Partyflock
 
­ Nederland

F*ckers zet naast Rotterdam ook Zoetermeer weer in vuur en vlam

anoniem gepubliceerd op
F*ckers zet naast Rotterdam ook Zoetermeer weer in vuur en vlam
25 augustus 2006
F*ckers! zal haar thuishaven in Zoetermeer niet vergeten en ook Club Estupendo Plaza deze nazomer weer aandoen met de populaire clubnight F*ckers!. Hittegolven, Festivals en andere zomerse attracties deden u het Zoetermeerse indoor uitgaansleven vergeten. Vanaf 8 september zal F*ckers! weer elke 2 maanden de vrijdagen in Estupendo Plaza opvullen met de lekkerste eclectic house tunes in één wervelende supermix. Nederlandse DJ-grootheden, en upcoming talents hebben de touwtjes in handen, en zullen jou tot een extase van genot lijden. In een mix van eclectic latin house, zullen de DJ’s iedereen los laten gaan, en een super atmosfeer neerzetten. F*ckers! neemt actualiteiten op de hak en zal met een knipoog genomen moeten worden. Be prepared for the wildest nights of this summer!

F*ckers! Rotterdam
The beat goes on.. Na een supercrowdy editie in de Rotterdamse megaclub Outland, gaat F*ckers! verder. De sfeer, de mensen, de locatie, het decor, het prikkelende entertainment, de visuals, het loepzuivere geluid en natuurlijk niemand minder dan Erick E, Billy the Klit, Dominique Base, Marc Benjamin, multi talent Bryan Dalton en MC Stretch maakte deze editie tot een memorabele avond die menig clubber zal blijven heugen. Houd de party communities scherp in de gaten voor de volgende F*ckers! editie in Rotterdam!

F*ckers! Zoetermeer – After sun
Smeer je verbrande huid in met een lekkere after sun. Vergeet deze echter niet uit te smeren.. verkeerde conclusies worden immers snel getrokken. Gooi die strandstoel terug de strandtent in, veeg het zand van je voeten, fleur jezelf op met je beste outfit en join the F*ckers! After Sun party in Club Estupendo Plaza.

F*ckers! staat voor eigenwijs, vernieuwend, sexy, tasty en vooral hele lekkere dirty en sleazy eclectic muziek.Kan je die zomerhits over ananassen en toppertjes, en bepaalde Scandinavische boten ook niet meer aanhoren? Kom dan lekker afteren op F*ckers! AfterSun. Laat je verbrande oren bijkomen door de lekkerste latin mixes, house en electro tracks. Just let yourself go into a new dimension of clubbing! Welcome to the world where the crowd is the king! Welcome to F*ckers!

Dominique Base (resident van de Sundays beachclub op het Zwarte Pad) zal uw pijn verzachten en u verassen met een knalset waar je U tegen zegt. Deze DJ laat je de nieuwste en heetste club hits van deze zomer horen en zal zijn mixing skills op jullie testen. Marc Benjamin van het populaire NopeIsDope de touwtjes nog net even wat strakker aantrekken. Uk Garage, 2Step, Breakbeats, R&B, Electro, House én Latin vliegen je in een gestoord tempo om de oren, en zal menig bezoeker laten horen wat zij gemist hebben tijdens F*ckers! Rotterdam. In het kader van de last minute populariteit die ons land kent, doen wij hier ook vrolijk aan mee. Om het zomergevoel écht nog even vast te houden is John de Colombia last minute gestrikt om een knallende Latin house set neer te zetten. Hij zal de heerlijkheden die voortvloeien uit een Latijnse muzikale invasie op zijn manier aan de crowd showen. Bring the beat back en beweeg je heupen op een heerlijke Salsa en Latinhouse set. John de Colombia heeft dit jaar een knal set neergezet op Latin Village Festival en hij zet maandelijks de Villa Thalia op zijn kop tijdens Real El Canario’s El barrio. In de summer setting van Estupendo Plaza komt hij des te beter uit! Omdat voor F*ckers! alleen de beste goed genoeg zijn, zal de avond worden gehosted door niemand minder dan MC Pryme. Zijn opzwepende rauwe vocals maken het F*ckers! gevoel helemaal compleet!

Neem een last minute vlucht naar Estupendo Plaza en zorg dat u op tijd bent om in te checken want ook bij ons geldt dat vol echt vol is! De deuren van Estupendo Plaza zullen om 23:00 uur open gaan, en open blijven tot 05:00 uur! Om teleurstellingen aan de deur te voorkomen raden wij aan om op tijd aanwezig te zijn, want er zal voor deze avond geen voorverkoop zijn. Voor meer informatie en routes naar Club Estupendo Plaza kan de website van BSX worden geraadpleegd.

2 opmerkingen

aanwezig !!! :D
Gaat weer een heerlijk knal avondje worden!!