Partyflock

Komend weekend twee dagen Beatz of Berghem

 

Komend weekend twee dagen Beatz of Berghem

gepubliceerd door , op
Aankomend weekend zal het Brabantse Berghem een walhalla zijn voor de dance-liefhebber, want dan is de eerste editie van het Beatz of Berghem festival een feit! Op zowel vrijdag 10 juli als zaterdag 11 juli zullen veel grote namen hun beste dj set ooit neerzetten!

Op vrijdag zullen onder andere dj Francois en Paul Elstak laten zien wat feesten is! Begeleid door de zeer populaire MC G en spectaculaire dans-acts die het festival helemaal compleet maken, zal dit een genot zijn voor alle zintuigen!


Zaterdag 11 juli zal daar zeker niet voor onder doen met een zeer mooie dj line-up, van Jean tot Johan Gielen van toen en de beste dj's van dit moment. Zeg maar een leger van de beste dj's! Deze combinatie zal een mooi samenspel geven. Van welke stijl je ook houdt, jouw stijl zal gedraaid worden!


Op zondag 12 juli laten de ze de kleintjes ook niet in de 'tropische kou' staan. Hiervoor is een zeer uitgebreid Telekids programma opgezet, zodat ook zij niets te kort komen! Als klap op de vuurpijl kunnen ze mededelen dat voor deze prachtige kindermiddag de entree gratis is!

Kortom, een zeer compleet festival voor jong en oud. Bestel nu snel je kaarten op www.beatzofberghem.com.