Partyflock
 
­ Nederland

Na succes Pleasure Island klaar voor volgende Crazylandfeesten?

gepubliceerd door , op
Na succes Pleasure Island klaar voor volgende Crazylandfeesten?
13 augustus 2007
FeestIt's your B.I.T.C.H. · Holland's number one fetish party
Datumzaterdag 8 september 2007
LocatieNorth Sea Venue
FeestCrazyland · Jubileum party
Datumzaterdag 20 oktober 2007
LocatieHeineken Music Hall
Pleasure Island was een groot succes. Maarliefst vierduizend mensen meer dan vorig jaar hebben kunnen genieten van al het moois van dit festival. Het oude verlaten terrein, wat zo moeilijk was om er iets moois van te maken, was toch even heel erg perfect omgebouwd tot een sprookjesparadijs. Dj's hebben allemaal zeer goed gedraaid en een juiste sfeer neergezet. De film van Superfeesten is net een dag af en het is een mooie geworden! Een film die je moet zien! Bekijk deze film van bijna 9 minuten.

Mensen met een vip kaartje hadden de klacht dat ze weinig extra's voor 't geld kregen. Op Crazyland 20 oktober kun je er vanuit gaan dat alles klopt zoals dat 't altijd is geweest op alle Crazyland feesten. Pleasure Island duurt weer een jaar voordat het gehouden wordt, maar Crazyland in de Heineken Music Hall Amsterdam is er al over 2 maanden.

Crazyland Jubileum Party
Dit is een party die je echt niet mag missen! Ben je ooit op een Crazyland, h20, BITCH of Pleasure Island party geweest? Dan is dit een grote reunie van al die feesten daarvoor. De 100.000 ste bezoeker zal binnenwandelen in de Heineken Music Hall en het bestaat tevens al weer 8 jaar! Acht jaar geleden is de Crazyland organisatie begonnen in club Tropicana met zo´n 1500 mensen. 20 Oktober verwachten zij 5500 superleuke partymensen van toen en van nu. Ze zullen alles uit de kast trekken om het mooi en sfeervol te maken. Zo zal de organisatie bubbelbaden, hangende kooien, vuurwerk, lasers, luchtacrobatenshows, champagnebad en het draaiende danspodium weer uit de kast trekken. De Heineken Music Hall is een nummer één lokatie en de feesten van Crazyland zijn ook onder de nummer één feesten te plaatsen. Ongekend is altijd de sfeer en de mensen die er altijd alles aan doen om er speciaal uit te zien. De dresscode deze keer is Black&Diamonds en mensen die niet in het zwart komen zullen geweigerd worden door de doorbitch. 20 Oktober wordt een grote happening en dat zullen ze laten zien ook. Zet dit feest in je agenda: Crazyland.

Vind je 20 oktober nog wel even iets te ver? Durf jij naar een echt ondeugend feestje te gaan? De organisatie heeft dan wel iets heel leuks en spannends voor iedereen die van stoute feestjes houdt. B.I.T.C.H is de naam en het feest wordt gehouden op de Hemkade 8 september 2007. Dat is al over een maand. Het is een zeer ondeugend fetish feest en het is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot het grootste fetish feest van Nederland. Iedere editie komen ruim 3000 mensen in het lak, leer, rubber, latex, pvc, uniform, metal en plastic om te genieten van een sexy, relaxte en ondeugende sfeer in de Hemkade. Jij kan er ook bij zijn! Kaarten zijn te koop via Ticketbox.

Het is een feest waar ouderen en jongeren in goede harmonie een superfeest neerzetten. Want diegene die een feest laat slagen ben jij! Heb je ooit wel eens van het feest gehoord maar durf je nog niet echt, omdat je totaal niet weet wat je kan verwachten? Voor die mensen is er een heel erg leuk promo filmpje. Het is absoluut de moeite waard. Voor alle filmpjes en foto's en andere informatie over B.I.T.C.H , Crazyland, H20, Pleasure Island, Booming sexy new years vibe en Pinkster vibe kijk je op www.crazyland.org

11 opmerkingen

 
Zo ik weet gelijk wat ik ga doen met me verjaardag.. naar BITCH :JAJA:
Wij zijn nu alweer voor de 3e keer van de partij. Heerlijk feest en een super sfeer!!!! See you at BITCH!!!!
 
geweldig ikke vier me verjaardag bij het jubileum hahahah word weer geweldig !!!
Bitch mis ik nooit Ja eene keer gemist ik was erg ziek toen
Nee Bitch is de party voor mij ... See you on Bitch party
Every body
Party Greetzz van Rynho
Netjes :)
Zin in beiden :P

Keep up the good work (y)
Dan zal ik ook mijn mijn verjaardag komen vieren op de bitch. Ben niet de enigste zo te lezen. :cheer:
 
:banana:
Super feestjes!!
Heb zin in allebei :woep:
Eindelijk weer een goed feest in de Heineken Music Hal :cheer: :banana: :lol:

Ik zal er weer bij zijn!
(K)
 
ziet er wel goed uit !
GA IK ZEKER HEEN !!!! ALTIJD TOP DIE FEESTEN.....

LATERSSSSSSS

GR HARRY