Partyflock
 
Nieuws · april 2006
­ Nederland
Na het overweldigende succes van Atomico - Dynamike’s Birthday Party & 2 Years Haelen.tk op 3 september 2005 kon een versneld vervolg eigenlijk niet uitblijven. Mede dankzij goede recensies naar aanleiding van dit feest én de oplettendheid van medewerker Daniel.H kwam de organisatie in contact met Harmonie Amicitia. Deze vereniging - afkomstig uit het Midden-Limburgse plaatsje Roggel - was op zoek naar een financiële boost door middel van horeca-inkomsten.
De fetish scene groeit met de dag, of moeten we nacht zeggen. Op zaterdag 13 mei 2006 komt iedereen met passie voor fetish weer bij elkaar tijdens de vierde editie van het fetish lifestyle event Kinky dreams.
Eerselcity.nl Summerparty
woensdag 26 april 2006
Op 8 juli 2006 word door Stichting Eerselcity de 2e editie van de Eerselcity.nl Summerparty georganiseerd. Dit gratis toegankelijk openlucht festival met sterk gereduceerde drankprijzen was vorig jaar een groot succes en Stichting Eerselcity heeft daarop besloten er een jaarlijks terug kerend evenement van te maken.
Rush classic Q-Nite
woensdag 26 april 2006
Omcirkel hem alvast maar met een dikke oranje magic marker: vrijdag 28 april, Rush Classic Q-Nite in Panama! Niets dan het beste klassiekers van de afgelopen jaren gemixt met de vetste tracks van dit moment, ofwel: Royal Urban Sexy House. In de grote zaal met niemand minder dan duke Don Diablo, baron Brian S. & graaf Victor Coral en in de studio een show van lord Cream & mc count Madd Son. Een grote koninklijke familie!
Traction - Koninginnenacht
dinsdag 25 april 2006
Laat de koningin maar lekker naar Zeewolde en Almere gaan, want wij weten waar je goed zit met Koninginnenacht. Namelijk gewoon in Haarlem, in Stalker. Club Stalker, één van de eerste houseclubs in Nederland en nog steeds vooruitstrevend in zijn programmering, is nog steeds één van de favourite clubs van vele dj's die draaien over de hele wereld in de beste clubs, maar ieder jaar minstens één of meerdere keren naar club Stalker terugkeren.
Technobabies
dinsdag 25 april 2006
Tijd om radicaal het nachtelijk leven in Rotterdam te veranderen. Het wordt allemaal wat soft. Techno dj’s durven niet meer vol te draaien. Geen gebeuk meer wat in het weekend door de stad dreunt. Geen personen die compleet verloren zondagochtend door de stad lopen op zoek naar hun bed. Nee, tegenwoordig gaat iedereen voor sluitingstijd naar huis.
Het is bijna zover, zaterdag 06 Mei 2006 zal het wederom feest in de Metropool Hengelo zijn. Al weer voor de 3e keer zal de Eastside Underground i.s.m. Metropool het AcidWars gevoel creëren. Dit keer word een uur langer door gegaan, ipv 03:03 tot 04:00.
De meeste Nederlanders associëren de provincie Fryslân met, hoe kan het ook anders, het Fries. Maar ook boeren, Friese kruidkoek en de strijd om onafhankelijkheid horen in het, vaak bevooroordeelde rijtje 'typisch Fries'. En wat is er nou verder nog te doen naast het brommers kieken, skûtsjesilen, de Sneekweek en de Elfstedentocht? Partyorganisatie Nuclear Events bewijst keer op keer dat Friesland ook hele andere kwaliteiten te bieden heeft, en adviseert liefhebbers van het betere rag- en beukwerk dan ook om hun vooroordelen eens aan de kant te zetten.
Tegno –the hard edition-
maandag 24 april 2006
Na de veelbelovende eerste editie komt Tegno voor de tweede keer dit jaar terug naar AStA, gelegen aan het spui nummer 27 in Den Haag, en als het zo door gaat zullen er uiteraard nog meer volgen. Tijdens de eerste editie is Tegno.nl toch tegen wat organisatorische lampjes gelopen en is voor deze editie een samenwerking aangegaan met Elusive. Zij zullen het zogehete reilen en zeilen van deze Tegno editie verzorgen. Tegno.nl is zeer blij met deze samenwerking en heeft het volste vertrouwen in Elusive.
