Partyflock
 

5 Years of Xtra Large: Xtra Xtra Large Reunion

gepubliceerd door , op
5 Years of Xtra Large: Xtra Xtra Large Reunion
25 juni 2007
Feesten om nooit te vergeten, dat waren ze allemaal bij Xtra Large. In november alweer vijf jaar vol met de beste en gekste feesten, dat mag gevierd worden. Daarom viert Xtra Xtra Large Reunion op 17 november haar vijfde anniversary en haar eerste jubileum in de North Sea Venue in Zaandam. Het wordt het gekste, wildste, mooiste en dikste feest dat Xtra Large ooit heeft neergezet, dus bereidt je maar vast voor! Zoals veel van jullie weten zijn dit dé ultieme Clubbing Nights.

Vijf jaar feesten, ervaringen, herinneringen en muzikaal genot komen nu in één avond aan je voorbij. Het feest kan nu al voor je beginnen: heb je dit feest in je agenda staan dan doe je mee met de eerste VIP jubileum-actie voor Xtra Xtra Large Reunion en maak je kans op 10x2 VIP tickets! Via Partyflock zullen in de zomer 15 mensen willekeurig uit de agenda worden gekozen die VIP-entrance winnen op 17 november in de North Sea Venue (Hemkade) in Zaandam. De VIP zal deze keer Xtra luxe aangekleed zijn.

Je weet dat het de wildste feesten in de North Sea Venue zijn, de feesten van Xtra Large. Herinner je maar aan het gekkehuis dat het vorig jaar was op 11 november 2006. Jullie kwamen allemaal naar de North Sea Venue en samen werd de sfeer van Xtra Large daar eigenlijk nog overtroffen. Iedereen genoot van begin tot eind en Xtra Large had zichzelf overtroffen met visuals, ultramoderne LED-lightshows, decors, shows, freaky acts en muziek. Even herinneringen ophalen? Kijk maar naar wat foto’s uit het album bij dit feest:




Daar krijg je wel zin van! Voor Xtra Large kan het niet snel genoeg november zijn. Natuurlijk geven zij onder de naam Nachtboetiek eerst nog een aantal spetters van feesten in de zomermaanden. Zoals Unique Sexy City Meets Salinas Sundance op 8 juli in Scheveningen, The First XXL op 6 oktober in de Lexion en twee keer Erotic Festival Vibe, op 15 september in de Lexion en op 3 november in de Happy Dayzz. Maar op 17 November wordt alles op alles gezet, wordt het onderste uit de kast gehaald en het uiterste gevergd van de creativiteit. Xtra Xtra Large Reunion – 5yr Jubileum wordt het hoogtepunt van het jaar!

Over de line-up kan nog niet veel gezegd worden, maar ga er maar van uit dat je de beste, lekkerste en grootste namen uit de afgelopen vijf jaar Xtra Large aan je voorbij zal zien komen. In vijf zalen komen alle stijlen voorbij die je kent van deze feesten: classics, club, electro, funk, groove, hardhouse, hardstyle, hardtrance, house, jump, progressive, techhouse, techno en trance. Natuurlijk in zalen die zijn voorzien van maximaal geluid (105 Db) en licht, vette laser- en LED-visuals en VJ-projectieschermen. De allernieuwste snufjes en de vetste effecten worden gebruikt om een ultieme Xtra Xtra Large Reunion sfeer neer te zetten voor jullie.
Ook andere aspecten worden goed verzorgd en daardoor kun je genieten van vers fruit, verfrissende ijsjes en lollies, danskooien, massagetafels, kleding- en accessoire-stands, spetterende en unieke shows en nog veel meer. Nachtboetiek pakt vol uit op dit eerste jubileum.

Heb je de smaak al te pakken? Doe dan mee met de agenda actie voor 10x2 VIP-tickets door dit feest in je agenda te zetten. Houd het nieuws goed in de gaten, want in de komende maanden komen er nog een paar fantastische win-acties voor jullie waar je aan mee kunt doen. Vijf jaar maximaal feest samengevat in 1 nacht, zaterdag 17 november in de North Sea Venue is het tijd voor het eerste jubileum: Xtra Large presents Xtra Xtra Large Reunion!

Early Bird tickets voor The First XXL 6 oktober en Erotic Festival Vibe 15 september in de Lexion zijn nu verkrijgbaar voor de helft van de prijs bij Ticketbox. Wees er op tijd bij voordat ze zijn uitverkocht.

12 opmerkingen

Yeahhhhh.... ikkuh doe mee!! :bounce: mijn eerste stapjes in clublife
liggen bij XL ... :bloos:
Okay.. ik ben een laatbloeier.. was al over de 14 toen ik hier heen ging O:) (Marcanti)

Maarrrr, deze ga ik eg niet missen.. wordt weer supergezellig! :bounce:
laatste aanpassing
*aanwezig* :banana:
dat word weer KNALLUH met die spider en consorten,

cker van de party!!!!!!!!!!
Uitspraak van Venusss op maandag 25 juni 2007 om 17:38:
*aanwezig*

+ moi= :banana::banana:
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
Het gaat mooier worden als vorig jaar! :):):)
 
nachtdienst altijd super feesten:jaja:
Dit word helemaal geweldig!! :D:D:D

:cheer:
Uitspraak van Les! op maandag 25 juni 2007 om 22:40:
+ moi=

hehe.. ja hoor Les, hier gaan we eg weer allemaal naar toe :bounce:


Uitspraak van Sushi Suzy op maandag 25 juni 2007 om 22:47:
Het gaat mooier worden als vorig jaar!

ik ook, ik ook :roflol:
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Uitspraak van Sushi Suzy op maandag 25 juni 2007 om 22:47:
Het gaat mooier worden als vorig jaar!

Weet wel watje zegt he...vorig jaar vond k het al superz!!

Hmm ben benieuwd.....

Maar t zal wel zo zijn!
laatste aanpassing
 




mooie foto :)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 26 juni 2007 om 20:40:
mooie foto

hahaha.. is ook wel een weergave van de mooie mensen die er komen.. :yes:

het beste uit partyland zeg maar (y) dus ben er ckerzz bij :lol:
zo'n beetjuh als.. uh.. de uitzondering die de regel bevestigd O:)
laatste aanpassing
 
*ook aanwezig...off course...

:banana: