Partyflock
 
foto D=p+cer
NaamSpencer Creemers
FunctieDJ
Geslachtman
Geboortedatum
Leeftijd45
HerkomstNederland
Genresacid, acidtechno, electro, techno
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud
Lid
partyflock D=p+cer (25 okt 2014)
Ook herkend als
  • Dispencer

Biografie

DJ D=p+cer (Spencer Creemers) began already with spinning records and organizing festivals in 1993, of which the real die-hards still can remember the Wei-parties and the 4-Trees-parties.

Uitgaansagenda D=p+cer

Laatste feest was op zaterdag 21 september 2019: Double Dutch, Hall of Fame, Tilburg

12 waarderingen

Manic
vette set gisteren! (Y)
HuMaNoID SyNdRoME
subliem!!!!!!!!
Jack Wax
Dit is gewoon een held - klaar... Dikke skills ook - veel respect voor deze DJ :respect:
Dj Delucxed
keep the music alive matey.­ en nice pica man.­ top dj en radio maker bij radio banzai.­ Word Up!!!
LaMot
heejj spens!!!! Heeeelle vette set op Fuck you were from Eindhoven!!
Gister gehoord bij Pro Techno, helemaal te gek :woop:
chinch­illa:d­ood:H4­L
mijn eerste psilo trip ontpopte zich mede dankzij jouw muziek haha (Q-day Ehv '06) super (Y)
Mislukt
Spencerr !! (Y) Heelemaaal top !! :D
Vai
Echt een toppertje, deze DJ!
chupacabra!
1 ding deze deejaaaaay ! is de king
UNDRGRND
:respect:
Swingingbaby
= is een megadj..echt :respect: zijn draaistijl vind ik super! (y) keep up the good work, Spenc! ;) (K)

5 opmerkingen

 
Op 12 augustus is het weer zover; de tiende editie van het gratis toegankelijke Ell Niño Festival op het Kerkplein in Ell. Dit jaar staat er op het podium tussen namen als Living on Stage, The Filthy Red Horse, SUB, T-bird Rhythm, Moss, het El Guapo Stuntteam een DJ die je hier niet zo snel zou verwachten... DJ D=P+Cer.

D=p+cer (Zodiak Commune) zit de laatste tijd bepaald niet stil. In 1999 begonnen als één van de leden van Underground Invasion, zette hij menig publiek naar zijn hand op de Techno feestjes die ze in het Zuiden des lands organiseerden. Nadat hij in 2003 resident-DJ bij Zodiak Commune werd, heeft het Acid-virus behoorlijk vat op hem gekregen. Daarnaast leidt hij tegenwoordig ook achter de schermen ook de productie van de Zodiak Commune feesten in goede banen. Naast feestjes organiseren, Acid en Techno heeft D=p+cer (Zodiak Commune) echter ook een voorliefde voor Electro, zoals hij eind vorig jaar in De Rechter in Eindhoven bewees tijdens Analogue Dialog van Zodiak Commune.

Als je denkt dat je dan alle uitspattingen van deze party-animal wel gehad hebt, kom je bedrogen uit. Op Ell Niño laat D=p+cer (Zodiak Commune) namelijk zien dat ook hij bepaald niet vies is van een stevig partijtje Chemical Beats en Bigbeat. De festivalgangers zullen dan ook blij verrast worden met een swingende set vol scheurende gitaren, hiphop-achtige beats, knetterende hihats en andere magische geluiden. Een beetje van D=p+cer (Zodiak Commune) en een beetje van acts als Chemical Brothers, Junkie XL en Fatboy slim zeg maar.

Meer informatie over het Ell Niño festival vind je op www.popell.nl.

bron: www.zodiakcommune.com

­
 
Nice :)

Uitspraak van verwijderd op woensdag 4 juli 2007 om 00:06:
De festivalgangers zullen dan ook blij verrast worden met een swingende set vol scheurende gitaren, hiphop-achtige beats, knetterende hihats en andere magische geluiden.­ Een beetje van D=­p+­cer (Zodiak Commune) en een beetje van acts als Chemical Brothers, Junkie XL en Fatboy slim zeg maar.­

De set is hier te downloaden (in 2 stukken van elk een uur)

http://www.mediafire.com/?ermfmsvtywm

http://www.mediafire.com/?0lmyjijf3nm

Grtz,

D=p+cer
DJ D=­p+­cer in...­ the C-mon &­ Kypski AfterpartyOp 1 december 2007 staat de Utrechtse formatie C-mon &­ Kypski in het culturele poppodium ‘De Azijnfabriek’ in Roermond.­ C-Mon &­ Kypski waren vorig jaar toch wel één van de hoogtepunten van zowel Pinkpop als het Bevrijdingsfestival en brengen een crossover van Rock, Dance, Funk en Hiphop.­ Hoe je het ook noemen wilt, één ding is zeker;­ C-mon &­ Kypski rockt en swingt als een tiet.­ Net als DJ D=­p+­cer (Zodiak Commune), die dan ook niet voor niks uitgekozen is om na hun optreden nog een knetterende Afterparty in De Azijnfabriek neer te zetten.­D=­p+­cer (Zodiak Commune) is een bezig baasje.­ In 1999 begonnen als één van de leden van Underground Invasion, zette hij menig zaal op zijn kop op de Techno feestjes die ze in het Zuiden des lands organiseerden.­ Nadat hij in 2003 resident-DJ bij Zodiak Commune werd, heeft het Acid-virus behoorlijk vat op hem gekregen.­ Tegenwoordig leidt hij daarnaast zelfs de productie achter de schermen van de Zodiak Commune feesten in goede banen.­ En naast feestjes organiseren, Acid en Techno heeft D=­p+­cer (Zodiak Commune) ook een voorliefde voor Electro, zoals hij eind oktober nogmaals bewees tijdens de veertiende verjaardag van Zodiak Commune in Dynamo te Eindhoven.­Als je denkt dat je dan wel zo ongeveer alles gehoord hebt van deze muzikale duizendpoot, dan zit je er goed naast.­ Na het optreden C-Mon &­ Kypski in de Azijnfabriek in Roermond laat D=­p+­cer (Zodiak Commune) op 1 december namelijk zien dat hij een stevig potje Chemical Beats en Bigbeat ook zeker kan waarderen.­ De concertgangers zullen dan ook blij verrast worden met een rockende set vol scheurende gitaren, hiphop-achtige beats, knetterende hihats en andere swingende geluiden.­ Een beetje van D=­p+­cer (Zodiak Commune) en een beetje van acts als The Prodigy, Eboman en Propellerheadz zeg maar.­
ik heb je gezien destijds in Ell, en je draaide top (Y). Ik hoop dat je vrijdag ook zo draait in Weert :)