Al meer dan zeventien jaar zet Ruffneck zich volledig in voor de hardcore. Een unieke visie en een hart voor de muziek die zich laten vertalen in een succesvol heden en verleden. Dit maakt hem tot een levende hardcorelegende. Op 23 september organiseert Dance 2 Eden een legendarisch evenement in een al even legendarische locatie: de Vechtsebanen te Utrecht. De naam van het evenement: The Ruffneck Alliance. Het is tijd om de legende eer te bewijzen.
Ook niks te doen op woensdagavond? Waarom zou je dan niet eens een kijkje gaan nemen in de Panama? Voor 5 euro kan je hier Bart Skils zijn kunsten zien vertonen in zijn eigen stad en voor zijn eigen mensen. Vote is namelijk onderdeel van ‘De Week van de Amsterdamse Student’. Maar niet getreurd voor de niet-studenten of de niet-Amsterdammers, de Panama opent deze avond zijn deuren voor iedereen.
De feestelijkheden op zaterdag 29 april dreigen te verwateren tot niet meer dan voorspel voor het koninginnedagfeest. Ondanks pogingen van de politiek om koninginnedag een dag naar voren te trekken blijft de gangbare mening dat koninginnedag op 30 april gevierd dient te worden. Erotic Queensday Vibe heeft dat goed begrepen en geeft haar feest dus van 21:00 op 29 april tot 7:00 op 30 april. The Real Erotic Queensday Vibe is het feest van de dag op koninginnedag!
The real Erotic Pinkster Vibe
vrijdag 21 april 2006
Het is alweer bijna zover.. Pinksteren, en dat betekent natuurlijk dat het tijd is voor weer een nieuwe, spannende en vooral spetterende editie van: The real… Erotic Pinkster Vibe. Om 15:00 zal de HappydayZZ haar deuren om ze pas weer om 05:00 te sluiten. Dit betekent 14 uur lang feesten, dansen, genieten, van dit heerlijke, erotische knalfeest! Zet deze datum dus maar vast in je agenda, dit spectaculaire feest wil je zeker niet missen! En speciaal voor deze dag heeft de organisatie een aktie onder de leden hier....
Op 5 mei viert Nederland traditioneel bevrijdingsdag. Op verschillende plaatsen in het land zijn dan de zogenaamde bevrijdingsfestivals die ieder jaar miljoenen mensen op de been brengen. Op diverse podia in de stad kan genoten worden van muziek, cabaret, dans en andere cultureel gebruis. Een van de steden waar dit festival ieder jaar gehouden wordt is Groningen.
BOLD - Amsterdam’s Finest
donderdag 20 april 2006
De producties en dj sets van het Britse trio Chicken Lips doen menig muziekliefhebber watertanden. Op zaterdag 6 mei doen deze koningen van de diepe electro disco ons land aan voor een exclusief optreden tijdens BOLD in club Panama, Amsterdam. En met optredens van niemand minder dan gerespecteerde helden als Don Diablo, Marcello en dé upcoming man aan het Nederlandse electro-house front Jesse Voorn ze zijn in goed gezelschap.
Vrijdag 5 mei 2006, Nederland viert bevrijdingsdag, maar niet alleen bevrijdingsdag is een feestdag. Vrijdag 5 mei viert het “Dynamic Duo”ofwel beter bekend als Bas & Ram hun tienjarige bestaan in HappydayZZ Venue te Culemborg.
Static Queensday special in de 11
donderdag 20 april 2006
Eindelijk..het is weer zover. Het begint warm te worden buiten, de zon schijnt en Koninginnedag 2006 staat voor de deur. Overdag de straat op langs alle feestjes om het begin van de zomer flink in te luiden en gezellig hangen in de stad zodat je 's avonds zo de 11 in kan rollen. Goed nieuws vanuit onze kant is dan ook dat we ditmaal al om 21.00 open kunnen zodat je vanuit de stad rechtstreeks naar de 11 kan om deze feestdag nog even voort te zetten. Doorfeesten is dan ook ons motto voor deze koninginnedag.
