Partyflock
 
­ Nederland

Hardcore NRG Goes harder!

anoniem gepubliceerd op
Hardcore NRG Goes harder!
8 april 2006
FeestHardcore NRG · Goes harder
Datumzondag 16 april 2006
LocatieLivingroom
Na het succes in 2005 van de Hardcore NRG feesten met Korsakoff en Outblast is het 16 april alweer tijd voor een nieuwe editie van Hardcore NRG. De komende editie is de eerste editie van 2006 en zal gelijk de stempel zetten op de Hardcore NRG feesten voor dit jaar.

The Livingroom, heeft dit jaar al veel grote namen naar zich toegehaald, zo waren reeds eerder al Paul Elstak, Chicago Zone en The Playboyz achter de draaitafels van The The Livingroom te vinden.

D-Lizd Music, een geheel nieuwe speler in de markt, is een van de mede organisatoren van dit Hardcore evenement. Gezien het feit dat de jeugd tijdens de paasdagen zich nogal snel gaat vervelen en genoeg heeft van alle meubelboulevards, is ervoor gekozen om op 16 april (1ste paasdag) de nieuwe Hardcore NRG te organiseren.

Op deze avond zullen er 2 “grote” bekende uit de Hardcore Scène aanwezig zijn, de eerste is gelijk niet de kleinste en niemand minder dan Catscan, hij heeft al op veel grote hardcore feesten in Nederland gedraaid zoals Thunderdome 2004, Masters of Hardcore 10 years en A Nightmare in Rotterdam. Dit jaar staat hij op tevens op Sensation black. Tevens is Catscan een goede vriend van Outblast die op de vorige editie de sterren van de hemel draaide. De 2de dj zal de avond hard afsluiten, dit zal gebeuren door niemand minder dan Partyraiser. Deze voornamelijk Darkcore DJ zal er voor zorgen dat deze editie gekenmerkt wordt als de hardste editie tot nog toe. Hij draaid tevens op veel grote hardcore feesten zoals Masters of Hardcore en Hellraiser.

Naast deze 2 landelijk bekende dj’s zullen de 2 residents van de Hardcore NRG feesten natuurlijk niet ontbreken. Zo zal upcoming talent Wisdom back to back draaien met Tha Lizard, die één van de mensen is achter de succes formule.

angezien er bij de vorige 2 edities een ware run was op de deur wordt aangeraden deze avond op tijd aanwezig te zijn, zodat je niet teleurgesteld zult worden.

5 opmerkingen

 
DJ Wisdom !! :worship: Wordt een mooie afterparty van In Qontrol :P hahaha
 
of een pre-party voor Ghosttown :P Ik heb er in ieder geval zin aan :P
Wordt gegarandeerd knallen :bounce:

:kwijl: .. Partyraiser .. :kwijl:
jah das mooi GAS MET DIEJ ZOOI