Partyflock
 
­ Nederland

Bedrocks’ Jonathan Lisle op Xtra Large meets The Sessions

anoniem gepubliceerd op
Bedrocks’ Jonathan Lisle op Xtra Large meets The Sessions
20 april 2006
Niemand minder dan de vooraanstaande Britse progressive dj Jonathan Lisle maakt op zaterdag 22 april zijn opwachting op XtraLarge meets The Sessions! Deze legende presenteerd hier zijn ‘Propaganda World Tour’ voor de aanstaande release van zijn eigen album op het Bedrock Breaks label. Na de eerste zeer geslaagde editie van 25 februari wordt dit een vervolg om naar uit te kijken! De eerste keer was een enorm succes en de complimenten waren niet van lucht! Samen besloten XL en The Sessions dat dit snel een vervolg moest krijgen. Houd deze datum vrij in je agenda want als Bedrock naar Amsterdam komt wordt het een feest om niet te vergeten.

Main Room
Op deze speciale avond wordt de grote zaal gehost door house-meester Emjay. Deze oud-Kremlin resident die net terug is uit de USA en momenteel vaker in het buitenland optreedt dan in Nederland, werkt momenteel samen met grootmeester Paul Oakenfold en brengt regelmatig uit op het beroemde label Perfecto. Emjay heeft verzekerd het dak van de XL er af te zullen draaien met zijn kaarsrechte hardcore beats. Maar dat niet alleen, want Spider, José & Stephen J. Kroos zullen laten horen waar Xtra Large voor staat! VIP-area
zal deze keer exclusief gehost worden door dj=Don Leo en PureJoy. Zeker geen onbekenden op menig feest en in menig partyforum en vooral twee enthousiaste ambassadeurs voor Xtra Large. Zij zullen je opvangen en begeleiden op het VIP-deck.

Kleine zaal: The Sessions & Propaganda Worldtour
Zaal twee wordt de hele avond gehost door C-Jay van The Sessions, die voor deze nacht een heel speciale gast heeft. Jonathan Lisle maakt zijn eerste debuut in Nederland vier jaar geleden, eveneens op The Sessions. Sindsdien werd hij ontdekt door de beroemde John Digweed en kreeg een residency op de befaamde Britse Bedrock parties. Inmiddels is hij A&R manager bij het Bedrock Breaks label waarop hij nu zijn eigen album lanceert. In de Lounge kun je een feestelijke sfeer verwachten als Pat C, Sven van Vuren, Bradbee, Jacco@Work en E-Manual de decks laten spinnen. De Belgische Pat C bijvoorbeeld staat onder andere bekend van de Chakra party en Parkzicht. Sven van Vuren is iemand die al sinds 1995 meedraait en overal het publiek weet te raken.

8 opmerkingen

mijn eerste keer!!!

dat gaat vet worden :D
De Belgische Pat C bijvoorbeeld staat onder andere bekend van de Chakra party en Parkzicht. Sven van Vuren is iemand die al sinds 1995 meedraait en overal het publiek weet te raken.

Moet volgens mij zijn
De Belgische Pat C bijvoorbeeld staat onder andere bekend van de Chakra party en Parkzicht. Sven van Vuren is DJ en mede Organisator van Chakra party iemand die al sinds 1995 meedraait en overal het publiek weet te raken.
Uitspraak van :bounce: Don Leo :bounce: op donderdag 20 april 2006 om 17:23:
Moet volgens mij zijn
De Belgische Pat C bijvoorbeeld staat onder andere bekend van de Chakra party en Parkzicht. Sven van Vuren is DJ en mede Organisator van Chakra party iemand die al sinds 1995 meedraait en overal het publiek weet te raken.

Goed gezien Don Leo:D
Maar hoe dan ook ze gaan er zeker een VET feestje van maken!!!
En ik doe mee :bounce:
:bounce: Pat C. in de XL jaaaa eindelijk wat n Combinatie is dat zeg,te lekker voor woorden gewoon :bounce:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Ja toch! Dit gaat een lekkertje worden, dat wil je niet weten!! Of wel natuurlijk maar dan het liefst uit eerste hand: vooraan bij t podium dus!

Heeej wat zie ik? Don Leo? Door Partyflock tot Dj verkozen? :D :D :D Oeh! Dat zullen wel hele sexy beats zijn dan... ;) :P
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
ja whoeh! ik heb nu al zin! dat word rondjes lopen door 3 zalen! Wil niks missen! :)
Dit wordt echt VET KNALLEN!!!!!!!!:bounce: