Partyflock
 
­ Nederland

Subliminal - Erick Morillo

gepubliceerd door , op
Subliminal - Erick Morillo
30 maart 2007
FeestSubliminal Sessions · Erick Morillo
Datumvrijdag 25 mei 2007
LocatieMaassilo Site
Altijd in een jaar heb je een aantal feesten waar je gewoon bij MOET zijn. Een aantal feesten die je gewoon NIET wilt missen. Misschien ligt het aan de locatie; misschien ligt het aan de mensen die er gaan komen, maar vaak ligt het toch wel aan die ene DJ die komt. Vrijdag 25 mei is de Maassilote Rotterdam in ieder geval de locatie waar je bij MOET zijn. En die ene dj die komt speciaal voor ons uit Amerika overgevlogen om zijn bizarre, waanzinnige, legendarische en onovertroffen set van 3 november vorig jaar te doen herleven en de tot zomer omgetoverde Maassilo op zijn heipalen doet beven. De koning van de house, de leeuw uit de jungle, de kleine colombiaan die de kippenvellen op onze armen gaat brengen, ons mee zal sleuren in de diepte van zijn set, de hoogtepunten nog meer laat knallen met zijn heerlijke breaks, de man die je maar met 1 woord kan omschrijven: Subliminal ....>> Erick Morillo!

Hoe kun je een feest overtreffen waar iedereen het jaren na dato nog steeds over heeft? Simpel... Dan moet je het beter doen dan de vorige editie. Organisatie Fullhouse Events heeft zijn sterke punten omhoog geschroefd voor de volgende editie op vrijdag 25 mei. De toen uitmuntende visuals van de vjs op de grote LCD-schermen zullen deze keer nog mooier worden en je ogen laten verblinden. Het decor dat de vorige editie in de vorm van witte engelenvleugels was, zal je dit keer nog meer doen verbazen met een nieuwe uitmuntende design look. Het geluid zal dit keer nog beter, nog harder, nog sneller, nog frisser, nog zuiverder en nog meer met gevoel in je oren gaan klinken!

Om de bezoekers nog meer impuls en nog meer kippenvel te bezorgen heeft de organisatie een dijk van een line up uitgezocht. Naast Erick Morillo komt er een leger van sterke en grote djs op je af en dan denken we aan de militairen die represent staan aan een aardbeving die de schaal van richter doen laten schrikken: Erick E en ROOG! Onze jonge honden Benny Rodrigues en Baggi Begovic; de summer sounds of Ricky Rivaro en de man van de sublieme opwarmronde Chris Rox en niet te vergeten de kings of the latino vibe: D-Rashid en Gregor Salto.

Van Fullhouse Events zijn we gewend dat ze ook nieuwe namen de kans geven zich te bewijzen op hun feesten. Nieuw op dit feest zijn Virgil Delion en dj=Marcella] en kunnen we daarom ook als nieuwe djs sluiten in onze armen voor deze editie. Sidney Samson en Tony Cha Cha zorgen samen met een back 2 back set voor een lekkere sexy set onder de naam 033. Ook verwelkomen we in de familie The Foortman aka Lucien Foort. De Rotterdammer draait al jaren mee op hoog niveau en vult met zijn internationale top ervaring de avond perfect aan.

"Rotterdam.....I love you" waren de gemeende woorden die tot ons kwamen vanuit Erick Morillo zijn grote sublieme hart. "I love this warehouse feeling" en "Shall we going on till 8 0'clock in mooooorning" waren een van de laatste kreten die Erick Morillo sprak tot onze beste en mooiste feestgangers in de Maassilo ooit! Bij wie zitten deze legendarische woorden van 3 november 2006 niet meer in zijn gedachten? Al weet je het wel, ook al ben je het vergeten, 25 mei is het tijd voor een herhaling. De zomer is dan zeer dichtbij en wil je echt het gevoel van de Pacha in je hart sluiten zorg dan zeker dat je deze nu al historische nacht niet kan, mag en zal missen...

Een herhaling die nog beter wordt. Liefde, passie, Ibiza, Pacha, Erick Morillo en Subliminal zijn de kernwoorden voor dit vette feest... Het gaat overtroffen worden... Het gaat subliem worden... Subliminal is een feit... Erick Morillo is een feit...!

Voorverkoop voor deze onvergetelijke nacht start zaterdag 31 maart bij alle ticketbox outlets, www.ticketbox.nl

BIG LOVE!

13 opmerkingen

 
:bounce::respect: Erick Morillo :respect::bounce:
kreeg weer een flashback naar Happydayzz

http://www.filmpjes.nl/assets/play/%2015923


:yes: :bounce: :bounce: :bounce:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1551, 1763}
Artiest {SHOWLIST artist 27046, 80649}
ooei ja, met dat in ons achterhoofd, doen we het gewoon nog een keertje :D (gewoon?, helemaal niet gewoontjes, haha)
Kut :@ heb die week erna belangrijke tentamens :O
ik wacht nog een paar maandjes...ga in augustus wel naar sub. in de pacha op ibiza :yes:
 
ja ja ja daar gaan we heen !!!!
Subliminal...tot 2001 was het leuk... :(
 
Vond het feest vorige keer niet echt geweldig in de Maassilo, m'n avond was wel super vet (Y)
 
maar eens een kijkje gaan nemen.. :yes:
 
beetje ver, jammer :)
 
Uitspraak van MellowM op vrijdag 30 maart 2007 om 23:19:
kreeg weer een flashback naar Happydayzz

http://www.filmpjes.nl/assets/play/%2015923

Daar was ik ook bij. Te gekke avond was dat. :bounce:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 4 april 2007 om 12:38:
Uitspraak van MellowM op vrijdag 30 maart 2007 om 23:19:
kreeg weer een flashback naar Happydayzz

http://www.filmpjes.nl/assets/play/%2015923

Daar was ik ook bij. Te gekke avond was dat.

inderdaad ouwe