Partyflock
 
­ Nederland

Happy Dayzz presents a Booming New Season

gepubliceerd door , op
Het zomerseizoen is nog steeds in volle gang en er zijn nog een paar festivals te gaan. Iedereen heeft kunnen genieten van belachelijk dikke line-ups en al je favoriete artiesten bij elkaar. Feesten met duizenden mensen, sexy dansers, dope dj’s, meesterlijke mc’s, lichtshows en verassingen. We hebben geknald op het strand, in de HMH en nog veel meer prachtige locaties, maar wat gebeurd er eigenlijk na de zomer? Moet je dan echt terug naar je stamkroeg of de plaatselijke discotheek om te luisteren naar dezelfde mensen als het jaar daarvoor? HELL NO!

Het nieuwe clubseizoen staat te wachten om de hoek en HappydayZZ belooft je dat het net zo hard gaat worden als de zomer. Zij maken geen compromissen en zetten de zomertrend door tot diep in de winter en ver daarna. HappyDayzz presents a Booming New Season met een openingsfeest dat je zal laten watertanden en dat terwijl het maar een voorproefje is van al het moois wat je dit jaar mag verwachten.

Met drie zalen overgoten met talent en sterren zul je niks tekort durven komen. Er is voor ieder wat wils met een perfecte mix van electro, hardtrance, hardhouse, trance en club vibes. De line-up is enorm en je wordt niet langer in spanning gehouden...

De Main Room is waar het spectakel is met het over-de-top geluidssysteem die door je hele lijf zal dreunen, de nieuwe verlichting die je mond open laat staan en entertainment uit je stoutste dromen die je de dag erna zeker nog wel zal herinneren. Alsof dat niet genoeg is vind je daar ook nog eens de sounds van Alberto V, Artento Divini, Bart Claessen, Iwan, Jurgen, MEM, Michael Dieters, Mike S, Mr. X-Qlusive, Pat C, Spider en Tremenda

Area 2 is de Oldschool Classics zaal, waar je de heerlijke oldschool sounds gaat vinden die je overal mist en om dit heerlijke gevoel terug te brengen is ook de top uitgenodigd. Deze area is natuurlijk open voor iedereen maar is mede ontstaan door de liefde van HappydayZZ' vrienden uit het zuiden die ze graag op deze feestelijke avond wederom mogen ontvangen. Hier vind je de klassiekers van Bass-D, The Darkraver, Francois, Rob & MC Joe, Scott Marten en Stanton.

In de Charizzma zaal vind je de lekkerste beats van de meesters, degenen die je oordokter je voorschrijft, want na meerdere succesvolle feesten te hebben gegeven in het Almere Events Centre is net nu de 1ste keer dat Charizzma buiten Almere een zaal host. En niet zomaar eentje… Op verzoek van HappydayZZ zullen zij een zaal hosten met de resident DJ's van Charizzma en een gast dj: Bas Klanderman. El Toro, Eric van Kleef en José

Sluit je ogen en plaats dit in een splinternieuwe HappydayZZ met een gloednieuw booming sound systeem, een nieuwe aankleding en een geheel nieuwe middenzaal, de vetste lichtshows, de mooiste dansers en niet te vergeten hetzelfde oude en vertrouwde heerlijke sfeertje die daar is en je bent compleet. Er is ook hard gewerkt aan een upgrade van de barren en het assortiment aan drank is flink uitgebreid om aan al je wensen te voldoen, natuurlijk kan je nog altijd je favortiete drankje bestellen dat ze al hadden maar naast de dj’s zorgen de bartenders nu ook voor de heerlijkste mixen. Op het vernieuwde chillplein kun je genieten van de optimale service van de bartenders met de nieuwe bottle-service. Hier kun je lekker loungen met al je vrienden aan een tafel onder het genot van je favoriete fles spraakwater met overheerlijk fruit of een ander hapje naar keuze. In de heerlijke luxe banken kun je even bijkomen van het fantastische feestje om je heen zonder dat je het gevoel hebt dat je iets mist. Uiteraard worden hier ook de lekkerste cocktails geserveerd om je tong te strelen. Door de nauwe samenwerking met Red Bull, Bacardi en Diageo zal elk feestje weer zijn eigen speciale aanbiedingen krijgen dus kijk voor meer informatie of eventuele reserveringen op www.happydayzz.nl en click op F&B (Food & Beverages).

Dat de opening dik word is duidelijk, maar ze lichten nog een tip van de sluier op voor je. In het nieuwe seizoen mag je de vetste feesten van de leukste organisaties verwachten en we zullen alvast enkele namen noemen… Spirit of the Drums, Erotic Sensitive, Unique, BLiSS Deluxe, OldskoolClassics zijn er nog maar een paar!

