Partyflock
 
­ Nederland

Metz Summer Closing met Mendo & Erick E

gepubliceerd door , op
Metz on the beach
7 juli 2015
Metz On The Beach gaat opnieuw internationaal! In augustus op zondag de 23e trek je de zomer nog even door naar een keihard hoogtepunt met een speciale 'Summer Closing' en The Reall House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Strandclub View te Rockanje met opnieuw een internationale headliner op het programma: Mendo komt speciaal vanuit Spanje / Ibiza overgevlogen naar Nederland! Op deze dag komen de eerste zomerse tunes aan de Tweede Slag al om 16.00 uur uit de speakers en zal het leukste strandfeest van het jaar pas eindigen om 01.00 uur. Ibiza vibes!

Zoals hierboven al genoemd zal er een internationale headliner de kust van Rockanje komen opzwepen. Mendo draaide al eerder in Nederland bij het concept N8Vlinders in Toffler, het Zusje van Metz en gaat op deze datum zijn debuut maken bij Metz. Rollende techhouse beats, fijne vocalen en diepe bassen staan hoog in het vaandel bij deze top producer die ieder jaar wel een hit heeft op Ibiza. Naast het feit dat zijn producties worden gedragen door het label Vagabundos van Luciano is Mendo ook nog eens een hele toffe DJ. Perfect voor The Real House Event dus!

Naast Mendo (ESP) zijn er nog meer pioniers van de house sound die staan te trappelen. Erick E heeft nu al een glimlach met het feit dat hij weer naar Rockanje komt. Na vijf jaar afwezigheid is het eindelijk gelukt om deze Nederlandse fijnproever weer te strikken in Strandclub View. Maar ook de residents Chris Rox en Jasper Clash, die beiden nog nooit zo'n drukke zomer hebben gehad met festivals en gigs in de deephouse en techhouse scene zijn er uiteraard bij. Good old funky Jip Deluxe zal op deze dag zijn fijnste zomerse plaatjes betoveren voor een heerlijke opwarm set. Deze zonnige dag zal gehost worden door MC Patrick Brown.

De kaartverkoop voor Metz on the Beach is inmiddels van start gegaan. Alle Metzers zijn er al bekend mee, maar de organisatie wil het nogmaals benadrukken: koop je kaarten in de voorverkoop! Vorige edities waren allemaal al voor het event uitverkocht. De kaarten kosten 15 euro in de presale en zijn te bestellen via koop tickets.