Partyflock
 
Nieuws · mei 2012
­ Nederland
Free Festival · The Original
donderdag 31 mei 2012
Een jarenlange traditie in festivalland wordt ook dit jaar voortgezet op het Atlantisstrand in Almere. Op zondag 8 juli kun je hier van 12:00 tot 23:00 terecht voor de 13e editie van Free Festival. Let's get this free party started!
Evotions zoekt een nieuwe held! Zondag 24 juni presenteert de party-organisatie een aantrekkelijk Duits-Nederlands onderonsje met Cocoon Heroes in het drijvende techno bolwerk Undercurrent. Om het feest - waar ondermeer Extrawelt, Chymera en Frank Lorber draaien - extra cachet te geven is een DJ-contest bedacht. De winnaar mag deze dag een twee uur durende openingsset weggeven. Jawel, you could be a hero just for one day!
Beukende Belg Coone reist op 2 juni avond af naar jouw Takens voor een editie van Night of the dj's die geheel in het teken staat van het machtige Dirty Workz label. Natuurlijk is Coone niet alleen. Uiteraard neemt hij een groot aantal 'dirty dj's' van het label mee.
Afgelopen weekend zorgde voor een zomers lang Pinksterweekend. Men zit daardoor alweer dicht bij het weekend, dicht bij de zaterdag. Zomers chillen zit er even niet in volgens de laatste weerberichten, maar waarom zou je ook gaan chillen als je maximaal kan raven?
Speciaal voor de vele internationale fans brengen wij ons succesvolle Judgement Day concept, het ultieme hardcore evenement, voor de eerste keer naar Nederland en wel in de Peppermill te Heerlen.
Op 1 september 2012 herrijst het ruige kampement van Ground Zero – het rauwste festival van de harde stijlen - weer in de duisternis op Area Bussloo. Met trots presenteren UDC en Multigroove de zevende editie van het enige nachtfestival van Nederland: Ground Zero Festival 2012 – The Night Project. Bekijk in dit bericht de complete line-up, verspreid over vijf volwaardige areas en een relaxte chill out, omlijst door vette shows, attracties en special effects!
Click at the beach
dinsdag 29 mei 2012
Op zondag 10 juni strijkt een sterrenteam neer bij strandclub Woodstock in Bloemendaal aan Zee voor een eigenzinnige editie van CLICK at the Beach. Spannende topnamen van Amsterdamse bodem die een boeiende wisselwerking samen achter de draaitafels opleveren, aangevuld met Duitse kwaliteit.
Public Enemy viert dit jaar zijn 25-jarig bestaan en geeft speciaal ter ere daarvan een jubileumoptreden op festival Boogiedown. De organisatie van het hiphopevenement bracht vandaag de naam van de wereldberoemde rapgroep uit Long Island - New York naar buiten als headliner van de komende festivaleditie.
Boothstock Festival is het nieuwe outdoor elektronische festival van Nederland. Op zaterdag 11 augustus wordt het Zuiderpark in Rotterdam omgetoverd tot een Dance festival.
Op zondag 24 juni 2012 vindt de nieuwe editie plaats van Mysterious, deze keer is de locatie Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het wordt een ware invasie van alle mysterieuze mensen in Nederland!
Op de ongetwijfeld prachtige vrijdagnacht van 6 juli maakt Darko Esser's Balans haar debuut in de roemruchte hoofdstedelijke club de Melkweg.
Eindelijk, het is lente en de festivalkriebels beginnen op te spelen. De vooruitzichten zijn veelbelovend, het wordt zondag 27 mei fantastisch festivalweer. De kaartverkoop zit in een enorme eindsprint, zorg dat je dit festival niet aan je voorbij laat gaan. Scoor nu de laatste kaarten voor dit evenement!
Harmony of Hardcore update
dinsdag 22 mei 2012
Zaterdag 26 mei breekt Harmony of Hardcore los in waarschijnlijk zonovergoten sferen. Kaarten vliegen momenteel de winkels uit, iedereen die bij deze hardcore hoogmis aanwezig wilt zijn wordt aangeraden nu de laatste tickets te scoren! Om goed uitgerust voor de dag te komen volgen hier de laatste tips voor Harmony of Hardcore – Temple of the Ultimate Hardcore Feeling.
Teasers Ground Zero online
maandag 21 mei 2012
Ieder jaar gebeuren er vreemde dingen op het terrein in Bussloo. Het is een fenomeen geworden waar niemand zich over uitlaat. Durf jij nog?