Het hele seizoen rammen we propvol met entertainment, shows glitter & glamour en niets is te gek. Je kunt al je favoriete dj’s verwachten en zelfs de onverwachte dj’s komen langs… Hou je ogen open voor ‘s werelds meest geliefde housedier. Felix da Housecat komt namelijk ook even langs dit seizoen voor een koekje en een gezellig kopje beats. Er is een nieuwe parkeerplaats aangelegd aan de overkant dus komt allen!

Vanaf Zaterdag 28 Juli start de EarlyBird actie voor de opening van A Booming New Season. Voor alle vroege vogels en slimmeriken zijn er nu kaarten verkrijgbaar voor maar €15,00 en op 1 kaart kunnen 2 personen naar binnen! Eigenlijk kost het je dan maar €7,50 p.p.! Je kunt ook doorgaan voor de felbegeerde VIP kaarten, want voor deze kaarten geldt dezelfde actie! Wees er wel snel bij want de actie loopt t/m 11 Augustus. Haal je kaarten dus snel bij www.Ticketbox.nl!

Klaar voor de start?
Line up:
Alberto V
Artento Divini
Bart Claessen
Iwan
Jurgen
MEM
Michael Dieters
Mike S
Mr. X-Qlusive
Pat C
Spider
Tremenda

Bass-D
The Darkraver
Francois
Rob & MC Joe
Scott Marten
Stanton

Bas Klanderman
El Toro
Eric van Kleef
José

23 opmerkingen

Werkzaam bij IVE-events
Artiest Iwan
Dit wordt echt een VET begin van het nieuwe PARTY seizoen !!!!

Jij komt toch ook???
Zit ik psies n dag in me nieuwe appartement bouw ik me eige feesie :woep:
Vond het al goedkoop hierboven.... euro 15.00? Neem aan dat dat niet klopt, als je naar ticketbox gaat, is het 17.50 per persoon.. dus?
laatste aanpassing
Uitspraak van 'Ace' op dinsdag 7 augustus 2007 om 13:02:
Zit ik psies n dag in me nieuwe appartement bouw ik me eige feesie

Kan je beter eerst hier heen gaan, en dan de after in je eigen appartement.
Das dubbel feest lijkt me ;-)
laatste aanpassing
Uitspraak van m i Q e op dinsdag 7 augustus 2007 om 14:20:
Kan je beter eerst hier heen gaan, en dan de after in je eigen appartement.

Je brengt me nog is op goede ideeen ;)
 
goeie line up :)
is op de kaart aangegeven dat t een early bird kaart is dan als je die voor 11 aug bij ticketbox besteld?

wat krijg je voor VIP?

word weer een lekker feestje!!
 
Meld je nu aan voor deze spetterende openingparty en maak kans op een gehele avond gratis stappen..

Voor vragen kan je mailen naar info@happydayzz.nl
Nu al zin in :bounce:

zekers present......
 
Ladies.... Lets Go
Jammer dat er altijd dezelfde dj's draaien,feestjes zijn leuk daar maar zou er ook wel eens een minimal/electro area bij willen.
Zou het helemaal compleet zijn!
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Uitspraak van DJ-IWAN op dinsdag 7 augustus 2007 om 12:57:
Dit wordt echt een VET begin van het nieuwe PARTY seizoen !!!!

Jij komt toch ook???

Tuurlijk zijn we erbij!
zeker aanwezig, wordt steeds leuker daar:yes:

ben benieuwd, komen wel een hoop dj's die ik nog nooit gehoord heb.

Tot de 1ste, en waarschijnlijk ook de 11de augustus:P
 
Lijkt me weer een leuk feest!
Wordt weer knallen als vanouds!
Dat wordt knallen :P

Neem deze keer m'n lieve vrouw maar weer eens mee naar de mooiste locatie onder Utreg:P
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 7 augustus 2007 om 15:57:
Ladies.... Lets Go

And Gentleman too !!! ;)
 
DIT WORD EEN SUPER PARTY VETTE LINE UP LEKKER KNALLEN !!!!!!
 
Uitspraak van DJ-IWAN op dinsdag 7 augustus 2007 om 12:57:
Jij komt toch ook???

:yes:
 
Werkzaam bij Bi-Rotic
dýt word een knallerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............
he he word weer ouderwets party time hoop weer op veeeeeel oude en nieuwe bekende
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Ben er helemaal klaar voor! Ben heel benieuwd wat t nieuwe seizoen allemaal voor moois gaat brengen... En natuurlijk ook hoe de Happy Dayzz erop is vooruit gegaan na de restyling!

Vond het al n vette tent, dus nu zal het wel helemaal top zijn!

Kunnen we al aftellen? :P :P :)
 
hophop dat wordt weer knallen...........kan niet wachten
dit wordt zeker knallen..........