Club-Oorgasm en Dorpzicht Productions slaan handen in één! Club-Oorgasm is bekend van de gelijknamige feesten en het meer dan eens succesvol hosten van de club-area op het festival DiverRance, terwijl Dorpzicht Productions al meer dan 12 jaar een begrip is binnen de industriele techno, tekno en hardcore scene. De organisaties Club-Oorgasm en Dorpzicht hebben onder de naam Pajero de handen in 1 geslagen om vrijdag 21 april een techno-event neer te zetten in de club Just-4U in het centrum van IJsselstein (U).
Door de über-warehouse-rave-jaarwisseling op de NDSM-werf werd duidelijk dat de vruchtbare samenwerking tussen Theaterplatform PickUp en het dj kollektief Amsterdams Belang een vervolg moest krijgen. Onder de naam Oranje Noord gaat dit gebeuren op Koninginnedag en –avond.
Na een aantal uiterst succesvolle edities van Planet V.I.P., en een zeer geslaagde decenniumviering van Rabies & Alian op Planet XXL, presenteert TDF op zaterdag 22 april a.s opnieuw een avond voor de liefhebber van de hardere stijlen. In samenwerking met NDC1 en Da Pauli zal dan de eerste editie van het splinternieuwe The Jump Factory van start gaan!
Voor de mensen die het is ontgaan, Defenz Dance Events is helemaal terug. Nooit echt weggeweest, maar nu terug met het paradepaardje Wicked City. Terug in Leeuwarden, terug naar waar dit concept is gaan bloeien. Wicked City is Retrieving the Core!
Het is alweer even geleden dat de laatste SledgeHammer plaatsvond. In2Beats Productions heeft maanden gewerkt aan een nieuwe en brute editie. Vrijdag 19 mei is het dan zover, dan vindt SledgeHammer weer plaats in de The Power Zone te Amsterdam.
Stichting DommelVallei organiseert tijdens Koninginnedag op zaterdag 29 april, in parkeergarage 't Eindje in Eindhoven voor de derde keer het PACT Festival.
Met de vorige mind-blowing editie van Los van vrijdag 3 maart met Fedde le Grand, Gregor Salto en ROOG nog vers in het party-geheugen staat Soulmax te trappelen om het succes van dit altijd goedbezochte feest weer te overtreffen. Vrijdag 5 mei is het dan zover, Soulmax zorgt er weer voor dat ook deze vrijdag het Paard in Den Haag de ‘place to be’ is voor trendy clubfans uit alle hoeken van het land.
Solar Weekend op 5 & 6 augustus
vrijdag 14 april 2006
De datum staat vast. Het Solar Weekend festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 5 en zondag 6 augustus bij recreatiewater ‘De Weerd’ in Roermond. Dat maakten de organisatoren Extrema, MTV en 3FM vanmiddag bekend.
In 1999 besloten 3 DJ's uit Gouda dat er maar eens iets anders moest gebeuren dan de plaatselijke braderie op Koninginnedag. In het midden van het Centrum van Gouda, vlak voor de toenmalige Dancestore van DJ Thanoz, werd een DJ-set neergezet en van 12.00 tot 17.00 uur lieten de 3 leden van het Coalition DJ-team zien waar ze toe in staat waren. Queensday open event 2006 was een feit.
Exporny’s Revenge
donderdag 13 april 2006
It´s time for revenge! Zaterdag 27 mei houdt Ex Porn Star de American High School edition in de HappydayZZ te Culemborg. Dit feest zal een crossover worden tussen Porky’s Pretpark en Revenge of the Nerds. Alle smerigheid uit deze succesvolle tachtiger jaren films is terug te vinden tijdens dit evenement. In de film Porky’s draait het allemaal om een groep jongens die dolgraag een bordeel willen bezoeken. De dikke pornobaas Porky verkomt dit door de jongens iedere keer teleurgesteld weg te sturen. Deze keer zal er niemand worden weggestuurd. Het is tijd voor Revenge, Ex porn star.
De vorige Vecino invites was een feest waar nog lang over nagepraat is, veel mensen hadden zich gehouden aan de dresscode “Pimps & Ho’s”, de hele zaal was gevuld met Sleazy Pimps en met vrouwen in kleding om je vingers bij af te likken. Aangezien er pas in het najaar weer een Vecino invites in Go Planet Expo Hall te Enschede in de planning staat is er besloten om er een aantal wat kleinere edities tussendoor te geven, de eerst zal plaatsvinden in de net compleet verbouwde discotheek Revelation, deze stond voorheen bekend als de “7e hemel”.
