Partyflock
 
­ Nederland

Anticlub start herfst clubtour op de Duitse Stubnitz boot

gepubliceerd door , op
Anticlub start herfst clubtour op de Duitse Stubnitz boot
14 oktober 2007
Het gaat goed met Anticlub. Na in begin september het binnenseizoen in underground sferen geopend te hebben met een zeer geslaagd loodsfeest (met speciale gast Stewart Walker) op het Strijp-S terrein in Eindhoven duikt Anticlub weer het clubcircuit in!

In drie weekenden binnen een tijdsbestek van een maand doet Anticlub vier verschillende lokaties in Nederland aan. De kick off voor deze tour vindt plaats op donderdag 18 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event op de Duitse Stubnitz boot. Deze ligt momenteel aangemeerd aan de NDSM Werf Oost in Amsterdam. Twee dagen later op zaterdag 20 oktober is het de beurt aan De Rechter op het Stratums-eind in Eindhoven waar de Dutch Design Week feestelijk geopend zal worden. Vervolgens zal na een kleine adempauze op zaterdag 17 november de kleine zaal van de Effenaar weer eens op zijn kop gezet worden en een week later sluit de Anticlub crew deze herfsttour af met een editie in 013 Tilburg op zaterdag 24 november.

Donderdag 18 oktober – MS Stubnitz, Amsterdam

Het motorschip Stubnitz ligt jaarlijks slechts een korte tijd in Nederland. Deze tot cultureel centrum en party-schip verbouwde boot heeft de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd met een aantal onvergetelijke evenementen. In deze traditie zal Anticlub ook voor een lange nacht met de beste electronische muziek van nu en toen zorgen.

Op deze eerste dag van het ADE barst het natuurlijk van de interessante alternatieven maar waar de meeste clubs hun deuren al om 03.00 of 04.00 sluiten en in enkele gevallen om uiterlijk 05.00 uur zal de Stubnitz zo goed als zeker deze nacht tot 07.00 uur open blijven. In het kader van het Amsterdam Dance Event zullen residents Gideon, MBC, Noes en Zaxxon alvast een voorproefje geven van hun in november te verschijnen vierde release op het Anticlub label; een sublabel van Lessismorecordings. Ook zullen bevriende DJ's als Steffi (Klakson), Jefferson (Outland Records), Burgemeister B, Dumas en Gustaf laten horen waarom Anticlub een inmiddels niet te missen onderdeel vormt van de Nederlandse dance scene. De visuals worden zoals altijd verzorgd door VJ Scally. Vanaf 23.00 uur tot in de vroege uurtjes zullen deze DJ's je meeslepen in een uitgekiende mix van techno, electro en minimal. Brabantse én Amsterdamse nachten zijn lang zullen we maar zeggen! In de andere ruimte heeft Stubnitz de nieuwste lichting Berlijnse DJ's uitgenodigd om met een divers muzikaal aanbod ook daar de voetjes van de vloer te krijgen. Hier draaien Manfried Tie, Didier LaBoutiqu, Chris Heller, Kotelett en Martin Zadak. Voor slechts tien Euro ben je verzekerd van een onvergetelijke avond en kan de MS Stubnitz drijvend gehouden worden.


Zaterdag 20 oktober – De Rechter, Eindhoven

Twee dagen na het feest op de Stubnitz hopen de heren weer een beetje uigerust te zijn voor de tweede etappe. Dan strijkt het Anticlub circus namelijk neer in de Eindhovense club De Rechter. Daar zal verspreid over de drie zalen het feest weer losbarsten. Deze editie van Anticlub is ook meteen het openingsfeest van de Dutch Design Week dat vanaf die dag weer in Eindhoven van start gaat.

In de eerste zaal zal een belangrijk deel van de avond ingevuld worden met een speciale back 2 back set van het Lessismorecordings label. Gideon zal met zijn compagnon MBC laten horen waarom zij met hun label inmiddels toonaangevend zijn in binnen- en buitenland. In deze ruimte waar diepe techno en minimal de boventoon voeren kun je ook nog genieten van sets van Belle en Paular. VJ Scally zorgt voor de beelden.

De tweede zaal staat in het teken van vooral wat rauwere techno. Als speciale gast hebben we voor deze ruimte Jan Liefhebber uitgenodigd. De voorman van Highland Beats is een internationaal graag geziene gast en zal samen met Zaxxon, Noes en Fillingk de avond naar een hoger plan tillen.
In de derde zaal kun je tenslotte genieten van de minimal house van DJ's Gustaf, Dumas en Mulder. Van 22.00 uur tot 04.00 uur is De Rechter geopend en voor het luttele bedrag van vijf Euro kun je je de hele avond uitleven.

Zaterdag 17 november – Effenaar, Eindhoven

Op zaterdag 17 november zal Anticlub in het teken staan van de release van de vierde 12" op het Anticlub label. Dit gebeurt natuurlijk in de thuishaven van het label: Eindhoven en wel in de Effenaar. Zowel Zaxxon als Noes maken hun debuut op het zwarte goud en zullen dit graag laten horen vanachter de draaitafels. Daarnaast zullen er tracks van Gringo Gomes en MBC te vinden zijn op deze plaat. Natuurlijk zullen ook zij niet ontbreken op deze release party. Burgemeister B en VJ Scally maken het geheel compleet om wederom voor een authentieke Anticlub party te zorgen.
De Effenaar is geopend van 22.00 tot 04.00 uur en de entree is slechts € 6,-.

Zaterdag 24 november – 013, Tilburg

Deze herfsttour wordt op zaterdag 24 november afgesloten met een Anticlub in de 013 te Tilburg. Vooruitgeschoven posten Alexis Tyrel en Zaxxon zijn in mei al eens polshoogte gaan nemen in de Tilburgse scene met een weergaloze back 2 back set in de Cul de Sac. Wie erbij was in deze uitpuilende tent weet waarom hij of zij deze avond zeker een kijkje moet komen nemen in de Batcave.
Naast bovengenoemde DJ's zullen Invite, Nicky Smodato en Tilburgse techno trots DJ Noes ook hun opwachting maken. Niemand anders dan onze favoriete VJ Scally zal weer voor de nodige visuele ondersteuning zorgen. De Batcave (013) is geopend van 23.00 tot 04.00 uur. De entreeprijs zal deze avond € 7,50 bedragen maar dan krijg je er wel een tweede feestje bij; de organisatie van Fckn Wckd zal met o.a. Fracture & Neptune uit Engeland en hun resident DJ’s John Doe en Kj3ld voor het nodige Drum ’n Bass geweld in de andere zaal zorgen.

5 opmerkingen

 
:o Anticlub komt helaas los!

Goed bezig!!! (Y)
 
Ok dan, goed bezig. Veel suc6 ermee.
Ga proberen er een keertje bij te zijn!
 
Uitspraak van verwijderd op zondag 14 oktober 2007 om 21:27:
Anticlub komt helaas los!

:bloos: Ik bedoelde dus "komt helemaal los!"

Vette locatie voor een vet feessie! :bounce: