Partyflock
 
­ Nederland

Begin het winteroffensief met ‘Trinity’ in het Stroomhuis

anoniem gepubliceerd op
Begin het winteroffensief met ‘Trinity’ in het Stroomhuis
2 november 2007
De wintertijd is ingegaan en het daglicht laat zich steeds verder verdringen door de kou. Hoogste tijd dus om het winteroffensief in te zetten. En waar kan dat beter dan in Eindhovens ouderwets gezellige Stroomhuis? Op 10 november zit je er dan ook warmpjes bij in het Stroomhuis als Zodiak Commune, Metatron en Adapter hun krachten bundelen. Nou ja, zitten... Stilstaan is er simpelweg niet bij als deze drie Eindhovense underground organisaties de handen ineen slaan om van Trinity een feest te maken waar de stoom van af komt.

Het Stroomhuis staat al sinds jaar en dag garant voor feest in de breedste zin van het woord. Eén keer fluisteren is meestal al voldoende om een grote schare fanatieke underground liefhebbers op de been te brengen voor een feest in deze roemruchte locatie. En in het Stroomhuisje krijgen ze altijd waar ze voor komen; een gemoedelijk sfeertje en muziek waar de echte liefhebber zijn hart bij kan ophalen. Trek je dansschoenen dus maar aan en laat je beenwarmers in de kast liggen, want ook tijdens Trinity is het weer freaken tot het zweet je uitbreekt!

Zodiak Commune zal voor het eerst sinds lange tijd weer eens flink thuis houden in de tunnel-achtige kelder van het Stroomhuis. Vierde deze organisatie eind oktober nog met veel toeters en bellen haar veertiende verjaardag in Dynamo, op 10 november keren ze terug naar de basis. Het belooft een explosieve nacht te worden als de bijtende Acid van Lamot (Zodiak Commune, Adapter), Saint (Zodiak Commune), Rick Angel (Zodiak Commune), D=p+cer (Zodiak Commune), Bor (Zodiak Commune, U-Niks) en Solid Decay LIVE (Zodiak Commune, Common Good) zich mengt met Techno in haar puurste vorm. Waan je terug in het tijdperk van lollies en gillende fluitjes, buttons en niet te vergeten de welkbekende Acieeeed smileys als de residenten van Zodiak Commune de putdeksels tot in de wijde omtrek omhoog laten komen.

Metatron zet de tweede zaal in het teken van de derde dimensie Octahedron, met alle bijbehorende vormen, kleuren en klanken. Er staat je hier dus weer een flinke dosis blacklights, backdrops en string-art van Flyboy, analoge projecties van Rorschach en Rorschach en een show van Food for Freaks te wachten. Ook laat Saint (Zodiak Commune) weer eens horen dat hij naast zijn voorliefde voor Acid en Techno, ook met passie een Goa en Psytrance set neer kan zetten en zal de Duitse Narrowmind Duitsland een nachtje komen overwinteren in het Stroomhuis. Metatron resident Liken (Metatron) mag hier natuurlijk niet ontbreken en vanuit Amsterdam wordt Metatron versterkt door de energieke Psytrance van Steven H*C (Namasté, Ozmali Records) die de nacht met een broeierige fusie van electronische en (semi-) accoustische elementen tot een hoogtepunt leidt.

Het is altijd weer een verrassing wat Adapter in haar borrelende potje op het vuur heeft staan. Nou weet je met iemand als Lamot (Zodiak Commune, Adapter) natuurlijk nooit wat hij gaat draaien, al is het wel altijd iets wat de echte liefhebbers weten te waarderen. Ekman (Adapter) zal waarschijnlijk verder experimenteren met zijn eigen visie op Electro, terwijl je van Zerotone (Adapter) een Industrial-achtig setje mag verwachten met hier en daar een vleugje Post Rock. Wat Ppoxx (Adapter) gaat brengen past in ieder geval niet in een bepaald hokje, maar vertoont Electronics-achtige neigingen waarbij het experimentele centraal staat. El Chi (Adapter) zal je tenslotte met een mix van Electronics, Dubtechno en IDM (en alles wat daar tussen past) naar het onbekende, maar zeker niet onbeminde, leiden. LXD TV zorgt onderweg voor bizzare visioenen en absurde gewaarwordingen.

Verwacht in het Stroomhuis dus geen bibberende benen en klapperende tanden, want met zo’n pittig feest kon de temperatuur hier nog wel eens aardig oplopen! Zorg in ieder geval dat je er op tijd bij bent, want er zijn maar 350 kaarten beschikbaar en er is geen voorverkoop. Kaartjes kosten slechts 8 Euro aan de deur.

Voor degenen die toch in de kou blijven staan of er simpelweg geen genoeg van kunnen krijgen is het een week later op 17 november weer raak in het Stroomhuis als Dommelvallei hier alle registers opentrekt met haar eigen interpretatie van het Winteroffensief.

6 opmerkingen

 
Vette lokatie (y) Zodiak en Metatron altijd goed :jaja:
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 3 november 2007 om 01:33:
Zodiak en Metatron altijd goed

Zeker weten, en Adapter maakt het helemaal af (Y)
Worden twee coole weken in één van de vetste locaties van Eindhoven! 8)
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 3 november 2007 om 01:33:
Vette lokatie

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 3 november 2007 om 01:33:
Zodiak en Metatron altijd goed

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 3 november 2007 om 02:16:
Eindhoven!

Weet ik weer waar ik volgende week naar toe kan :)

Andre doet het toch maar...
Zekah aanwezig
Echt zo zo zo zo zo ontzettend kut dat dit de 10e is :( Want ik kan die avond niet, had al wat mensen beloofd ze mee te nemen naar Houseqlassics. Echt heel erg jammer want dit gata zo'n onwijs vet feestje worden. Baal er echt van :(

Iedereen iig heel veel plezier, GOA en acid in het Stroomhuisje, dat kan alleen maar een hele dikke knaller worden! (l)
DJBOR
Artiest Bor
zo de plaatjes en cdee's weer uitgezocht word weer knallen:)
gr bor