Na een succesvolle eerste editie op 3 maart, waar de verjaardagen van Chosen Few, Miss Zelda en Ominous centraal stonden, geeft organisatie Cyndium op 26 mei aanstaande een vervolg aan het concept Reng Deng Deng. Het feest zal wederom plaatsvinden in de Bob’s te Uitgeest. Ditmaal zal de avond niet in het teken staan van een verjaardag van een dj, maar de line-up zal minstens zo interessant zijn als de vorige editie.
Twee deejays die hun sporen in de hardcore scene dik verdiend hebben ...
Twee deejays die een waslijst aan producties op hun naam hebben staan ...
Twee deejays die op zaterdag 3 Juni hun 33e verjaardag vieren in de Hemkade in Zaandam en daarbij een groot aantal gewaardeerde collega’s achter de draaitafels hebben uitgenodigd.
Headquarters, 12 april – Op 29 maart werd het nieuwste evenement van UDC en Multigroove bekend gemaakt, Ground Zero Festival Festival “The Underground Night Gathering”. Een aantal dagen later wordt de line up bekend gemaakt en op 5 april startte de verkoop voor de eerste 1.000 VIP Tickets. Met trots kunnen de organisatoren mededelen, dat deze eerste duizend kaarten verkocht zijn. Een unicum voor een nieuw concept in deze tijden en zo ver voor het evenement zelf.
Curaçao host voor het eerst het internationale, muzikale dj spektakel ‘Curaçao Beats Per Minute Tour 2006’. Tijdens dit 50 uur durende evenement van 10 tot 14 mei zullen internationale en lokale dj’s de bezoekers inspireren met hun frisse, sexy en funky house muziek, groovy club en vibrerende latin beats.
Zoals al eerder bekend is gemaakt zal er op zondag 14 mei aanstaande een wel heel speciale aflevering van Club deja vu plaatsvinden in de HappydayZZ te Culemborg. Op deze Club deja vu Special zullen namelijk maar liefst twee van de meest populaire Britse grootheden uit de dance scène hun eerste performances geven in de HappydayZZ: de levende legende Judge Jules en zijn maatje Eddie Halliwell.
Speedrazor on tour
dinsdag 11 april 2006
Na een succesvolle editie van Speedrazor on tour in de HappydayZZ te Culemborg in maart was het wachten natuurlijk op de volgende toplocatie waar dit legendarische concept zijn tour zou gaan vervolgen. De keuze is gevallen op een locatie met een knetterhard geluidssysteem en een altijd gezellig “underground” sfeertje, namelijk de Nighttown te Rotterdam. Op zaterdag 6 mei zal Underground Forever er dan ook alles aan doen om deze locatie om te toveren tot een plek waar iedere hardcore- en terrorliefhebber zich helemaal thuis zal voelen. Speedrazor staat voor hard en snel en dat zal deze avond nog maar weer eens bewezen worden.
Na de announcement van de datum en de lokatie van DefQon kunnen eindelijk ook de speculaties rondom de line-up tot een halt geroepen worden. Q-dance maakt deze line up namelijk nu, een paar dagen voor de start van de voorverkoop, op eigen wijze bekend.
Timetable Ghosttown
maandag 10 april 2006
Voor iedereen die op 22 april de enige Ghosttown van 2006 niet wil missen volgen hier de laatste updates rondom dit early hardcore-spektakel in de Utrechtse Vechtsebanen. Ruffneck en Nosferatu zullen op het hoogtepunt van de nacht een back 2 back set van anderhalf uur neerzetten. Verder heeft PCP toegezegd The Ultimate MC mee te nemen.
Djax Label Night
zaterdag 8 april 2006
Zondag 16 april laat Eindhoven technocity weer van zich horen. Op deze eerste paasavond zal de Djax Labelnight plaatsvinden. In de schijnwerpers zal één van Eindhovens grootste techno dj’s staan: Miss Djax her self! Nu ze haar eerste album heeft uitgebracht is er reden genoeg om een feestje te geven in de Effenaar.
Pixel special
zaterdag 8 april 2006
Na de succesvolle decembereditie van Pixel in dé Amsterdamse club van dit moment pakt de Pixel-crew zaterdag 22 april voor de tweede keer de lift naar de 11e verdieping van het Post CS-gebouw. In navolging van Sonne Mond Sterne-held Marcus Meinhardt mag dit maal een Amerikaanse topproducer en DJ de show gaan stelen.