Geruchtmakend waren ze altijd al, de Cocoon-feestjes op Nederlandse bodem. Ook aankomende editie, zondag 24 juni, vormt daarop geen uitzondering, met namen als Extrawelt, Chymera en Frank Lorber lijkt het pleit bij voorbaat al geslecht!
De film Can you feel it - The UMF Experience, gemaakt door de Nederlandse regisseur Charly Friedrichs (alias Final Kid), is zaterdagavond 26 mei om 23.00 uur éénmalig te beleven in vijftien Pathé bioscopen door het land.
Gatecrasher voelt zich na enkele grensoverschrijdende feesten helemaal thuis in Amsterdam. Het zonovergoten 'God Save The Queen' spande wat dat betreft de kroon; een briljante Koninginnedagviering met glansrollen van o.a. Paul Oakenfold, Judge Jules en Billy Nasty.
Aanstaande zaterdag is het zover: Riverdance festival 2012! Waan je in 'A World of Pleasure' en laat je verrassen door de muzikale invulling, attracties, entertainment en meer!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 16 mei 2012
Deze week een briljante cover van LMFAO, leert Trimbos je meer over de gevolgen van gepakt worden met drugs bij een event en ook zie je een hele enge, maar tevens grappige 'goed fout'. Verder natuurlijk ook weer de Ontdek je Plekje en gaat de strijd om de downloadcredits bij Dance Tunes verder!
Zaterdag 26 mei wordt Emporium Festival voor de achtste keer gehouden op recreatiegebied De Berendonck in Wijchen (bij Nijmegen). Emporium 2012 keert terug naar de Gouden Eeuw. Ook dit jaar zal Emporium weer volledig uitverkopen. Omdat met name de laatste dagen de tickets erg hard gaan introduceert Matrixx de Emporium Sold-Out meter.
Hemeltjelief! Festival 2012 presenteert een line-up met Amsterdams talent en doorbrekende bands. Spannend, verrassend en vogelvrij, dat zijn de toverwoorden op de Amsterdamse NDSM-Werf tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 17 mei 2012.
Together we are Hardcore
dinsdag 15 mei 2012
Zaterdag is het eindelijk tijd voor Together we are Hardcore Festival. Hierbij geeft BKJN Events events je dan ook de laatste informatie over dit vijftien uur durende hardcore-spektakel.
Wønderground in Paradiso
dinsdag 15 mei 2012
Zaterdag 26 mei zal in Paradiso de eerste editie van Wønderground plaatsvinden (more than fifty years of wonderful underground).
Wie vindt Barcelona nou niet leuk?! Bomb Diggy presenteert een special editie in de Amsterdamse OT301. De nationale Barcelona Bounce! tour strijkt neer op de Overtoom met twee acts uit de Catalaanse hoofdstad die hun debuut maken in onze eigen hoofdstad.
Op vrijdag 18 mei vindt in Ahoy Rotterdam de eerste editie van Party Lab plaats. Met optredens van de populaire band Memphis Maniacs, DJ Jeroen Post van SLAM!FM on Tour en FeestDJRuud belooft Party Lab één grote happening te worden.
Dancetour is de zomer
zaterdag 12 mei 2012
De zomer komt er aan en dat betekent dat het weer tijd is voor Dancetour. Stichting Dancetour komt dit jaar naar 12 steden door heel Nederland van april tot eind augustus. Het concept Dancetour staat voor "bringing people together" en geeft hier landelijk invulling aan door onder andere 12 gratis toegankelijk dance events.
Na een heeeerlijke eerste en vrolijke editie van Roos!, is Luiz David weer aan de beurt met wat diepere en hardere stylo. Als iedereen een beetje is bijgekomen van alle Koninginnedag festiviteiten staat Luiz David 12 mei in de Sugar Factory garant voor een ouderwets potje Amsterdamse techno.
Vandaag maakte Jera On Air het volledige programma van het DJ-podium bekend. Met zowel nationaal als internationaal talent, maar ook gevestigde namen in de dance wereld. Onder de naam Monster Energy DJ-Stage zal het podium weer een flinke upgrade krijgen. Verwacht de allerhardste dubstep, de lekkerste electro en de beste drumnbass op hemelvaartsdag 17 mei.
Hemelvaart in de Molenstraat
donderdag 10 mei 2012
Koninginnedag is nog maar net achter de rug, maar de Molenstraat in Nijmegen maakt zich alweer op voor Hemelvaart op 16 en 17 mei. Met artiesten als The Partysquad, Charly Luske, Bingo Players, de Hermes House Band, Phalerieau (BNN) en Vato Gonzalez is de programmering gevarieerder dan ooit.
