Partyflock
 

Mood Elevator 14th floor
Oost, west, house best editie @ Inferno

gepubliceerd door , op
Mood Elevator 14th floor
13 november 2007
FeestMood elevator · Oost west, thuis best edition
Datumvrijdag 16 november 2007
LocatieInferno
Mood Elevator heeft de afgelopen jaren een heleboel leuks gedaan. Clubfeestjes op maat met toffe deejays uit binnen en buitenland. Een platform voor aanstormend talent en vaandeldrager voor muzikale diversiteit. Met een geweldige vaste achterban trekt het circus door het land. De laatste drie jaar is Mood Elevator ook nauw betrokken geweest bij de organisatie van misschien wel het gezelligste zomerfestival van Nederland: Have A Nice Day. De voorbereidingen voor de aankomende editie zijn nu al weer in volle gang. Plannen worden gesmeden, maar ach, zover is het nog lang niet.

Op het eerste gezicht is al dit georganiseer misschien niets bijzonders, maar toch zorgt Mood Elevator voor een bescheiden maar zeer welkome aanvulling in clubland. Na een twintigtal succesvolle events in gerenomeerde clubs als: 11, Paradiso, De Rechter, Simplon, Atak en Poema RAW bestaat er een solide basis waarop voort kan worden gebouwd. En dat zal dan ook zeer zeker gebeuren. Op zaterdag 17 November is er bijvoorbeeld een tweede Mood Elevator & Crackhouse op de legendarische Stubnitz. En ook vrijdag 18 januari kan alvast worden aangekondigd. Dan komt namelijk de roemruchte dj Koze naar Amsterdam tijdens een speciale “Mood Elevator invites Philpot records” avond in 11. Goede vooruitzichten, maar eerst iets anders.

Vrijdag 16 november is officieel omgedoopt tot “Stubnitzcrackhouse&moodelevatorpreparty”. Lokatie? Inferno. Plaats? Nijmegen. Je mag je afkomst niet verloochenen. En na een eerste uitverkochtte editie tijdens de Nijmeegse vierdaagse, is er nu een tweede gepland. Onder het motto, Oost, west, house best, kan er van 23.00 – 05.00 worden gerockt op de voltallige Mood Elevator bemanning. Dit wordt aangevuld met twee andere discotoppers. Namelijk “Uber Berliner” Steven Engelmann en het Nijmeegse supertalent Sennh die vanavond zijn live debuut maakt in Inferno! Ook het machtige Duitste label Traum is dat niet onopgemerkt gebleven. Het label dat de carrieres van o.a. Dominik Eulberg, Alex Under en Minilogue kickstartte heeft de Keizerstadjer voor 3 releases getekend. De eerste release is er iig al 1 om van te smullen en is een Traumrelease bij uitstek: zeer melodieus, flink experimenteel maar toch uitermate dansvloer vriendelijk. Sinds vorige week bij de betere platenzaken te verkrijgen en al laaiend enthousiast ontvangen door vele grootheden in de dance scene. Maak je borst dus maar nat!

In de toekomst zal Mood Elevator vier keer per jaar (incl. vierdaagse editie) terug keren naar Inferno. Het afgelopen jaar is deze gezellige club namelijk de aanstichter geweest van een ware boost voor de Nijmeegse vrijdag avond. Ondergrondse dansliefhebbers kunnen zich uitleven. Door vaste avonden als, Deeplay, Schmoov en Die Locomotive kan er wekelijks worden genoten van top deejays uit binnen en buitenland. Noem mensen als, James Talk, Dirt Crew, Estroe, Lauhaus,Bart Skils, Sandrien, Melon, Eric de Man, Aron Friedman, Carlos Valdes. Daarnaast blijkt de Inferno een perfecte broedplaats voor vers talent. Iets dat broed moet warm worden gehouden. Mood Elevator spreid daarom haar vleugels en komt met een warm avondje housemuziek waar de liefhebber zijn handen bij af kan likken.

7 opmerkingen

wil gaan...maar weet het nog niet zeker...
Werkzaam bij Stekker
jeuh! VET ZIN IN
Artiest {SHOWLIST artist 34182, 38944}
..maar ook zeker weer een top persbericht!!
Had graag willen gaan, maar ben het weekendje weg. Ook leuk, maar wel jammer om Mood Elevator weer in Nijmegen te missen!