Nachtplan invites Damian keane
zaterdag 8 april 2006
Ook zo moe van de Duitse minimal en pizza/samba techno? Nachtplan is een nieuwe avond in het leven geroepen door Tim Nieburg en richt zich op de tijdloze oldskool techno, waar tegenwoordig weinig ruimte meer voor is. Er wordt tegenwoordig gekozen voor of een feest met alleen maar hard-techno (Schranz) of alleen maar minimal, de gulden middenweg of samenvloeïng hiervan is in ieder geval ver te zoeken.
Na de succesvolle introductie en kick off van deze tour op 24-3-2006 in de Peppermill te Heerlen zal op zaterdag 13 Mei 2006 de HappydayZZ in Culemborg het decor worden van dit spektakel en zullen ook hier de funderingen gaan schudden! Het concept Earthquake heeft al een hele history maar het was na 2001 lange tijd stil. Deze reincarnation tour zal in het jaar 2006 in een aantal geselecteerde locaties worden gepresenteerd. Nu dus de beurt aan de regio rondom Culemborg. De in deze regio populaire organisatie X-Factor Events zal het geheel ondersteunen op de manier zoals iedereen van hun gewend is.
XXlerator Queensday
donderdag 6 april 2006
Zo, Koninginnenacht- en dag achter de rug? Dan wordt het hoog tijd voor het hardere werk. En niet zo’n beetje hard, maar serieus voluit tijdens een bijzondere editie van XXlerator in The Matrixx, op zaterdag 29 april. Live! Met Zany, Deepack, de Alpha², Ruthless en Lobotomy Inc. En dan niet zomaar, maar stuk voor stuk begeleid door live-acts, van gitaar en zang tot breakdance en percussie: dit is XXlerator live!
Hardcore4life terug in Outland
donderdag 6 april 2006
Tip voor alle Hardcorefans: omcirkel zaterdag 1 juli vet in je agenda! b2s keert dan namelijk terug met Hardcore4Life en wel op de plek waar zij het feest in maart 2001 startte: het huidige Outland. Dat betekent dat dit – in de scene inmiddels erg gewaardeerde – hardcorefeest eindelijk weer de fundering van deze toplocatie kan teisteren, en dat moet natuurlijk gevierd worden!
Maak er een goede vrijdag van!
donderdag 6 april 2006
Goede Vrijdag is de vrijdag vóór Pasen. De Kerk herdenkt dat Jezus Christus werd gegeseld en, aan het kruis genageld, stierf. Door zijn kruisdood, zo leert de kerk, heeft Jezus Christus iedereen van zijn zonden verlost.
Awarenezz the Q day Festival
donderdag 6 april 2006
De afterparty van Awarenezz die gehouden zou worden in het MECC Maastricht wordt verplaatst naar het Megaland terrein in Landgraaf. Helaas zijn eerder verstrekte vergunningen ingetrokken, waardoor de organisatie heeft besloten om alle geboekte dj’s voor de afterparty door te boeken naar het dagfestival.
Hardjump in Outland
woensdag 5 april 2006
Zaterdag 6 mei opent Outland haar deuren voor een gloednieuw concept! Hardjump is de naam. Nu horen we jullie al denken ‘is dat niet van die cd’s?’ Klopt. Deze succesvolle cd-compilatie heeft net haar vierde editie gereleased.
Dit jaar pakken we een maand eerder dan voorgaande jaren flink uit voor de nieuwe editie van Trinity In Technoland Open Air! 10 juni zal het festival dat ook dit jaar aan de De Rietzoom in Kropswolde plaatsvindt tot diep in de nacht doorgaan met de vetste techno, minimal en electro. Ook aan de liefhebber van de industriële sounds is gedacht. Moet je al snel vijf tientjes neerleggen voor veel festivals dit jaar, op Trinity In Technoland Open Air kun je genieten van artiesten als John Selway, Jay Denham, Steve Bicknell en [dj=29202]{Artiest met ID 29202 bestaat niet!} voor maar 15 euro.