Vorig jaar was hij samen met Peter Van Hoesen verantwoordelijk voor een van de fijnste Balans avonden tot nu toe. Nu komt hij 3 uur lang het kunstje solo doen.
Flavourz heeft de afgelopen maanden niet stil gestaan. Na een succesvolle 'four year anniversary' afgelopen december heeft het team van Flavourz een nieuwe clubtour met een unieke beleving bedacht. De nieuwe clubtour beloofd nu al een 'happening' te worden. Op zaterdag 16 juni maakt Flavourz tijdens de nieuwe clubtour haar intreden in de Matrixx.
Nu de zon zich weer heeft laten zien, is het ook voor Henk tijd om naar buiten te komen. De Amsterdammer die bekend staat om zijn beruchte huiskamerfeesten kondigt de derde editie van zijn kunst- en muziekfestival op zaterdag 21 juli aan.
In deze verse KNIP lees je over de invloed van drugsgebruik op opbouw van spiermassa, hebben we weer een nieuwe winnaar voor Ten Seconds of Sound en de OJP-quiz. Tevens kun je weer lachen, gieren, brullen om een mop (of niet) en Barry Badpak schittert goed fout!
Rust Roest Producties en Plak bedrijven voor de vierde keer de liefde op het strand. Na drie knallers van edities is het weer hoog tijd om dit prachtduo samen te laten komen.
Together we are Hardcore
woensdag 9 mei 2012
19 Mei maakt BKJN Events events zich weer op voor 'Together we are Hardcore' festival, en met deze tweede editie zal er weer een grote stap voorwaarts gemaakt worden om het langst durende Hardcore festival van Nederland nog beter neer te zetten op de menukaart van het festivalseizoen. Hoogste tijd dus voor een update van wat je allemaal kan verwachten tijdens deze prachtige keiharde marathon.
Format is aanstaande vrijdag jarig. Daarom is de reguliere sluitingstijd van vijf uur ditmaal verschoven tot heel veel later!
SKUG presents Shlomi Aber
dinsdag 8 mei 2012
De aftrap van het SKUG seizoen met Deetron zit er al weer op. Hoewel het ietwat laat op gang kwam, zat de sfeer er voor de tijd van het jaar al behoorlijk in en werd het een editie om in te lijsten!
Euphoria Central Studios
maandag 7 mei 2012
Aanstaande zaterdag 12 mei 2012 vindt Euphoria plaats in Central Studios Utrecht. Ook deze tweede keer dat Euphoria in het teken staat van 'Double or Nothing', bestaat de gehele line-up uit allemaal duo's! Dus dubbel zo hard knallen!
Het festivalseizoen is al in volle gang en dat betekend natuurlijk de meest grote, maar ook de meest dure feesten. Deze periode in het jaar zal voor menig feestganger een enorme aanslag op de bankrekening zijn. Confusion Events en Club Rodenburg hebben besloten om eens flink gek te doen en jullie een fikse korting te geven voor Pussy Motherfuckers op 16 mei 2012.
Ladies.. please pay attention. LadyKillers, bij uitstek het exclusieve vrouwen concept komt op Woensdag 16 mei weer terug naar Amsterdam voor een heuse Hemelvaartsdag special.
Kinky Salon at your service
vrijdag 4 mei 2012
Kinky Salon Amsterdam presents another edition of the wildest night in town, Kinky Salon at your service on Friday, the 18th of May! Kinky Salon bringing wild back to Amsterdam! Experience the Kinky Salon Theatre with naughty cabaret performances.
Het is al een hele tijd rustig in en rondom Houten, geen oorverdovende herrie meer en dat zullen de inwoners geweldig vinden. Helaas is dit niet van lange duur meer. Een nieuwe organisatie is opgestaan om de nachtrust in Houten eens flink te verstoren.
Al jarenlang staat Hemelvaartsdag bekend als de sufste feestdag van het jaar. Dit heeft er toe geleid dat er in het gevallen kabinet Rutte 1 en de oppositie vragen zijn gesteld over het afschaffen van deze vrije dag. Crystal Venue heeft hier een stokje voor gestoken door te komen met een knalhard en gratis hardcore feest: Bloody Thursday.
Penoze · Breaking the Law
vrijdag 4 mei 2012
Aanstaande zaterdag zijn de local suspects aan de beurt om de tent te slopen. Hiervoor hebben ze hulp ingeroepen van buitenaf. Adaro en Zany komen speciaal naar Schagen om het recht onrecht aan te doen en het systeem van binnenuit te mollen.
