweg
Amsterdam Live on Stage met Clean Bandit, Robin Schulz, Dotan en meer
16 juli 2015
Kort & Bondig
I love Techno verhuist naar Frankrijk
Nicky Romero presents Protocol x ADE
15 juli 2015
De visie van Tegenstroom Festival
SP verwacht in september goedkeuring 'Ticketwet'
Blijdorp Festival krijgt extra stage gehost door Rotown en Motel Mozaique
Sander Kleinenberg remixt Madonna
14 juli 2015
Free trance event @ beachclub Fuel
Maandagen in Eden Ibiza: The Soundgarden by Nick Warren
Ophef rond paard in show David Guetta
13 juli 2015
Mary Go Wild lanceert exclusieve vinylclub
10 juli 2015
RAWdefinition outdoor line-up & locatie release
Studio Stekker Festival: een week vol muzikale verrassingen die uitmonden in het Park
VOLTT Loves Summer Festival 2015 · 10 Year Anniversary
Luc Belaire organiseert dé strandborrel van deze zomer
9 juli 2015
Kort & Bondig
Latin Lovers Summercruise vaart uit in Rotterdam
8 juli 2015
Parade Open Air 24 en 25 juli in Den Bosch
Liberate Poolparty met talenten in Vlaardingen
Metz Summer Closing met Mendo & Erick E
7 juli 2015
Komend weekend twee dagen Beatz of Berghem
Ferry Corsten on the Beach bij Beachclub Fuel
Draaimolen organiseert derde editie gratis Holy Pink Festival
6 juli 2015
DJ Mag Top 100 DJs Poll geopend · Nummer één treedt op tijdens AMF
De aller laatste early bird kaarten Pleasure Island te koop! Oldschool Gangster hosting bekend!
4 juli 2015
Sunset Festival presenteert vijfde editie op 19 september
3 juli 2015
Duncan Stutterheim krijgt Frans Banninck Cocqpenning
2 juli 2015
Crazy Sexy Cool Outdoor Festival maakt volledige line-up bekend
Summer Love on the beach
1 juli 2015
Roeping aan alle amateur DJs en producers: DCC Studios presenteert de Get Discovered contest