Partyflock
 
­ Nederland

Flavourz Taste of Diamonds in Club Rodeburg

gepubliceerd door , op
Flavourz
27 april 2012
Flavourz heeft de afgelopen maanden niet stil gestaan. Na een succesvolle '4 year anniversary' afgelopen december heeft het team van Flavourz een nieuwe clubtour met een unieke beleving bedacht. De nieuwe clubtour beloofd nu al een 'happening' te worden. Flavourz zal de komende maanden door het hele land trekken. Van Groningen tot aan Limburg en van Brabant tot aan Gelderland; geen provincie wordt ontzien. Na meer dan 200 edities in binnen- en buitenland is het de hoogste tijd om Beesd op zijn kop te zetten. Op zaterdag 2 juni maakt Flavourz tijdens de nieuwe clubtour haar intreden in de Club Rodenburg (Beesd).

Flavourz heeft voor een klassiek, vrouwelijk en verfijnd thema gekozen dat het gevoel van de elite weerspiegelt. Het thema van de nieuwe clubtour is 'Taste of Diamonds'. Je zult een avond beleven waarbij alle elementen van de elites zijn belicht. Iedereen zal zich deze avond in hogere kringen bevinden. Elke dame zal zich tijdens Flavourz – Taste of Diamonds voelen als een hoogwaardige, mooie en sexy vrouw door te kunnen genieten van een avond, zoals alleen de dames in de hoogste klassen zich kunnen veroorloven. Drink cocktails als Paris Hilton, Dans als Kim Kardashian en Flirt als Jennifer Lopez.

Tijdens Flavourz – Taste of Diamonds komen diamanten overal in terug. De aankleding van de locatie brengt je als bezoeker in hogere sferen en laat je wanen in een extase van puur genot. Dans op de heerlijkste beats van top deejays en laat je inspireren door de poses die de vrouwelijke silhouetten aannemen. Flavourz – Taste of Diamonds ademt, leeft en wordt beleefd als een upper-class avond waarbij jij als bezoeker centraal staat. Voel je verfijnd, stijlvol, sierlijk en proef de smaak van het elite nachtleven. Be part of the elite and taste the flavour of diamonds!

Om Flavourz – Taste of Diamonds op een spectaculaire manier te beleven, heeft de organisatie voor de editie van zaterdag 2 juni in Club Rodenburg niemand minder dan Billy the Kit uitgenodigd. Als geen ander weet Billy the Kit hoe je het publiek moet verwennen met de heerlijkste beats. Billy the Kit is niet meer weg te denken uit de Nederlandse dance scene. Speciaal voor Flavourz komt Billy the Kit op zaterdag 2 juni een exclusieve 1,5 uur set ten gehore brengen.

Naast de top deejay Billy the Kit zullen er tijdens Flavourz – Taste of Diamonds nog meer fantastische artiesten optreden. Afro Bros, Dyna en Bader Santos zullen je als bezoeker het ultieme avondje uit laten beleven. Deze vier heren weten als geen ander hoe je een club op zijn kop moet zetten. Met optredens door binnen- en buitenland timmeren deze heren al jaren aan de weg. Je kunt een snelle mix van latin, eclectic en house verwachten.

Tijdens deze nieuwe editie van Flavourz kun je genieten van de heerlijkste beats en de beste deejays. De volledige line-up voor de avond is als volgt:
Billy the Kit
Dyna
Afro Bros
Bader Santos
Tijdens Flavourz – Taste of Diamonds sta jij als bezoeker centraal. Je kunt genieten van de lekkerste house beats en de heerlijkste drankjes. Trek dus je mooiste outfit uit de kast, kom zaterdag 2 juni naar Club Rodenburg in Beesd en laat je verwennen zoals het echt hoort in de mooiste uitgaansgelegenheid van Nederland.

Kaarten voor Flavourz zijn in de voorverkoop voor maar 8 euro (excl. fee) verkrijgbaar via de website van Club Club Rodenburg.nl.