Goed-Fout Outdoor
vrijdag 4 mei 2012
Op 3 juni wordt in Restaurant Aan de Meule, te Beek het allereerste en uniek Outdoor feest georganiseerd, genaamd 'Goed-Fout' Namens Q-Music zal DJ Gijs Staverman deze dag iedereen laten swingen. En om de dag compleet te maken zullen er natuurlijk een aantal 'goede' en 'foute' artiesten optreden
Ondanks de betiteling van beste trance-event 2011 blijft Luminosity Events kritisch, wat betreft de locatie, line-up, services, en alle andere dingen die belangrijk zijn. Maar ze willen ook graag weten wat juist jij belangrijk vindt tijdens een feest.
Op Bevrijdingsdag vindt QULT voor de tweede keer plaats in de WesterUnie. Op deze avond gaat QULT wederom de grenzen tussen harddance, techno en electro opzoeken en er vervolgens keihard overheen. Bekijk hier de laatste Tiny Teaser (electro) in de serie van drie.
Is het gebruik van magic truffles slecht voor je? Trimbos geeft je antwoord. Verder een reclame-viral die oma zes keer laat sterven, we geven je een overzicht van deze week geplaatste interviews, virtuele tours en recensies.
Perfection on the beach
woensdag 2 mei 2012
Na lang wachten is het weer zo ver! Een nieuwe editie van Perfection on the beach. Ook zullen de Perfection evenementen plaatsvinden op een andere locatie, namelijk de mooiste strandtent van het zwarte pad: Boomerang Beach Scheveningen.
We create positive anarchy.
More propaganda will be heading your way.
We'll be in touch


De kaartverkoop voor Q-BASE start zaterdag, 5 mei op Q-dance.com.
31 mei 2012
Free Festival · The Original
Evotions zoekt DJ voor Cocoon Heroes
Dirty Workz special Night of the Dj's
30 mei 2012
Wie draait wanneer aanstaande zaterdag op Hacking the Machine?
29 mei 2012
Dit jaar is het tijd voor Judgement Day in Nederland
Ground Zero onthult line-up en nieuwe website
Click at the beach
Public Enemy, Big K.R.I.T. en Fresku completeren line-up Boogiedown
25 mei 2012
Boothstock Festival lanceert line up
24 mei 2012
Zondag 24 juni Mysterious @ beachclub Vroeger
23 mei 2012
De Melkweg verwelkomt Darko Esser's technoplatform Balans
22 mei 2012
7th Sunday Festival timetable nu online
Harmony of Hardcore update
21 mei 2012
Teasers Ground Zero online
Cocoon heroes brengt Ibiza naar Amsterdam
20 mei 2012
Can u feel it eenmalig in Nederlandse bioscopen
17 mei 2012
Gatecrasher presents Umek & John Dahlback
Laatste informatie en timetable Riverdance festival
16 mei 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Emporium timetable en Sold-out meter
Vogelvrij op NDSM tijdens Hemeltjelief! Festival
15 mei 2012
Together we are Hardcore
Wønderground in Paradiso
13 mei 2012
Bomb Diggy presenteert Barcelona Bounce
Party Lab met onder andere Memphis Maniacs
12 mei 2012
Dancetour is de zomer
11 mei 2012
Luiz David invites Olivier Weiter
10 mei 2012
Jera on Air komt met volledige line-up
Hemelvaart in de Molenstraat
Balans met James Ruskin en Darko Esser
Flavourz · Taste of Diamonds in de Matrixx Nijmegen
Henk vaart zijn eigen koers in druk festivalland
9 mei 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Cartel meets PLAK in Woodstock '69
Together we are Hardcore
8 mei 2012
Format viert tweede verjaardag met The Advent
SKUG presents Shlomi Aber
7 mei 2012
Euphoria Central Studios
Ga voor slechts tien euro naar Pussy Motherfuckers
4 mei 2012
LadyKillers Hemelvaartspecial
Kinky Salon at your service
The Return of Highway to the Core
Bloody Thursday laat de grond schudden op Hemelvaartsdag
Penoze · Breaking the Law
Goed-Fout Outdoor
3 mei 2012
Invasie internationaal trancepubliek in Zandvoort
QULT #2 aanstaande zaterdag in WesterUnie
2 mei 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Perfection on the beach
Q-BASE | 08.09.2012 | Teaser & Kaartverkoop