Partyflock
 

Studio 80 presents De Man Zonder Schaduw met Saso Recyd

gepubliceerd door , op
Studio 80 presents
17 april 2012
FeestStudio 80 presents · De Man Zonder Schaduw
Datumvrijdag 25 mei 2012
WinactieStudio 80 presents actiegesloten
LocatieStudio 80 Site
Op vrijdag 25 mei komt De Man Zonder Schaduw weer naar Studio 80 voor zijn tweemaandelijkse residentie in de club aan het Rembrandtplein. Na drie zeer succesvolle edities met internationale gasten als Smash TV, Einmusik, NU en Animal Trainer is het dit keer beurt aan de uit Macedonië afkomstige Saso Recyd om samen met De Man de hele avond in de main te draaien. In de tweede zaal staan de Rotterdammers Nino & Frankie en Amsterdams trots Johanna Mercker op het programma. Met deze line-up en het Pinksterweekend voor de deur belooft het dus weer een mooie nacht te worden. Koop je kaartje in de voorverkoop om eventuele wachttijd aan de deur te voorkomen.

De gastheer van de avond behoeft eigenlijk geen introductie meer. De Man Zonder Schaduw is al sinds 2008 een graag geziene dj in Studio 80. In het verleden als resident van Voidd, Sunday Spirit en nu met zijn eigen residentie -Studio 80 presents De Man Zonder Schaduw - waar hij gevestigde en opkomende buitenlandse artiesten de kans geeft zichzelf te presenteren aan het Amsterdamse publiek. Zelf bouwt hij inmiddels ook aan een stevige reputatie in het buitenland met releases op Bangbang!, Manual en Fone Audio. Daarnaast draait hij dit jaar primetime op Sensation Amsterdam en organiseert hij natuurlijk weer Zomerpark, het festival van zijn eigen organisatie Gasten Zonder Grenzen. Aanstaande vrijdag zal hij zijn eigen avond natuurlijk afsluiten met een daverende set zoals je dat van hem gewend bent.

Saso Recyd is misschien voor de sommigen nog een onbekende, omdat de geboren en getogen Macedoniër tot vorig jaar met een heftige vliegangst kampte. Hierdoor draaide hij maar sporadisch in het buitenland, ondanks zijn succesvolle releases op Plus8, Funkwelle en Rawthentic. Nu hij zijn vliegangst heeft overwonnen ligt ook de rest van Europa aan zijn voeten, zeker nu hij druk bezig is met releases op SCI+TEC, het label van Dubfire en Richie Hawtin's Minus. Deze vrijdag zal hij voor het eerst samen met De Man Zonder Schaduw de grote zaal van Studio voor zijn rekening nemen.

In de tweede zaal maakt het dj-duo Nino & Frankie ook hun debuut in de 80. De twee Rotterdammers maken op dit moment furore met hun eigen avond Contra in de Toffler. Last but not least natuurlijk de eigen Johanna Mercker die al sinds jaar en dag resident is in Studio 80. Een rol die ze met verve vervult zowel in de booth als backstage. Altijd vrolijk en in topvorm achter de decks, iets dat maar weinigen haar nadoen.

Kortom, er staat weer een prachtige nacht op het programma en Studio 80 en De Man Zonder Schaduw zijn er helemaal klaar voor om samen met jullie dit prachtige Pinksterweekend in te stormen! Je wordt aangeraden om een kaartje in de voorverkoop te kopen, zodat je voorrang krijgt bij de deur. Tot vrijdag!

Line-up: De Man Zonder Schaduw, Saso Recyd 🇲🇰, Johanna Mercker, Nino & Frankie
Tickets: www.studio-80.nl/tickets
Presale €13 | Doorsale €15 | GraagGezieneGasten €13
More info: Facebook.

4 opmerkingen

SASO RECYD! Te gek! wat vet dat ze naar NL komen!
NICE! Altijd lekker DMZS in de 80...
 
:respect: de man zonder schaduw :respect: