Partyflock
 
­ Nederland

Liberate Poolparty met talenten in Vlaardingen

gepubliceerd door , op
Liberate is terug! Na het succes van de eerste editie in Showtime pakt Liberate het dit keer groots aan met een heerlijke poolparty in I'Cugini Vlaardingen! Liberate staat voor een mini-festival sfeer met een deep house, tech-house, progressive en EDM sound vol melodische, opzwepende en euforische tracks.

Outdoor
Nog nooit is er in Vlaardingen een echte poolparty georganiseerd. Tot nu. Samen met I'Cugini is iedereen hard aan het werk gegaan om er een echte outdoor mini-festival sfeer van te maken. Zo hebben ze een groot opblaaszwembad neergezet, is er een speciale cocktail bar aanwezig, is er een heerlijke menu tijdens de BBQ, een relaxte lounge area om even te zitten en zijn er dikke visuals de hele dag door op grote TV schermen aan de muur. En uiteraard mogen de palmbomen niet ontbreken.

DJ's
Op de line-up staat allemaal nieuw regionaal talent. DJ's die op hun eigen manier heel goed bezig zijn. Zo staat Maryn op de line-up, die afgelopen maand nog mocht draaien tijdens The Flying Dutch Amsterdam op de ING Nieuwe Helden stage, nadat hij was uitgekozen door ALDA en John Ewbank. En ook Dieve staat op de line-up, die vorige week nog Toffler omver bliezen tijdens de Zomer Deceptie. Verder staat ook het Delftse duo Even The Oddz op de line-up en opkomend talent Jef Desa.


  • za 14:00 - 15:30:  Nederland house, trance, techno, pop
  • za 15:30 - 16:30:  Nederland house, trance
  • za 16:30 - 18:30:  Nederland house
  • za 18:30 - 20:30:  Nederland house, trance
  • za 20:30 - 22:00:  Nederland house, trance, techno, pop
    Nederland house, trance
  • za 22:00 - 23:00:  Nederland house, trance