Anarchy & Kaos
woensdag 5 april 2006
Het is weer lente in Nederland, de klok is een uur vooruit gezet en de eerste narcissen komen door, maar niet in het noorden van Nederland want daar gelden blijkbaar andere natuurwetten. Boven het plaatsje Drachten stapelen de donderwolken zich in rap tempo op. Er vliegen raafachtige vogels richting de kade en nestellen zich boven de welbekende discotheek Jennifeu & Malibu. Duisternis doemt op in de verte, iets zeer onheilspellends is op komst maar wat en waneer?
Headquarters, 4 april – Op 1 juli tussen 21:00 uur en 07:00 uur zal het historie rijke natuurgebied Bussloo in Voorst het futuristische en sinistere decor zijn voor het nieuwe en ruige nachtfestival Ground Zero ‘The Underground Night Gathering’. In totaal zullen 86 nationale en internationale artiesten aantreden, verdeeld over de acht verschillende stages waarvan maar liefst twee open-air.
Op 4 juni presenteert Nuclear Events , in samenwerking met De Orde van het Stalen Wiel, “Dungeons and Dragons”. Een compleet nieuw concept met ouderwets lekkere muziek, kortom, een sprookjesachtig goeie avond met een line-up waar je eng van wordt. Het pittoreske Middeleeuwse dorpje Dinxperlo zal volledig op z'n kop worden gezet, door middel van de dikste sounds en de vetste hardstyle en hardcore sets. Prepare for a magical, medieval evening!
Promo heeft inmiddels een indrukwekkende lijst van innoverende producties uitgebracht waarmee hij keer op keer vriend en vijand wist te verbazen. Op 12 mei presenteert hij officieel zijn nieuwe album "The Revolutionist" in de Melkweg te Amsterdam
29 april 2006
Midden-Limburg richt zich op Atomico
26 april 2006
Kinky Dreams: hét kinky lifestyle event van Nederland
Eerselcity.nl Summerparty
Rush classic Q-Nite
25 april 2006
Traction - Koninginnenacht
Technobabies
Filthy Filterz III – the AcidWars edition
Fryslân Rave, beuken in Friesland!
24 april 2006
Tegno –the hard edition-
23 april 2006
The Ruffneck Alliance - 23 september 2006
22 april 2006
Ook niks te doen op woensdagavond? Komt een kijkje nemen bij Bart Skils
21 april 2006
Koningin beslist dat het echte feest pas om 21.00 uur begint op koninginnedag
The real Erotic Pinkster Vibe
20 april 2006
Mood elevator - Bevrijdingsfestival afterparty
BOLD - Amsterdam’s Finest
20 dj’s op een gratis feest en 10 Years Bas & Ram
Static Queensday special in de 11
Techsupport - Techno in IJsselstein
19 april 2006
PickUp en Amsterdams Belang presenteren Oranje Noord
NDC1 presenteert: The Jump Factory in TDF
Defenz presenteert met trots line up Wicked City
17 april 2006
SledgeHammer - Promo vs. Outblast
16 april 2006
Pact - technofestival voor fijnproevers
LOS vrijdag 5 mei, "Who’s your daddy?"
14 april 2006
Solar Weekend op 5 & 6 augustus
Queensday Free Open Event 2006 te Gouda
13 april 2006
Exporny’s Revenge
12 april 2006
Eastside Underground presents Vecino invites op bevrijdingsdag 2006
Reng Deng Deng – The Evil Joker Bang
33 - Bass-D & Predator’s Birthday Crash
VIP-tickets Ground Zero - The Underground Night Gathering uitverkocht
Curaçao Beats Per Minute Tour 2006
11 april 2006
Eddie Halliwell vs Jugde Jules & Randy Katana @ Club Déjà Vu
Speedrazor on tour
10 april 2006
Defqon.1 Festival 2006 - Q-dance presenteert de Line-Up
Timetable Ghosttown
8 april 2006
Djax Label Night
Pixel special
Nachtplan invites Damian keane
7 april 2006
Earthquake - reincarnation tour 2006
6 april 2006
XXlerator Queensday
Hardcore4life terug in Outland
Maak er een goede vrijdag van!
Awarenezz the Q day Festival
5 april 2006
Hardjump in Outland
Trinity in Technoland Open Air 4
Anarchy & Kaos
4 april 2006
Line-up: UDC en Multigroove presents Ground Zero - The Underground Night Gathering
3 april 2006
Dungeons and Dragons in de Achterhoek Arena
Promo 'The Revolutionist' - Album release party