Partyflock
 
­ Nederland

Fubar - Funked up beyond all recognition

gepubliceerd door , op
Fubar - Funked up beyond all recognition
14 december 2006
De havenstad zal de avond voor oud & nieuw op z'n grondvesten schudden! Speciaal voor alle feestgangers die geen zin hebben om de avond voorafgaand aan de jaarwisseling thuis achter de geraniums te zitten, opent Rotterdam die zaterdag haar deuren. De Rotterdamse organisatie Buddha Unit, bekend van succesvolle concepten als 'Je weet toch!', 'Rehab' en het 'Brandend Zand Festival', presenteert dan met gepaste trots de aftrap van haar nieuwe avond "Fubar".

De sfeervolle club langs de oevers van de Maas zal voor de gelegenheid worden omgetoverd tot een speeltuin voor de zintuigen. Bezoekers kunnen de gehele nacht genieten van vooruitstrevende muziek, prikkelende visuals en futuristische installaties. De organisatie heeft twee bijzondere primeurs voor de stad Rotterdam in petto; allereerst zal de Amerikaan Dan Curtin voor het eerst in Rotterdam achter de decks plaatsnemen. Hij is reeds vanaf het begin van de jaren '90 actief als DJ en producer, maar weet zichzelf steeds weer op de voorgrond van toonaangevende artiesten te plaatsen. Door zijn stevige bombastische tech-house en minimal wordt stilstaan op de dansvloer een onmogelijke opgave! Naast de veteraan Dan Curtin zal de uit Duitsland afkomstige S-Max zijn opwachting maken. Met eigenzinnige releases op toonaangevende labels als '7th City' en 'Telegraph' en natuurlijk zijn eigen imprint 'Boogizm', heeft S-Max de afgelopen jaren furore gemaakt in party land. Zijn DJ sets zijn een goede afspiegeling van zijn brede muzikale smaak; verwacht een swingende mix van click house, funk en old-school electro. Dit zal de eerste keer zijn dat S-Max in Nederland te horen is! Het razendsnel opkomende Rotterdamse duo KRY & Steven Pieters zullen met hun warme hypnotiserende house de grote zaal in stijl opwarmen.

De cocktail bar zal het domein zijn van drie heren die het afgelopen jaar menig dansvloer onveilig hebben gemaakt. Aron Friedman (Mono, Traffic), Brent Roozendaal (Mood Enineering) en Hilbert in Hifi (Sound Architecture, Hifi) zijn naast uitmuntende DJ's ook nog feestbeesten van het eerste uur, en staan te popelen om het Rotterdamse publiek flink te laten zweten. Tussen de danspasjes door krijgen de bezoekers van Fubar de gelegenheid om even op krachten te komen in een speciale lounge capsule. Daarnaast kan er Tetris gespeeld worden op een groot scherm en onbeperkt gebeld worden naar andere bezoekers van het feest door middel van een speciale telefoon installatie verzorgd door de 'Media Ontwerpers'.

Alle ingrediënten voor een memorabel feest zullen dus aanwezig zijn, en de organisatie hoopt jullie dan ook de zaterdag voor oud & nieuw te mogen verwelkomen in Rotterdam!

3 opmerkingen

Een en al gezelligheid :cheer:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
flubbar de fubar :)
Wist niet dak een feessie gaf???

(y)